jamles 28.02.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Braza, kurde, czyś Ty zgłupiała? Jeszcze się okaże, że z powodu kumpla nie kupisz, bo zanim on Cię zawiezie, to inni kupią. Taryfę weź, jeśli będziesz musiała i nie czekaj na kumpla, bo to nie jest pępek świata! Skoro nie może znaleźć czasu to albo sam chce kupić, albo ma Was w poważaniu - tak naprawdę. Nie wierzę, że nawet w nawale zajęć nie idzie przez ileś dni znaleźć dwóch godzin. Jazda, moja droga, przestań się ogladać na obcych facetów i po prostu jedź zobacz to miejsce. Weź ze sobą kartkę z wątpliwościami Agduś i solennie sprawdź wszystkie wątpliwości. Do roboty - bo ktoś Ci to kupi!!! Czekanie może się fatalnie zemścić, więc nie czekaj. To nie jest jedyny facet na świecie, a Ty nie jesteś mameja jakaś, żebyś sobie sama nie poradziła! Ktoś musiał Ci nagadać. Mam nadzieję, że jeszcze będziesz ze mną rozmawiać. i gdzie ja przyjadę PS. a dps to się beczka piwa należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Prowda!Co innego, jeżeli oglądniesz i okaże się, że rzeczywistość nijak się ma do zdjęć, że do działki nie da się dojechać inaczej niż czołgiem, że dom przez grzyba zeżarty do korzeni, że... i sama zrezygnujesz, a co innego, gdy ktoś Ci to sprzątnie sprzed nosa! Kupisz wtedy coś innego, ale i tak będziesz się zastanawiała i gryzła, czy tamto nie było lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.02.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień doberek Braza chyba wieeeelkie zakupy robi, że jej tak długo nie ma. Brazunia, ja się zgadzam z depesią w 100%. Już też wcześniej Ci mówiłam, żebyś sama tam pojechała. Znaczy się ty wiesz gdzie to jest???? Jak wiesz to zasuwaj tam szybciutko bo coś mi tu śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień doberek Braza chyba wieeeelkie zakupy robi, że jej tak długo nie ma. Brazunia, ja się zgadzam z depesią w 100%. Już też wcześniej Ci mówiłam, żebyś sama tam pojechała. Znaczy się ty wiesz gdzie to jest???? Jak wiesz to zasuwaj tam szybciutko bo coś mi tu śmierdzi może jest u notariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień doberek Braza chyba wieeeelkie zakupy robi, że jej tak długo nie ma. Brazunia, ja się zgadzam z depesią w 100%. Już też wcześniej Ci mówiłam, żebyś sama tam pojechała. Znaczy się ty wiesz gdzie to jest???? Jak wiesz to zasuwaj tam szybciutko bo coś mi tu śmierdzi może jest u notariusza a może juz oblewa zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.02.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień doberek Braza chyba wieeeelkie zakupy robi, że jej tak długo nie ma. Brazunia, ja się zgadzam z depesią w 100%. Już też wcześniej Ci mówiłam, żebyś sama tam pojechała. Znaczy się ty wiesz gdzie to jest???? Jak wiesz to zasuwaj tam szybciutko bo coś mi tu śmierdzi może jest u notariusza a może juz oblewa zakup A ja myslę, że robi zakupy na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Eee, chyba raczej poszła kupić sobie coś na pocieszenie (np. oficerki), bo zakupy na obiad dla dwóch osób nie zajmują tyle czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 bRAZA NIE TRZYMAJ NAS DŁUŻEJ W NIEPEWNOŚCI CO DO TWOJEGO LOSU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Kurczę, chyba się nie doczekam... Już dawno powinnam robić coś innego, a nie siedzieć przy kompie.No to pa, do wieczorka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Kurczę, chyba się nie doczekam... Już dawno powinnam robić coś innego, a nie siedzieć przy kompie. No to pa, do wieczorka... papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Wybaczcie nieobecość Zeszło mi trochę dłużej, bo jeszcze sprawy załatwiałam, aczkolwiek nie związane z zakupem działki Kolegę-fachmana mam gdzieś, pojadę tam z koleżanką, wieczorem mamy dogadać co do terminu. Jamles, będziesz miał gdzie przyjechać, gwarantuję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Wybaczcie nieobecość Zeszło mi trochę dłużej, bo jeszcze sprawy załatwiałam, aczkolwiek nie związane z zakupem działki Kolegę-fachmana mam gdzieś, pojadę tam z koleżanką, wieczorem mamy dogadać co do terminu. Jamles, będziesz miał gdzie przyjechać, gwarantuję!!!!! no cos sie klaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Wybaczcie nieobecość Zeszło mi trochę dłużej, bo jeszcze sprawy załatwiałam, aczkolwiek nie związane z zakupem działki Kolegę-fachmana mam gdzieś, pojadę tam z koleżanką, wieczorem mamy dogadać co do terminu. Jamles, będziesz miał gdzie przyjechać, gwarantuję!!!!! no cos sie klaruje Jeszcze nie - w powijakach jestem Ale chałupa będzie - kiedyś - na pewno!!!! I konie!!! Obiecałam Jamlesowi, że Go na koński grzbiet wsadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jamles ja bym sie juz zaczął bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jamles ja bym sie juz zaczął bać Jamles to się boi cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jamles ja bym sie juz zaczął bać Jamles to się boi cały czas aż ze starchu zamilkł i uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jamles ja bym sie juz zaczął bać Jamles to się boi cały czas aż ze starchu zamilkł i uciekł Ten typ tak ma - wpada i ... już Go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Wybaczcie nieobecość Zeszło mi trochę dłużej, bo jeszcze sprawy załatwiałam, aczkolwiek nie związane z zakupem działki ........ pojadę tam z koleżanką, wieczorem mamy dogadać co do terminu. Jamles, będziesz miał gdzie przyjechać, gwarantuję!!!!! JUTRO macie jechać i to z rana zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jamles ja bym sie juz zaczął bać Jamles to się boi cały czas aż ze starchu zamilkł i uciekł Ten typ tak ma - wpada i ... już Go nie ma no wpadłem jak nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Wybaczcie nieobecość Zeszło mi trochę dłużej, bo jeszcze sprawy załatwiałam, aczkolwiek nie związane z zakupem działki ........ pojadę tam z koleżanką, wieczorem mamy dogadać co do terminu. Jamles, będziesz miał gdzie przyjechać, gwarantuję!!!!! JUTRO macie jechać i to z rana zaraz Tak jest!!!!!!!! Jeśli nie samochodem, to popatrzę na inne środki lokomcji (koni jednak pod uwagę nie biorę ) To wpadaj, jak ktoś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts