braza 02.03.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Podjadę Agduś, podjadę. Muszę tylko dostosować czas swoich wycieczek do posiadanego wolnego czasu przez zmotoryzowane koleżanki - na kolegę juz przestałam liczyć, ale kij mu w oko!!!! Daj mi adres na priva!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A kiedy się sama zmotoryzujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A kiedy się sama zmotoryzujesz? Nie wiem Jutro zdaję egzamin. Wszystko zależy, jak długo ta przygoda ze zdawaniem będzie trwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wiem, że jutro zdasz egzamin, potem poczekasz na dokumencik, ale czy jż czekając będziesz szukała pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzieńdoberek Pomimo, iż nie wpisuję się w komentarze do Twojego dziennika, Brazuniu, to dziennik czytam od dawna i mocno trzymam kciuki za powodzenie w realizacji marzeń. Masz tylu przychylnych forumowych przyjaciół, że ciężko się przedrzeć przez ich tłum , jednak to co zobaczyłam dzisiaj na załączonych do dziennika fotkach, zmusiło mnie do dołączenia to tego serdecznego tłumiku . Dom i miejsce, jakie prezentujesz, to po prostu marzenie , coś pięknego! Jeśli tylko opłacalny jest remont, cena zakupu domu do przeżycia (czego z serca życzę), to myślę, że nie ma się co zastanawiać. Jak dla mnie to po prostu bajkowe miejsce i ten las wokół cudo... Życzę Ci, aby wszystko ułożyło się pomyślnie, może to będzie Twoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Moniu (i Marku też ) miło mi powitać Dziękuję za dobre słowa; faktycznie to miejsce powala urokiem. Jak już pisałam, musze dokłądnie rozpatrzyć wszystkie za... i przeciw... Zobaczymy.. Agduś, ja mam na oku samochód - małego Kia terenowówkę, nawet za nieduże pieniądze. Kolega sprowadza samochody z Niemiec zawodowo, do tego jest mechanikiem. Mam podstawy do przekonania, że komu jak komu, ale mi krzywdy nie zrobi - bardzo się szanujemy i lubimy. Tak więc - wszystko jest na dobrej drodze!!! Byle ten egzamin ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Kia terenówka - w sam raz na te leśne tereny Jutro trzymamy kciuki za pomyślny egzamin A tak na marginesie powiem, że Kołobrzeg to nasze ukochane wakacyjne miejsce, gdzie wyjeżdżamy każdego roku od 14 lat Piękne okolice i ten piasek na plaży - zupełnie inny niż na całym wybrzeżu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Kia terenówka - w sam raz na te leśne tereny Jutro trzymamy kciuki za pomyślny egzamin A tak na marginesie powiem, że Kołobrzeg to nasze ukochane wakacyjne miejsce, gdzie wyjeżdżamy każdego roku od 14 lat Piękne okolice i ten piasek na plaży - zupełnie inny niż na całym wybrzeżu ... To jak przyjedziecie w tym roku chętnie napiję się z Wami kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Inny piasek? Widziałam go, ale warunki nie bardzo sprzyjały kontemplacji uroków piasku. Mokry był. Może w tym roku pokontemplujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Inny piasek? Widziałam go, ale warunki nie bardzo sprzyjały kontemplacji uroków piasku. Mokry był. Może w tym roku pokontemplujemy... Nawet gdybym miała dmuchać, żeby wysechł, to pokontemplujecie ... (rany, ale słowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Możemy pluć prosto, a nie kątem, ale na piasek nie będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Możemy pluć prosto, a nie kątem, ale na piasek nie będziemy. Na piasek się nie ważcie!!!! A wiesz, dlaczego inny?? Bo to kołobrzeski Monia ma rację, jeden jedyny w swoim rodzaju (w tym miejscu odezwał się mój lokalny patriotyzm; a już myślałam, że odszedł ode mnie na zawsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No przecież obiecałam, ze na piasek nie będziemy. I to nie z racji lokalnego patriotyzmu, tylko z czystej przyzwoitości. Przeca dziecka się w nim będą bawiły.Ale my i tak wybieramy piasek raczej daleko od tłumów, ganiamy kilometry całe od miejscowości, żeby w spokoju kontemplować piasek i morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No, przeca wiem, że Wy porządne ludzie som Wybywam powoli, przygoda czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nooo, proszę chwilkę mnie nie było a tu takie dyskusje na temat kołobrzeskiego piasku Piasek jest jedyny w swoim rodzaju, bo: 1. jest wyjątkowo drobniutki i delikatny - niczym mąka, co powoduje, że mogę go godzinami przepuszczać przez palce i to mnie bardzo relaksuje 2. jest jasny, co sprawia wrażenie, ze jest czysty (nawet jeśli taki nie jest, to udaje, że taki jest) 3. hmmm... no i wyjątkowo ładnie mnie na nim opala Ot, powody, dla których uwielbiam ten piasek. A Kołobrzeska kawusia i kontemplacja - ten pomysł, zwłaszcza w takim sympatycznym towarzystwie, baaaardzo mi odpwiada Jestem zawsze na przełomie lipca i sierpnia. To jesteśmy już prawie umówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ćwczę juz dzisiaj kciuki na jutrzejszy dziień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 02.03.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Jejku, co Wy z tym piaskiem? Hmm, ale może jak taki dobry - to i na budowę się przyda Ja tam Kołobrzeg wspominam przede wszystkim z talentów poetyckich plażowych sprzedawców. Zeszłoroczne: "Kukurydza ma frekwencję, dobrze wpływa na potencję" do dziś mnie bawi Braza - więc jutro zjedz na wszelki wypadek chociaż płatki kukurydziane, żebyś wydusiła cały potencjał możliwości (swoich i autka) na egzaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja pamiętam jeszcze coś takiego "Cytrynada napój włoski, nawet łysym rosną włoski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 02.03.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 braza: trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Na pewno się uda (a jak nie, to też nie tragedia). Nie wiem jak się teraz zdaje, ale jeśli można wybrać kolejność zdawania, to wciskaj się na pierwszego. Mniej stresu związanego z czekaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.03.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zazwyczaj jest tak, że im dłużej myślimy nad problemem tym bardziej on nas przytłacza a na koniec się sam rozwiązuje Będzie dobrze PS. Czymam kciuki za jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts