braza 03.03.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Z tej rozpaczy,że instruktor do bani kup sobie dom lub przynajmniej działkę - zakupy fajnych, drobnych rzeczy kobiecie na ogół pomagają I ten pomysł mi się podoba Masz jeszcze jakieś w zanadrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.03.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A pewnie,że mam Zaproś na tę nową działkę (lub działkę z domem) grupę wsparcia forumowego, to zrobimy taką imprezkę z powodu tej rozpaczy, że jeszcze zaczniesz się cieszyć z powodu niezdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Z tej rozpaczy,że instruktor do bani kup sobie dom lub przynajmniej działkę - zakupy fajnych, drobnych rzeczy kobiecie na ogół pomagają I ten pomysł mi się podoba Masz jeszcze jakieś w zanadrzu od razu dokup kilka koni, co se bedziesz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.03.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Z tej rozpaczy,że instruktor do bani kup sobie dom lub przynajmniej działkę - zakupy fajnych, drobnych rzeczy kobiecie na ogół pomagają I ten pomysł mi się podoba Masz jeszcze jakieś w zanadrzu od razu dokup kilka koni, co se bedziesz żałować Aaaa, to też dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Z tej rozpaczy,że instruktor do bani kup sobie dom lub przynajmniej działkę - zakupy fajnych, drobnych rzeczy kobiecie na ogół pomagają I ten pomysł mi się podoba Masz jeszcze jakieś w zanadrzu od razu dokup kilka koni, co se bedziesz żałować Po takich aktach rozpaczy to mój Szanowny na kolanach będzie błagał, żeby mi to prawo jazdy w końcu dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A MOIM ZDANIEM TEN CAŁY PLAC MANEWROWY TO PORAŻKA Czy ktoś później miał z nim do czynienia w czasie normalnej jazdy Ja spędziłam 75% czasu nauki jazdy na placu manewrowym czy ja później jeździłam po nim czy po ulicach Złość mnie jakaś dopada jak myślę o tym jak się uczy kierowców jeździć To w 75% oderwane od reala Podoba mi się system (nie wiem gdzie chyba w Stanach) że ten który się uczy jeździć może to robić z doświadczonym kierowcą a nie koniecznie z instruktorem Mam w myslach kilka beznadziejnych opowiastek z egzaminów na prawko ale nie będę Was dołować BRAZA powodzenia next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Aniu, też uważam plac manewrowy za nieporozumienie Toż łuk robię, wyjeżdżając choćby z parkingu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 To się spóźniałam z pocieszaniem, bo widzę, żeś już pocieszona i ucieszona perspektywą poprawiania sobie nastroju. Tylko, skoro masz już taki wspaniały nastrój, to nie ma pretekstu, żeby go sobie poprawiać zakupami... Jednak nie będę Ci radziła, żebyś popadła szybko w otchłań rozpaczy i podzyskała pretekst. Za to wyciągnęłam wniosek dla siebie - jeżeli popadać w rozpacz, to na początku miesiąca, bo pod koniec nie będę miała za co poprawiać sobie nastroju.Kiedy zaczynasz jazdy z INNYM instruktorem? No bo ten na pewno był fatalny, skoro taka zdolniacha nie zdała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Plac jest bez sensu! A tak w ogóle, to co to za łuk? Dla mnie na placu koszmarem było wjeżdżanie do zatoczki (takiej bokiem i tyłem). W końcu pojechałam z kumplem ojca na parking za miastem się uczyć i... okazało się, że umiem! A na lusterka do tej pory nie umiem jeździć i wykonując manewry tyłem wykręcam głowę jak sowa. Zazdroszczę żyrafie - jej byłoby łatwiej. W ogóle nie umiem odnieść tego, co widzę w lusterkach do rzeczywistości. No ale ze mnie kierowca jak z koziej d... trąba. Wiecznie marudzę że nie umiem zaparkować pomiędzy samochodami, a mając nóż na gardle zaparkowałam tak, że po wyjściu z samochodu długo nie mogłam ochłonąć, że mogłam się tam zmieścić. Prosto w dodatku!Braza, znajdź DOBREGO instruktora, który pokaże Ci, że umiesz jeździć i luzik, zdasz z palcem w... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Jeste kochani!!!! Ale kicha!!!! Się nie udało Wstyd przyznać, ale nawet z placu nie wyjechałam - poległam na łuku I wiecie, taka mnie refleksja naszła, że chyba za dużo to mnie ten instruktor nie nauczył. Wiecie, że ja nawet nie miałam pojęcia, że Micry mają też lusterka elektryczne A mają!!!! Niestety, prawy słupek na prostej łuku mój, lewy koleżanki!! Kiedy powtórka z rozrywki nie wiem, bo jutro ma nas ów instruktor zapisać. Dziękuję wszystkim za wsparcie, kciuki itp czary mary!!! Jesteście kochani!!! A ja niestety dałam ciała Luz - muszą na tym zarobić ):) Taki kraj P.S. pierwszy raz zoabczyłam plac manewrowy na egzaminie, ale to był rok 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Agduś, miód mi na zbolała duszę lejesz Jutro jesteśmy umówione z koleżanką, zastanowimy się co robić dalej. Że musimy poćwiczyć, to nie ulega wątpliwości, ale ja zauważyłam jeszcze jedną, niemiłą rzecz: otóż ja nie mam pojęcia, jak się zachować w pewnych sytuacjach, bo to instruktor za mnie pewne rzeczy robił!!! I nie pomagał wrzask: "Daj mi do cholery jechać, a nie łapiesz za kierownicę!!!" co też robił namiętnie, nie tłumacząc dlaczego to robi. Pocieszona jestem już troszkę, i owszem, ale zakupy jeszcze poczekają - z wiadomych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 To tym bardziej zmiana instruktora wskazana. Ten Cię więcej nie nauczy. Szukaj lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Poszukam, mam nadzieję, że to nie będzie jak z igłą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Nefer możemy sobie podać dłonie Ja też zdawałam w 89 A cofam wyłącznie na lusterkach bo inaczej nie umię Mąż mi inaczej nie pozwalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No i miał rację. Ja też się muszę wreszcie nauczyć. Już czasem nawet zerkam w lusterka, bo kiedy tylna szyba zaparuje (ogrzewanie szlag trafił), to jestem ślepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No dobra!!!!!! Ale jak przejechać łuk tylko na lusterkach???? Da się????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Z opowiadań znajomych o dziwnych pytaniach i oblaniach na egzaminie zapamietałam kilka: - skad pani wie, jak pozna ile wlać płynu do spryskiwacza? - proszę sprawdzic poziom oleju i powiedzieć jak dolać i ile dolać? - egzaminator w środku na światłach postojowych i udaje, że włączył stop i pyta czy palą się światła stopu (podpuszczanie) - za blisko pani ominęła koparkę a to duży sprzęt - proszę skręcić w lewo. Dziewczyna wrzuca jedynie kierunkowskaz i odrazu wyłącza bo załapuje że jest zakaz. Oblała bo pokazała zamiar skrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Za to ostatnie egzaminator by poleciał!!!! Nie wolno wprowadzać w błąd!!!! Ale reszta jest prawdopodobna, szczególnie z tymi wlotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No dobra!!!!!! Ale jak przejechać łuk tylko na lusterkach???? Da się????!!!! A można inaczej ?????????????/ :):):) Oj Ty chyba musisz podjechać do mnie na szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Aaaa i jedna miała zatankować samochód na egzaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts