jamles 01.03.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 no to na otwarcie bydom "Muratorowe Masztalskie" Froszka, jo i Bodzio (jeszcze nie wie, ale bydzie ) po Twoich wyjaśnieniach powyżej to nie ma powrotu ...... MOSZ TO KUPIĆ !!!!!!!!!!! cena tylko zbij na niższo i temu kuniowi wmawiej, że mo sie mnie nie boć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Cena ta pewno zbija na niższo, bo ja się oszwabić nie dam!!!! A kuń to już wi, że Jamlesia bać się nie trza Rany .. żeby tylko tego nikt przede mną nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Cena ta pewno zbija na niższo, bo ja się oszwabić nie dam!!!! A kuń to już wi, że Jamlesia bać się nie trza Rany .. żeby tylko tego nikt przede mną nie kupił od poniedziałku zaczynasz działać !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Braza, kaj wódka mosz? Jamlesowi dej! Jo byda pirsza uczić sie godoć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Braza, kaj wódka mosz? Jamlesowi dej! Jo byda pirsza uczić sie godoć! Braza chyba przedostatnie jazdy ma kurcze do poniedziałku myśli o prawku a po egzaminie o Cichoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Jakby nie było, w poniedziałek dla niej będzie ważny dzień. Kciuki trza trzymać. I niechby to kupiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Przepraszam za to nagłe zniknięcie, ale znienacka koleżanka mnie nawiedziła. A że obie gaduły jesteśmy, to i zeszło... Jazdy mam jutro - do Koszalina - chyba z 6 godzin będę tam siedziała, bo jedziemy we dwie i każda po dwie godziny. Dzisiaj nie ćwiczyłam łuku, bo wiatr słupki przewracał A w poniedziałek to faktycznie egzamin .. 13.30. Jeszcze się jutro przypomnę, ale ... trzymajcie kciukasy. Jak mnie pognie, a ku temu się ma, że pognie, to sobie dzisiaj spis zrobię tego, co muszę zrobić w pierwszej kolejności, zanim tę działkę kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 To prawo jazdy to na konia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 To prawo jazdy to na konia? Mechanicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Jak mnie pognie, a ku temu się ma, że pognie, to sobie dzisiaj spis zrobię tego, co muszę zrobić w pierwszej kolejności, zanim tę działkę kupię. Zrób, zrób!!! Kup, kup!!!! A kciuki oczywiście trzymać będziemy z całych sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Zrobiłam - jest w dzienniku (dzienniczek ma znowu swoje 5 minut ) Nie wiem, czy kupię - jeszcze nie wiem. Wszystko zależy od tych spisanych warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 brazuniu, Mocno trzymam za Ciebie kciuki. Kup tylko wtedy, gdy inwestycja bedzie tego warta. Jesli nie, to wycofanie nic nie kosztuje a moze uchronic kapital. To jest najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Szczerze mówiąc Amberciu, to kapitału musze bronić jak lwica młodych!! Na nadmiar nie narzekam, niestety a szkoda! Jestem cały czas pod wrażeniem tego cudownego miejsca, ale życie nauczyło mnie już, momentami dość boleśnie, że wbrew naturze muszę posługiwać się bardziej rozsądkiem niż graniem w duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 brazuniu, I slusznie. Egzaltacje sa dobre dla niewielu z nas. Reszta winna kierowac sie tylko zdrowym rozsadkiem i przekonaniem, ze dolozyla wszelkich staran iz inwestycja przyniesie nalezyta stope zwrotu lub oczekiwana satysfakcje. Reszta jest nieistotna ... Dobrymi myslami jestem z Toba. Wybierz najkorzystniej dla siebie i swojej Rodziny ... okazje przychodza i odchodza ... nie ta to inna ... choc niektorzy mowia, ze nic dwa razy sie nie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A ja uważam, że dwa razy to się tylko do tej samej wody nie wchodzi A historia lubi zatoczyć koło. Z wiekiem to się coraz bardziej rozsądna robie Pożegnam się, acz z żalem ogromnym Jutro mam jazdy w Koszalinie. Nie wskazane z zamkniętymi oczami prowadzić samochód Dobranoc Amberciu i wszystkim. Miłej niedzieli. Rano na pewno się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Brazunia - trzy głebokie wdechy, kartka i długopis i czysta ekonomia. Będzie good. pamiętaj , że jak drugi raz wchodzisz do tej samej rzeki to to już zupełnie inna woda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Jak się tutaj rozsądnie zrobiło! Brazunia, ja mam nadzieję, że wybierzesz tak, żeby było dobrze dla Was, bo o to w tym wszystkim chodzi. Przemyślisz, policzysz i zdecydujesz. Emocjami oczywiście się nie kieruj. Bardzo jestem ciekawa Twojej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Brazunia - trzy głebokie wdechy, kartka i długopis i czysta ekonomia. Będzie good. pamiętaj , że jak drugi raz wchodzisz do tej samej rzeki to to już zupełnie inna woda jest No właśnie, zupełnie inna woda, ale rzeka ta sama Depeesiu, wierz mi, też jestem cholernie ciekawa tej mojej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dobry!Wiało, ale nie tak strasznie, jak zapowiadali. Sąsiadowy blaszak stoi na działce jak stał. A już się zastanawiałam, dokąd poleci w nocy...A jak tam decyzje?Może zanim co, to podjedź do tych dwóch pozostałych miejsc? Głupio by było, gdyby poniewczasie okazało się, że nie mniej urokliwe a np. z lepszym dojazdem dla gości - klubowiczów, że o córci-uczennicy nie wspomnę, bo to oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts