braza 27.02.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 W aparacie jest akumulatorowa, wczoraj naładowana - spokojnie!!!! Uwaga - dzwonię do funfla!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Brazunia ja już pękłam z ciekawości wrzuć tutaj te zdjęcia bo nie wytrzymam....i będziesz mnie miała na sumieniu pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Piii piii piii piii piii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 "Temat jest do załatwienia, ale nie wiem kiedy - Słonko moje, jak Boga kocham, nie mam czasu!!!!!! Jak tylko będę miał chwilę natychmiast jedziemy" -to cytata była No jasna cholera!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Brazunia ja już pękłam z ciekawości wrzuć tutaj te zdjęcia bo nie wytrzymam....i będziesz mnie miała na sumieniu pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssss Bobuniu, jak już będe miała ileś tam procent pewności, że to kupię!!!! Wybacz, ale nie chcę zapeszać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.02.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 "Temat jest do załatwienia, ale nie wiem kiedy - Słonko moje, jak Boga kocham, nie mam czasu!!!!!! Jak tylko będę miał chwilę natychmiast jedziemy" -to cytata była No jasna cholera!!!!!!! Braza a co to jest za funfel On chce to sprzedać czy nie Do jasnej cholery A może nie chce Cię tam zawiżć bo inni klienci się zastanawiają czy kupić i potem Ci powie że nieaktualne Sory za szczerość ale ja już takie sytuacje przeżywałam, zwłaszcza jak dałam znać po sobie, że mi zależy. Braz może znajdź jakieś inne dojcie???? Nie wiem jakie bo mam za mało danych ale poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 NIe żebym miała naciskać, ale w obecnych czasach procent zmotoryzowania społeczeństwa jest na tyle wysoki, że pewnie znasz jeszcze kogoś, kto ma samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Brazunia ja już pękłam z ciekawości wrzuć tutaj te zdjęcia bo nie wytrzymam....i będziesz mnie miała na sumieniu pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssss Bobuniu, jak już będe miała ileś tam procent pewności, że to kupię!!!! Wybacz, ale nie chcę zapeszać!!!! Jasne, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 NIe żebym miała naciskać, ale w obecnych czasach procent zmotoryzowania społeczeństwa jest na tyle wysoki, że pewnie znasz jeszcze kogoś, kto ma samochód... Paru takich by się znalazło, ale ten mój funfel oprócz samochodu posiada jeszcze jedną zaletę - zna się na remontach. Nie jest może super fachmanem, ale ma przynajmniej jakieś pojęcie, w przeciwieństwie do innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.02.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 znaczy się, ja chyba się zgubiłam gdzieś po drodze... kto nie może Cię zawieźć ??? bo że funfel to nie wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.02.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 a no to już wszystko wiem... to ja bym radziła chyba najpierw pojechać sama obejrzeć dokładnie... a potem się umawiać z funflem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Co się tu dzieje, nic nie wiem, nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nikt nie może Anoleiz, to jest najgorsze!!! Niby społeczeństwo zmotoryzowane, a pacz Pani, jak trzeba to kicha... A funfel ma oko na takie ruiny i mógłby powiedzieć, czy w ogóle się w to pchać! Kasia, ja też nic nie wiem i nie mam pojęcia, co się tu cholera dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.02.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 nosz w mordę jeża... jakbym była bliżej to po pracy bym Cię zawiozła... no jakże to tak do ruin? i nikt? nie chce/może zawieźć... oj no niedobrze niedobrze... a funfla za fraki zaszantażować długopisem w żebra i ziut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Myślę intensywnie cały czas nad możliwością dojechania tam, ale za diabła się nie da bez samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ALe napięcie A tu tylu znawców i doradców na forum Ech Braza, wrzuc foty a odrazu CI powiedzą czy warto czy nie, ile kasy wydasz i z tysiace propozycji otrzymasz na podwykonawstwo A tak serio, to jedź i pomacaj (te ruiny a nie funfla oczywiscie ). Tak najlepiej bedzie. Inna perspektywa, inne doznania. Mam nadzieję, ze to wypali, ze dopniecie swego (mówię to tak po cichutku, by nie zapeszyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Wiadomo, że ruiny będę maca, nie funfla - z funflem to by było już prawie kazirodztwo, tak długo się znamy Boję się zapeszyć, naprawdę!!! Jak już będę totalnie zdesperowana, to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 nie nie nie... żadnego wrzucania, bo ja Ci nawrzucam... co to ma byc, żadnego zapeszania i koniec ) pokażesz jak już już no będzie asertywna bądź funflowi powiedzieć, że jak Cię nie zawiezie i nie wymaca ruin bosz cóż to będzie za macanie, jak tak wszyscy te ruiny... no jak nie wymaca w każdym razie i nie zawiezie to prawie z całym szanownym gronem będzie miał do czynienia... że my tu zgrzytamy zębodołami, paznokcie rwiemy i włosy obgryzamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 nie nie nie... żadnego wrzucania, bo ja Ci nawrzucam... co to ma byc, żadnego zapeszania i koniec ) pokażesz jak już już no będzie asertywna bądź funflowi powiedzieć, że jak Cię nie zawiezie i nie wymaca ruin bosz cóż to będzie za macanie, jak tak wszyscy te ruiny... no jak nie wymaca w każdym razie i nie zawiezie to prawie z całym szanownym gronem będzie miał do czynienia... że my tu zgrzytamy zębodołami, paznokcie rwiemy i włosy obgryzamy... To pogrubione niezmiernie mnie zaintrygowało .... Powiem Mu!!!!!! A co!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.02.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no... z energią i walczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts