braza 02.03.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Cześć. Jeśli ja jutro pojadę tak, jak dzisiaj, to będzie kicha a nie prawo jazdy Obym z placu wyjechała, to już będzie zwycięstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Kciuki będę jutro mocno trzymać. Poza tym, jak ktoś już pisał - zdasz - bardzo dobrze, a nie zdasz - też zdasz, tylko trochę później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A tak w ogóle, to dzięki za pamięć Jutro jeszcze się nieśmiało przypomnę... I fakt: zdam - świetnie, nie zdam - zdam później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.03.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ZNaczy sie jutro plujemy i zaklinamy Zajrzę w przelocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ZNaczy sie jutro plujemy i zaklinamy Zajrzę w przelocie Dokładnie ... plucie, zaklinanie, leżenie krzyżem ... cały arsenał można uruchomić!!!! Ja się też będę starała, naprawdę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 I ja zajrzę tu jutro Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.03.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Hejka Trzymam za Cię dzisiaj i nie odpuszczaj, jak bedą problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 02.03.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 oczywiście, że się też się dołączam do trzymania kciuków... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ZNaczy sie jutro plujemy i zaklinamy Zajrzę w przelocie Dokładnie ... plucie, zaklinanie, leżenie krzyżem ... cały arsenał można uruchomić!!!! Ja się też będę starała, naprawdę!!!!! O której godzinie mam stanąć w bezruchu i wysyłać dobre fluidy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień Dobry No ładnie - trochę mnie nie było a tu takie zaległości A streszczenia ni ma Może mi ktoś powiedzieć na jakim etapie jest Brazunia z tą działką bo nie mam czasu wszystkiego czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ZNaczy sie jutro plujemy i zaklinamy Zajrzę w przelocie Dokładnie ... plucie, zaklinanie, leżenie krzyżem ... cały arsenał można uruchomić!!!! Ja się też będę starała, naprawdę!!!!! O której godzinie mam stanąć w bezruchu i wysyłać dobre fluidy ? 13.30 Dzień dobry wszystkim Romciu na razie jestem na etapie zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.03.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 braza przydalby sie jakis phone do egazaminatora j moze trzeba mu przeslac dobre fluidy ja bym sie tym chetnie zajela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 braza przydalby sie jakis phone do egazaminatora j moze trzeba mu przeslac dobre fluidy ja bym sie tym chetnie zajela Nie znam Ich tam jest z kolko ugodno!!!! Co jeden, to ciekawszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Brazunia, zdasz na pewno!!! Z tym, że okaże się, czy dzisiaj. Ja kciuki już ćwiczę i dobre fluidy ślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Żeby nie było wątpliwości: ja za żadne trzymanie kciuków i życzenia powodzenia TERAZ nie dziękuję, nawet nie mam zamiaru!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Żeby nie było wątpliwości: ja za żadne trzymanie kciuków i życzenia powodzenia TERAZ nie dziękuję, nawet nie mam zamiaru!!!! No i prawidłowo czynasta czydzieści czymam kciki A tak na marginesie co się mówi zdawaczom na szczęście "gumowych drzew" czy "mało wymagającego egzaminatora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień dobry! Poczułam Niezły był, aż mnie wygło Magi, nie mam pojęcia co się mówi, więc lepiej pomińmy milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No i to i ja się z trzymaniem kciuków dorzucam Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No i to i ja się z trzymaniem kciuków dorzucam Brazunia i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts