braza 27.09.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Się rozgoście, poplotkujcie, a ja z Wami of course A to do popijania, co kto lubi http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Zdjecie_imprezowe_-_drink_niebieski_239_mini.jpg http://www.strykowski.net/kawa/Cappucino,_zdjecie_kawy_z_pianka,_fotografie_biurowe_kawy_1416_mini.jpg http://arbiter.pl/files/g/1_8885_319_1920_.jpg i zagrycha http://www.strykowski.net/ciasto/Fotografie_ciast,_ciasteczke,_ciastek_1463_mini.jpg http://www.strykowski.net/ciasto/ciasto_czekoladowe_zdjecie_ciasta_czekoladowe,_zdjecie_tortu_731_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A ja jestem pewna, że BĘDZIE ten domek. Już chyba zacznę odkładać na prezent na parapetówę. Ja cie, chyba się na niej napiję jak bąk... Ja też tak czuję.... Kołobrzeg się zwiedzi przy okazji... Proszę kafkę i serniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Sie Panie czenstujom Przyjeżdżać i zwiedzać! Kołobrzeg to ciekawa miasto jest. Szczególnie jak sztorm na morzu - Agduś może coś o tym powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja poproszę jak DarioAS - kawusia (najlepiej Cappuccino z pianką) i serniczek. Co do ploteczek: co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No calkiem niezla imprezka. Za Dpsia przylecialam , myslalam , ze jakies newsy masz Ciasto pieknie wyglada , jakby wszyscy byli na diecie to ja moge i cale wciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.09.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 to ja proszę chociaż okruszki... i proszę siem tu na kanapie nie rozpychać... bo kawę wylejemy i nici z plotek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Wróciłam z miasta i się załapałam na okruszki też. Jasny gwint, ale wiatrzycho Mówię Wam, ledwo oddychać można. Kanapy proszę kawą nie zalać, bo nowa od niejakiego Klera, a takie eleganty wymagające som Aktualnie słychać tylko wiatr za oknem, ale wysłali mi dzisiaj z banku dokumenty potrzebne prawniczce, więc w przyszłym tygodniu coś się zacznie. Tylko jeszcze nie wiem co. Moc pozdrowień od Szanownego Pana dla Was wszystkich Kochane Dziewczyny Z samej światowej stolycy elegancji czyli z Francji Szanowny twierdzi, że bardzo Mu żal, że nie może tak z nami tutaj pogawędzić. Depeesiu a jak usłyszał o Twoich grzybach, to aż go zatkło Ja Ci mówię, w przyszłym roku to On tam kurcgalopkiem na jesień ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Tylko pamiętaj, dużo wcześniej zadzwonić i zarezerwować! Bo potem to ja mam problem - ludzie dzwonią już od stycznia i rezerwują nawet na wrzesień. A będę bardzo szczęśliwa mogąc Was gościć u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Tylko pamiętaj, dużo wcześniej zadzwonić i zarezerwować! Bo potem to ja mam problem - ludzie dzwonią już od stycznia i rezerwują nawet na wrzesień. A będę bardzo szczęśliwa mogąc Was gościć u siebie! No pewnie Jakby co to i w jadalni na podłodze możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Wiecie co ja teraz robię??? Wiecie??? Nie wiecie, ale Wam powiem Od godziny projektuję sobię łazienkę na parterze tego domu co to go jeszcze nie ma:D Kombinuję jak żółw pod górę, bo trudna jest, ale też i ubaw mam po pachy! No kurczę, od czegoś trzeba zacząć Wszystko zapisuję na dysku, kiedyś Wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No popatrz jaka Ty sprytna jestes Pokaz nie kiedys tylko szybko , pogadamy o lazienkach i pokrytykujemy Ciesze sie , ze to robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ja miałam projekt kuchni jeszcze zanim powstało to nasze poddasze I jakoś tak się złożyło, że kuchnia będzie taka, jak w projekcie To świetna zabawa i trochę daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Hi hi hi... mam to samo. I doszłam do wniosku, że proponowany rozkład w projekcie jest najlepszy. Bardzo ubolewam nad tą "malizną". Ale to taki mały mankamencik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zabawa faktycznie przednia A co się panienkami narzucam to już moje, bo próbuję wcisnąć wannę i kabinę (murowaną) na powierzchni 2x3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 27.09.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 a ja walczę z innym usytuowaniem schodów celem powiekszenia salonu. .. Kuchnia tez wydaje mi sie mało ustawna... Wiem, wiem.. zacznę pisać dziennik - tylko ciagle mi czasu brak.. i nie mam kiedy nauczyć sie wtawiać zdjęcia.. Ale przyjdzie słotna jesień i mroźna zima- to samo przyjdzie. Taką mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Brazunia Wiesz co sobie pomyślałam? Że w sumie to masz fajnie, bo masz czas, żeby wszystko sobie pięknie rozplanować i zaprojektować. U mnie większość wnętrz powstawała w pośpiechu, byle szybko zamieszkać i teraz wiem, że kilka rzeczy powinnam była zrobić nieco inaczej. A że sama mam mały domek, to nawiazując do pewnego zdjęcia w Twoim dzienniku napiszę - MAŁE JEST PIĘKNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witaj Aniu W tym, co piszesz jest całą prawda. Nie ma tego złego.... . Tak właśnie sobie pomyślałam, żeby ten czas oczekiwania spędzić pożytecznie i chociaż przymiarki porobić. Później, co zreszta uświdomiła mi wcześniej Agduś, może nie być czasu na nic. Tak więc bawię się w projektanta i przyznaję, podoba mi się ta zabawa. Małe jest piękne o tym wiedzą nawet krasnoludki Niezapomnajko wklejanie zdjęć nie jest trudne, wiem, bo jestem komputerowy laik, a potrafię to robić. Mogę przesłać na priv instrukcję Mi też wszystko dokładnie wyjaśnił forumowicz Sąsiad1964. No i hula Ciekawa jestem tych Twoich pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ale tak w temacie małego, to ten Wdzięczny domek wcale nie jest taki mały Na pewno będzie się Wam tam suuuper mieszkało. Aaa - już wiesz, że ja mam bardzo blisko do Ciebie, więc już się wpraszam na parapetówę - 3 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Już Cię dopisałam do listy specjalnych gości A wdzięczniak przy niespełna 139 m2 to taki akurat dla nas - też 3 sztuki (+ sucz owczarka). Daleko masz do mnie tak nieśmiało zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Średnio 40 minut samochodem Latem dłużej (Koszalin-Mścice ), zimą może nawet troszkę krócej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts