Gość 25.09.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Trzymam kciuki żeby twoje sprawy poukładały się jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Trzymaj, Veruniu, trzymaj Skoro tyle dobrych fluidów idzie w moją stronę, to nie ma bata, będzie dobrze Gratki, Verunia Gacie też mogę wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Trzeba faktycznie miec nadzieje , ze cos tam sie w tym banku znajdzie nie poprawnego. Westchnelam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Trzymaj, Veruniu, trzymaj Skoro tyle dobrych fluidów idzie w moją stronę, to nie ma bata, będzie dobrze Gratki, Verunia Gacie też mogę wkleić Nie trzeba , ale tak sobie pomyslałam jak zobaczyłam swoj post na pierwszej stronie, że to moze dobry znak dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.09.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 NIGDY NIE REZYGNUJ Z CELU TYLKO DLATEGO, ŻE OSIĄGNIĘCIE GO WYMAGA DŁUGIEGO CZASU. CZAS I TAK UPŁYNIE. Brazula...pozałatwiaj te wszystkie nudne sprawy i wracaj szybko z powrotem ....niech ta przerwa techniczna będzie dla nas mało bolesna Mocno wierzę, że znajdzie się jakieś wyjście z tej chorej sytuacji i, że to kwestia czasu, który postaramy się Tobie umilić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Rrmisiu Ja też sobie wzdycham, no bo niby cudów nie ma, ale inni gadajom, że jednak się zdarzają (ło matko, poezja mi wyjszła ). Może i tym razem ... Tak sobie marzę, że może ktoś dał jakiegoś ciałka, chociaż odrobinkę, w tym banku Veruniu Oby faktycznie to był dobry znak A jak już się wszystko wyjaśni, to Ci takie gaciory zafasuję, że całę RW pęknie z zazdrości Monikach Zgodnie z tą piękną sentencją, nie rezygnuję A Ty się weź do pracy, bo chcę to Twoje cudo oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bobowa Pani Mecenas chce jeszcze przyjrzeć się dokumentom bankowych w sprawie tego kredytu, bo jak twierdzi, często można się po prostu do czegoś przyczepić, a to może pomóc w obniżeniu kosztów. Mam nadzieję, że wie co mówi. Kiedyś pracowała w windykacji bankowej Najważniejsze, że się zaczęło i że mam kogoś, kto się na tym zna No, no! To już zabrzmiało optymistycznie, tak bardziej w Twoim stylu! Niecierpliwie czekam na wieść, że ktoś strzelił takiego babola w papierach, że już nie masz się czym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Wiesz Agduś na takie cuda to chyba tylko w Erze można liczyć A na poważnie, nie nastawiam się zbytnio na uniknięcie kolejnego władowania pieniędzy w błoto, raczej jakoś dziwnie spokojna jestem, że w naszym przypadku akurat ten jeden raz na milion bank się nie pomylił Ale, jak wszystko będzie szło zgodnie z moimi założeniami, to odzyskamy wiarygodność - a to już będzie zwycięstwo! Odrobina optymizmu powróciła na swoje stałe miejsce i już mogę myśleć trochę bardziej logicznie, bo jak się okazuje, optymizm i logika jakoś tak w moim przypadku w tukę chodzą. A jak to jest u urodzonych pesymistów??? Hmmm... pozastanawiam się nad tym jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 ?? Hmmm... pozastanawiam się nad tym jutro. Scarlet O'Hara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 ?? Hmmm... pozastanawiam się nad tym jutro. Scarlet O'Hara? Aha! Uroda nie ta, co prawda, ale powiedzonko sobie zapożyczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Braza Ty z tą przerwą techniczną to się nie wygłupiaj, bo nie mam co czytać!!! Kciuki trzymam dalej, muszą pomóż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Hej DarioAs Ta przerwa techniczna to mus, ileż kurczę można pisać i .... czytać o problemach z poszukiwaniem i kupnem działki? Jak już posprzątam ten cały bałagan chociaż "po rynku" to na pewno skrobnę o wynikach, co by na bieżąco być. Ale zawsze chętnie i zprzyjemnością pogadam tutaj, w tzw. komentarzach. Zaglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A ja jestem pewna, że BĘDZIE ten domek. Już chyba zacznę odkładać na prezent na parapetówę. Ja cie, chyba się na niej napiję jak bąk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No, to do tego napicia się jak bąk to my dwie som Ja też wierzę Domeczku. Gdybym w to nie wierzyła, napisałabym w dzienniku Żegnajcie, a nie Przerwa Techniczna Był moment, że miałam na to ochotę .... przyznaję się szczerze Ale powiedziałam: Nie! Nie popuszczę! No i ... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 26.09.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 brawo!!! Nie umykaj tylko ... dalej walcz1 Zagladam do Ciebie- moze nie za często- ale jakby to było, gdybyś zamilkła?? No co Ty, BRAZA...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No, to do tego napicia się jak bąk to my dwie som Ja też wierzę Domeczku. Gdybym w to nie wierzyła, napisałabym w dzienniku Żegnajcie, a nie Przerwa Techniczna Był moment, że miałam na to ochotę .... przyznaję się szczerze Ale powiedziałam: Nie! Nie popuszczę! No i ... zobaczymy Tylko spróbuj. Ja Cię dorwę. I nie daruję, że nas zostawiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 NO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 NO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Nawet nie myślę o rezygnacji, mam bardzo silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy Uprzedzam tylko, że może to troszkę potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 NO my tam poczekamy, nam się nie spieszy ... rozgościmy się, będziemy popijać co nieco i plotkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts