jea 29.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 hejka Temat fajny ale do przemyślenia. Znajdź inspektora nadzoru (najlepiej ze starostwa) w "tym" siedzi i ma uprawnienia (podpowie, zrobi odkrywkę stropu np). I cena... oraz sprawy własności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Anirac, witam Cię bardzo, bardzo serdecznie!!! Mam nadzieję, że skoro się juz ujawniłaś, to zostaniesz na długo!!!! A tym "wściubianiem nosa" się nie przejmuj, ja swój nochal już dawno na stałe umieściłam w Twoich przygodach ze strychem, chociaż nie odzywam się za często Edittko, trzymaj kciuki, trzymaj i to mocno!!!! Ekspertyzy przede mną; nie wiem co będzie dalej. Malmucka, to w jakim terminie przyjeżdżasz dyżurować - jako pomysłodawczyni masz prawo wyboru Sanie załatwię - gorzej będzie ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Króliczku, czy w sprawach własności mogę na priva o coś zapytać??A to musi być ze starostwa? Ta posiadłość leży w pewnej gminie - innej, niż moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Króliczku, czy w sprawach własności mogę na priva o coś zapytać?? A to musi być ze starostwa? Ta posiadłość leży w pewnej gminie - innej, niż moja. Wysyłaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Króliczku, czy w sprawach własności mogę na priva o coś zapytać?? A to musi być ze starostwa? Ta posiadłość leży w pewnej gminie - innej, niż moja. Wysyłaj Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Malmucka, to w jakim terminie przyjeżdżasz dyżurować - jako pomysłodawczyni masz prawo wyboru Sanie załatwię - gorzej będzie ze śniegiem no nie wiem nie wiem wiosna? ehhhhhhh wszystko budzi sie do zycia lato? bajka! spacery po lese, gril jesien? kolorowe liscie drzew, cudo zima? wieczory przy kominku z grzancem w szłapce , kulig .............. brazia ja sie piszę 4 razy w roku wezno tych fachowców i sprawdz te chalupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Malmucka, skoro 4 razy w roku po 2 tygodnie, to znaczy się na 2 miesiące juz fajne towarzystwo mam Dobra kochani, zostało jeszcze 10 miesięcy, pospieszcie się!!!!!! Tylko się nie przepychać - spokojnie, na pewno wszyscy zostaną sprawiedliwie obdzieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 BRAZA, rewelacyjne to miejsce okolica super, nic tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Brazunia - czy ja muszę cokolwiek mówić? Wiedziałam od początku, że to powinno być Twoje miejsce. Jeśli to odpuścisz, to ja już nie wiem, kiedy zawalczysz o marzenia. Proszę - kup to!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 BRAZA, rewelacyjne to miejsce okolica super, nic tylko brać Raju, Kasica, żeby to takie proste było Niedawno farbę kładłam na włosy, a już siwusy wyłażą, takiego mam stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 BRAZA, rewelacyjne to miejsce okolica super, nic tylko brać Raju, Kasica, żeby to takie proste było Niedawno farbę kładłam na włosy, a już siwusy wyłażą, takiego mam stresa no patrzcie! jednym od tego kupowania i budowania włosy siwieja, a inni tzn ja tyją jak prosie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 BRAZA, rewelacyjne to miejsce okolica super, nic tylko brać Raju, Kasica, żeby to takie proste było Niedawno farbę kładłam na włosy, a już siwusy wyłażą, takiego mam stresa jak nie to, to co??????? jak nie teraz, to kiedy?????? jak nie wy, to kto????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Depeesiu - faktycznie miejsce w realu obroniło się całkowicie!!! Tam jest pięknie!!! Ale obawy, mimo wszystko są i musze się jakoś z nimi (tymi obawami) rozliczyć. Kasia - nie wiem, co?? - nie wiem, kjiedy?? - nie wiem, kto?? Nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Kasia - nie wiem, co?? - nie wiem, kjiedy?? - nie wiem, kto?? Nic nie wiem To ja ci to wytłumaczę: - co?? no to miejsce - kiedy?? teraz - kto?? WY macie kupic i już każdy ma takie dylematy, uwierz mi kredyty są dla ludzi braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.02.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Króliczku, czy w sprawach własności mogę na priva o coś zapytać?? A to musi być ze starostwa? Ta posiadłość leży w pewnej gminie - innej, niż moja. Wysyłaj Poszło Dopiero w poniedziałek teraz jest łikend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Króliczku, czy w sprawach własności mogę na priva o coś zapytać?? A to musi być ze starostwa? Ta posiadłość leży w pewnej gminie - innej, niż moja. Wysyłaj Poszło Dopiero w poniedziałek teraz jest łikend Dzięki!!! Odpoczywaj miło, zasłużyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Kasia - nie wiem, co?? - nie wiem, kjiedy?? - nie wiem, kto?? Nic nie wiem To ja ci to wytłumaczę: - co?? no to miejsce - kiedy?? teraz - kto?? WY macie kupic i już każdy ma takie dylematy, uwierz mi kredyty są dla ludzi braza Kasik, ja to się nawet nie tak tych kredytów boję, co samotności tam, pomimo obecności ludzia. Typem zatwardziałego samotnika nie jestem, aczkolwiek w swoim towarzystwie jeszcze się nudziłam Wiem, jak tam jest - teraz muszę oddech złapać i wyciągnąć z dna samego tą resztkę rozsądku, która jeszcze się we mnie telepie A jakoś nie widze przepychającego się i walczacego o lepsze miejsce w kolejce tłumu chętnych do dyżurowania tam ze mną Aktualnie tylko Malmuc się zapisała - fakt, na całe 2 miesiące w roku Ale gdzie jeszcze 10??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Kasik, ja to się nawet nie tak tych kredytów boję, co samotności tam, pomimo obecności ludzia. Typem zatwardziałego samotnika nie jestem, aczkolwiek w swoim towarzystwie jeszcze się nudziłam Wiem, jak tam jest - teraz muszę oddech złapać i wyciągnąć z dna samego tą resztkę rozsądku, która jeszcze się we mnie telepie A jakoś nie widze przepychającego się i walczacego o lepsze miejsce w kolejce tłumu chętnych do dyżurowania tam ze mną samotność, to jestem w stanie zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jak to było ... Jeziero ... lotos ... spokój .... Jezioro ... lotos ... no i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Brazuniu oglądnąłem sobie właśnie fotoreportaż z Twojej wyprawy.Okolica cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Jak tam pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam tylko dwie obawy Jedna mniejsza co do drogi, ale nie wydaje mi sie żeby to był aż taki problem. Jak się chce trafić do takiego cudownego miejsca to trzeba się trochę natrudzić.Druga obawa to stan budynków. Myślę, że powinnaś tam jechać z jakimś fachowcem, który na miejscu oceniłby stan faktyczny i koszty remontu. No bo np. jak się okaże żę wilgoć tak wchodzi na ściany że trzeba podcinać wszystkie mury i wprowadzać dodatkową izolację to koszty będą bardzo duże. Wiem że trochę studzę Wasz zapał ale próbuje spojrzeć na to obiektywnie.Pisz co dalej i jakie decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts