Edmar70 03.03.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja nie wiem co...właśnie Ciebie o to pytam..... nie mogę zdradzac - niespodzianka Skoro niespodzianka, to już się nie boję, bo to chyba nic groźnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja nie wiem co...właśnie Ciebie o to pytam..... nie mogę zdradzac - niespodzianka Skoro niespodzianka, to już się nie boję, bo to chyba nic groźnego pozyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No gdzie się ta Braza zapodziała Skoro już gdzieś baluje, to mogła choć kawiarenkę internetową znaleźć i skrobnąć słówko ... czy ktoś coś wie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Jeste kochani!!!! Ale kicha!!!! Się nie udało Wstyd przyznać, ale nawet z placu nie wyjechałam - poległam na łuku I wiecie, taka mnie refleksja naszła, że chyba za dużo to mnie ten instruktor nie nauczył. Wiecie, że ja nawet nie miałam pojęcia, że Micry mają też lusterka elektryczne A mają!!!! Niestety, prawy słupek na prostej łuku mój, lewy koleżanki!! Kiedy powtórka z rozrywki nie wiem, bo jutro ma nas ów instruktor zapisać. Dziękuję wszystkim za wsparcie, kciuki itp czary mary!!! Jesteście kochani!!! A ja niestety dałam ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Braza na otarcie łez: http://akson.sgh.waw.pl/~es28934/stronka/jpg%20male/329%20Military.jpg Nie ten raz to następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Następnym razem to już silniejsza będę!!! Wiecie, co mnie zdeprymowało - i tu się "kłaniam" instruktorowi - zapewniał nas, że każą nam włączyć wszystkie światła i wymieniać. Jak przyszło co do czego, kazał mi włączać losowo, ot tak sobie. Zgłupiałam - wiem, że to brzmi śmiesznie, bo teraz to i ja tak to odczuwam - ale wtedy się pogubiłam. Nigdy, nigdy nie włączałam świateł osobno - od razu wszystkie i wymieniać, które od czego. No i pierwsza skucha, bo zaczęłam się zastanawiać ... W ogóle, jak weszłam to tej 5-cio drzwiowej micry to zbaraniałam, taka mi się wielka wydała, ja jeździłam 3-drzwiową. Same porażki. Czy ktoś wie jak, opróćz słupków, można nauczyć się jechać na łuku??? Podobno można też na samych lusterkach, ale jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Braza, don't worry gorsze tragedie są Następnym razem dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 braza nie przejmuj sie. Pewne rzeczy przychodza z czasem. Zobaczysz kiedys bedziesz dziwila sie sama sobie, ze czegos nie umialas zrobic. Jak sobie przypomne ile strachu napedzilo mi ruszanie pod gore... A teraz to normalne jak oddychanie... Z tym, ze ja strachliwa jestem i wciaz nie lubie jezdzic tam gdzie szybko migaja... a wyprzedzam chyba tylko konie i traktory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Następnym razem to już silniejsza będę!!! Wiecie, co mnie zdeprymowało - i tu się "kłaniam" instruktorowi - zapewniał nas, że każą nam włączyć wszystkie światła i wymieniać. Jak przyszło co do czego, kazał mi włączać losowo, ot tak sobie. Zgłupiałam - wiem, że to brzmi śmiesznie, bo teraz to i ja tak to odczuwam - ale wtedy się pogubiłam. Nigdy, nigdy nie włączałam świateł osobno - od razu wszystkie i wymieniać, które od czego. No i pierwsza skucha, bo zaczęłam się zastanawiać ... W ogóle, jak weszłam to tej 5-cio drzwiowej micry to zbaraniałam, taka mi się wielka wydała, ja jeździłam 3-drzwiową. Same porażki. Czy ktoś wie jak, opróćz słupków, można nauczyć się jechać na łuku??? Podobno można też na samych lusterkach, ale jak???? praktyka, braza, praktyka kiedyś też mi sie wydawało to niemożliwe jednak im więcej kilometrów przejedziesz, tym nabierasz większej pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Powoli mi przechodzi, chociaż ja na szczęście nie yłam nastawiona zbyt optymistycznie. Pesymizmem tego też nazwać nie mogę - po prostu - zdam, albo nie!! Ale jak już ten fakt nastąpił, to się wkurzyłam trochę i na siebie (za brak skoncentrowania) i przede wszystkim na instruktora -zbyt mało czasu, jak się okazało, poświęciliśmy właśnie na te bzdety jak łuk i ruszanie pod górę. Mało tego, nawet miał opory, żeby na nas poczekać aż do końca egzaminu, bo on jest umówiony!!!! No żesz Ty twierdza towja oblężona mać, ja ci dam umówiony Poczekał, łaski nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zeljko witaj kochana, z tego wszystkiego zachowałam się jak burak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.03.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy ktoś wie jak, opróćz słupków, można nauczyć się jechać na łuku??? Podobno można też na samych lusterkach, ale jak???? Trzeba się wprawić Jak kiedyś cofałam na lusterkach to mnie tak instruktor zje...chał, że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Oni musza troche wybrzydzac, ale zobaczysz potem i tak kazdy jezdzi po swojemu. Mnie kiedys zamurowalo kiedy z mojej lewej strony na pasie dla skrecajacych w lewo autobus mi szmignal przed nosem w prawo Ja nawet nie musialam tam patzrec bo nie ma prawa sie cos takiego wydarzyc..., ale sie wydarzylo.., no i co? Tego nie uczyli w szkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A wiecie, to ciekawe, bo egzaminator mojej koleżanki, przemiły chłop zreszta, wspomniał właśnie o tych słupkach na łuku: brzmiało to m.w. tak: "A dlaczego instruktor uczył was tylko na słupkach?? Powinien i na słupkach i na lusterkach" - koniec cytatu. No i qurczę nie wiem Chciałabym się tego dobrze nauczyć, bo wsiądę ponownie do większego na samochodu na egzaminie i znowu polegnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Braz opowiem Ci historyjkę jak to z tym doswiadczeniem bywa... Moj wujek, kierowca od kilkudziesieciu lat przyjechał keidys do pracy samochodem dostawczym. Mąż stał na parkingu akurat jak on podjechał. Ale widzis, coś nie tak jest z samochodem. Więc mówi, gdzie przyłożyłeś bokiem? A on mu odpowiada: stukniety? aaaaa to jednak zdeżyłem się z tym autobusem! Bez komentarza Do dzisiaj się z tego śmiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Mayland, nieźle Taki bzdecik - autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.03.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 To na pewno dlatego, że instruktor do bani Nie ma się czym przejmować, a raczej potraktować to jako następną lekcję jazdy, nabrać sił i ćwiczyć dalej, aż będzie wynik pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 To na pewno dlatego, że instruktor do bani Bardzo mi się to podoba,bardzo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.03.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Z tej rozpaczy,że instruktor do bani kup sobie dom lub przynajmniej działkę - zakupy fajnych, drobnych rzeczy kobiecie na ogół pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Najlepiej działkę z domem i jaką kieckę do kompletu na osłodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts