jea 29.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a polbank ma świetne oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jak to było ... Jeziero ... lotos ... spokój .... Jezioro ... lotos ... no i tak dalej oooo, to to dobre jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a polbank ma świetne oferty Szczególiki jakoweś może ... Romciu, budyneki - szczególnie ten mieszkalny - też budza mój niepokój. W poniedziałek będę dzwonić do jednego fachowca - jest budowlańcem, chwalonym przez ludzi - jeśli zgodzi się tak ze mną pojechać, to będę wiedziała ile będzie mnie to kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a polbank ma świetne oferty Szczególiki jakoweś może ... Romciu, budyneki - szczególnie ten mieszkalny - też budza mój niepokój. W poniedziałek będę dzwonić do jednego fachowca - jest budowlańcem, chwalonym przez ludzi - jeśli zgodzi się tak ze mną pojechać, to będę wiedziała ile będzie mnie to kosztowało. strasznie jestem ciekaw. Jak coś będziesz wiedzieć to od razu pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dajże spokój, jaka samotność. Przy koniach się ulatasz, to o niczym innym jak o spokoju nie będziesz marzyła. Wiem, co mówię, kochaniutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 asia.malczewska robiła u siebie podcinkę murów na całej długości budynku, remontowała starą stajnię, jakby do niej napisać na PW to może by się odezwała i coś poopowiadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Brazuniu kochana jeżeli to jest to czego pragniesz najbardziej i wiesz, że podołasz finansowo, to nie masz się nad czym zastanawiać. Miejsce jest cudowne, to wszyscy wiedzą i nie będę się powtarzać, ale musisz przemyśleć wszystkie za i przeciw. Tylko streszczaj się z tymi myślami, bo Ci ktoś sprzed nosa sprzątnie to marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Depeesiu kochana - wiem co mówię. Gdy sobie szłam nocą już późną oddychać świeżym powietrzem u Ciebie słyszałam ... ciszę!! To wspaniałe uczucie- taaaak - ale wokół Ciebie stoją domy, w których mieszkają ludzie. "Mój" ludź - jedyny - byłby jakieś 500m dalej Trochę mnie to deprymuje. No i właśnie: "urobisz się przy koniach" - trochę się martwię, czy jestem w stanie poradzić sobie sama z końmi? Ja wiem, że kocham konie, wiem jak się z nimi obchodzić - ale nie wiem wszystkiego i przydałby się ktoś jeszcze do pomocy. Może ktoś powiedzieć, że się czepiam, że w końcu to był mój pomysł - i miałby rację!!! Ale chciałabym się pozbyć tych najbardziej dręczących mnie wątpliwości. Wybaczcie mi to miotanie się i zachowania a'la Dziewica Orleańska - no qurczę teraz, w chwili kiedy ważą się moje i mojej rodziny losy zostałam sama z wszystkimi dylematami. A może ja źle robię, może mój Tata ma rację, że sobie z tym nie poradzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 asia.malczewska robiła u siebie podcinkę murów na całej długości budynku, remontowała starą stajnię, jakby do niej napisać na PW to może by się odezwała i coś poopowiadała. Spróbuję Ją odnaleźć i zadać pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Depeesiu kochana - wiem co mówię. Gdy sobie szłam nocą już późną oddychać świeżym powietrzem u Ciebie słyszałam ... ciszę!! To wspaniałe uczucie- taaaak - ale wokół Ciebie stoją domy, w których mieszkają ludzie. "Mój" ludź - jedyny - byłby jakieś 500m dalej Trochę mnie to deprymuje. No i właśnie: "urobisz się przy koniach" - trochę się martwię, czy jestem w stanie poradzić sobie sama z końmi? Ja wiem, że kocham konie, wiem jak się z nimi obchodzić - ale nie wiem wszystkiego i przydałby się ktoś jeszcze do pomocy. Może ktoś powiedzieć, że się czepiam, że w końcu to był mój pomysł - i miałby rację!!! Ale chciałabym się pozbyć tych najbardziej dręczących mnie wątpliwości. Wybaczcie mi to miotanie się i zachowania a'la Dziewica Orleańska - no qurczę teraz, w chwili kiedy ważą się moje i mojej rodziny losy zostałam sama z wszystkimi dylematami. A może ja źle robię, może mój Tata ma rację, że sobie z tym nie poradzę ... BRAZA!!!!! CO TO ZA GŁUPOTY SĄ???!!!!!!!! Twój Tata jest starym człowiekiem i jest pełen obaw, chce Twojego dobra. Ale - jak to starzy ludzie - ma ogląd sytuacji zniekształcony przez nadmierną ostrożność - znamy to wszyscy z autopsji, prawda? Nie opowiadaj takich głupstw!!!! Najpierw kupisz czy tam przywieziesz jednego konika. Jak on będzie i dojdziesz do wniosku, że dajesz radę, nie przerasta Cię opieka nad nim i możesz mieć jeszcze - dokupisz drugiego. I tak dalej!!!! Kobieto!!! Dasz radę!!! Walcz o swoje marzenia, mówię Ci!!! I pamiętaj - im trudniej będzie, tym bardziej trzeba walczyć, bo satysfakcja potem nie do opowiedzenia. Wiem, jak to jest, bo stawialiśmy domek i zakładaliśmy agroturystykę w okresie, kiedy oboje z Pawłem straciliśmy pracę i nie mieliśmy żadnych (absolutnie żadnych) dochodów. No dobra, powiem Ci. Najbardziej pamiętny dzień w moim życiu to ten, kiedy moje dzieciaki, wówczas obaj w gimnazjum, nie pojechali do szkoły w miasteczku odległym o kilkanaście kilometrów. Czemu nie pojechali? Bo zabrakło pieniędzy na bilety autobusowe - po kilka złotych na każdego z nich. Długo wtedy płakałam. Potem wstałam z fotela, zacisnęłam zęby i powiedziałam sobie: "Udowodnię Wam, że potrafię walczyć o swoje dzieci i ich przyszłość. Nie będą biednymi pariasami". Dziś domek stoi, stodoła się rozbudowuje, dziecko dostało się na swoje wymarzone studia za granicą, drugie się do tego już przygotowuje - uczymy się angielskiego. DALIŚMY RADĘ. No to Ty z takim jednym czy dwoma końmi i domeczkiem nie dasz rady???? No, proszę Cię!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Malmucka, skoro 4 razy w roku po 2 tygodnie, to znaczy się na 2 miesiące juz fajne towarzystwo mam Dobra kochani, zostało jeszcze 10 miesięcy, pospieszcie się!!!!!! Tylko się nie przepychać - spokojnie, na pewno wszyscy zostaną sprawiedliwie obdzieleni Ja się w wakacje zatrudniam jako instruktorka. Za towarzystwo, widoki i dach nad głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dodam tylko, że, jeżeli nie w ruince za parę lat, to w każdym innym miejscu nawet w tym roku! Albo w przyszłym!Aaa, i jeszcze koniecznie obejrzyj tę drugą - lepszą drogę. Pamiętaj, że ta leśna nie będzie wyglądała tak dobrze, gdy przejedzie po niej kilka ciężarówek z materiałami budowlanymi. A na czym jak na czym, ale na bitych drogach rozjechanych przez budowy to ja się znam z autopsji i utopsji (co sama widziałaś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ło matko, to mi Depeesia nagadała Ale nachodzą mnie nieciekawe myśli, Depeesiu, może dlatego, że potężna zmiana w życiu jakoś tak niebezpiecznie mi się przybliżyła. Dopóki to wszystko było w sferze dalekich marzeń to było piękne, ale im bliżej do realizacji - przynajmniej teoretycznie - tym więcej wątpliwości i ... strachu. Pisałam juz tym w wątku agro, ale jeszcze raz napiszę, bo mnie to męczy. Wstałam rano (przez pomyłkę; córcia nowym telefonem się bawiła i nastawiła niechcący budzik; dobrze, że nie na 3-ą ) z taką myślą: a jak ja przejadę przez ten las, jak będzie potężna wichura???? Nie martwię się o mieszkanie, bo drzewa najbliższe zabudowaniom, w najgorszym przypadku można wyciąć - chociaż szkoda, ale lasu nie wytnę, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A nie pominąć mnie proszę! Najlepiej w okresie od listopada do marca, iedy gości nie ma i mogę gdzieś pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Malmucka, skoro 4 razy w roku po 2 tygodnie, to znaczy się na 2 miesiące juz fajne towarzystwo mam Dobra kochani, zostało jeszcze 10 miesięcy, pospieszcie się!!!!!! Tylko się nie przepychać - spokojnie, na pewno wszyscy zostaną sprawiedliwie obdzieleni Ja się w wakacje zatrudniam jako instruktorka. Za towarzystwo, widoki i dach nad głową. A CV A list motywacyjny Możesz faksem Jak się karta uaktywni, wyślę Daj mi tylko na priva dokłądny adres, bo mi się te owoce mylą Te drogi to kolejna zachwostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A nie pominąć mnie proszę! Najlepiej w okresie od listopada do marca, iedy gości nie ma i mogę gdzieś pojechać. Uwaga!! Aktualna lista dyżurnych: Malmucka, Agduś, Depeesia! Kto następny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 To może ja chociaż na koniach się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No to Ty z takim jednym czy dwoma końmi i domeczkiem nie dasz rady???? No, proszę Cię!!!!! Ot mądrego to i miło posłuchać Braza, ty się nas słuchaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A nie pominąć mnie proszę! Najlepiej w okresie od listopada do marca, iedy gości nie ma i mogę gdzieś pojechać. Uwaga!! Aktualna lista dyżurnych: Malmucka, Agduś, Depeesia! Kto następny??? a ja mogę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Magi, pewnie że mogiesz Witam Cię miło Poznasz się, i to szybciej niż myślisz Kasia, ja się zastanawiałam, kiedy Ty się w końcu zadeklarujesz? Siem nie spieszyłaś za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts