kaśka maciej 03.03.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Podoba mi się to porównanie "Wierna jak kredyt..." taaaaaa i nie opuszczę cię przez najbliższe 30 lat albo ...aż do śmierci... brrr! taa, w końcu nie wiadomo co pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja bardzo proszę, niech mi ktoś da kopa, żebym się wzięła do jakiejś sensownej działalności zamiast tu siedzieć! Tak zapadłam w ten fotel i już się chyba nie ruszę! Dzieckom już dawno trza czytać, opinię na temat programu edukacji muzycznej płodzić w imieniu Rady Rodziców, pranie składać, firanki wieszac... (propozycji mam jeszcze dużo). A tymczasem bezwład, inercja i kontemplowanie tworzących się zakwasów... Normalnie kopa potrzebuję, ale męża nie poproszę, bo za blisko jest. Kopa wirtualnego poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja bardzo proszę, niech mi ktoś da kopa, żebym się wzięła do jakiejś sensownej działalności zamiast tu siedzieć! Tak zapadłam w ten fotel i już się chyba nie ruszę! Dzieckom już dawno trza czytać, opinię na temat programu edukacji muzycznej płodzić w imieniu Rady Rodziców, pranie składać, firanki wieszac... (propozycji mam jeszcze dużo). A tymczasem bezwład, inercja i kontemplowanie tworzących się zakwasów... Normalnie kopa potrzebuję, ale męża nie poproszę, bo za blisko jest. Kopa wirtualnego poproszę! Na pocieszenie powiem, ze nie jesteś sama Pranie chyba trzeba będzie wyprać jeszcze raz, bo czekająć na uprasowanie chyba się zakurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Na mnie nie licz, ja nie kopię tych, których lubię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Nawet, gdy poproszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Nawet, gdy poproszą? Gdy poproszą to markuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Jakoś się zebrałam, poczytałam, a teraz idę wymoczyć zakwasy w cieplutkiej wodzie z olejkiem lawendowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Jakoś się zebrałam, poczytałam, a teraz idę wymoczyć zakwasy w cieplutkiej wodzie z olejkiem lawendowym. Byle nie za długo, bo rozmokniesz Miłego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja tam jestem wodne stworzenie - mogę się pławić dowolnie długo. Gazetę sobie wezmę (książek nie czytam w wannie od kiedy jedną utopiłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No dobra!!!!!! Ale jak przejechać łuk tylko na lusterkach???? Da się????!!!! A można inaczej ?????????????/ :):):) Oj Ty chyba musisz podjechać do mnie na szkolenie Nooooo, podobno można na same słupki, wykręcając się do tyłu w tzw. spiralkę! To jest tak: wsteczny; pierwszy słupek mijasz bez mniejszego zainteresowania, ale za to drugi słupek to już nie bele co!!!! Łapiesz go w rogu okna - skręt do pół w prawo; drugi słupek to też ważność nad ważnościami - jak go masz w rogu samochodu drugiskręt kierownica w prawo do pół. Teraz przenosisz spojrzenie na prawe boczne lusterko i w nim łapiesz linię - jak ją masz równoległą do samochodu - natychmiast cały obrót ierownicą w lewo i .... musisz jechać dalej prosto aż do miejsca postoju. I tak właśnie mnie, biedne dziecię uczono Brazunia - głowa do góry Będzie dobrze Ale to co Ty piszesz powyżej to jest dla mnie....straszne Mnie tak nikt nigdy nie uczył. Nie uczyłam sie na słupkach i nie musiałam myśleć czy widzę właśnie drugi słupek czy trzeci i w która stonę powinnam teraz skręcić kierownicę...a zdawałam egzamin 17 lat temu i jestem......samochodziara Uwielbiam jeździć samochodem, i nie mam problemu żeby wsiąść do obojętnie jakiego Ostatnio nawet jechałam Tirem co prawda tylko 200metrów ale zawsze. I ćwicz, ćwicz, ćwicz, weź kogoś na jakiś parking (to oczywiście niedozowlone jest) i sobie próbuj sama. Instruktor jest Ci niepotrzebny tylko ilość przejechanych godzin i nabranie pewności i doświadczenia. Trzymam kciuki za kolejny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Brazunia, przykro mi, że tym razem się nie udało ( cholercia, moze jednak za słabo te kciukasy trzymałam ) ale jak nic - kolejną razą będzie lepiej. Poza tym, wszyscy juz wszystko napisali- nic dodać nic ująć Musisz dużo trenować, inaczej się nie nauczysz Nic na pamięć, zadnych milimetrów na słupkach/szybach/ lusterkach... I faktycznie trza zmienic intruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Obiecuję, że będę mocno ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.03.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 następny raz będzie udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 No to otwieram dzisiejszy dzień. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.03.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dzien dobry Depesiu, Ty jak zawsze na czele peletonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Braza przykro mi , ze sie nie udalo to moja wina !!! wstydzilam sie soczyscie pluc, bo bylam w centrum handlowym nastepnym razem sie poprawie......obiecuje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ja też już jestem Witam Miałam iść z rano z córcią do lekarza, bo narzeka na gardło i chrycha, ale okazało się, że teraz jest w przychodni do d...y lekarz. Pójdę po południu. Depesiu, zaraz napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 następny raz będzie udany Witam Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Braza przykro mi , ze sie nie udalo to moja wina !!! wstydzilam sie soczyscie pluc, bo bylam w centrum handlowym nastepnym razem sie poprawie......obiecuje !!!! Frosia, daj spokój!!!!!!! Toż jakbys zaczęła ni z tego z owego pluć przy ludziach, to by karetkę wezwali z obsadą 4 mocnych, dużych facetów!!! Do tego wyposażonych w takie dziwne ubranko Więc nie rób sobie wyrzutów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Braza przykro mi , ze sie nie udalo to moja wina !!! wstydzilam sie soczyscie pluc, bo bylam w centrum handlowym nastepnym razem sie poprawie......obiecuje !!!! Frosia, daj spokój!!!!!!! Toż jakbys zaczęła ni z tego z owego pluć przy ludziach, to by karetkę wezwali z obsadą 4 mocnych, dużych facetów!!! Do tego wyposażonych w takie dziwne ubranko Więc nie rób sobie wyrzutów!!!! popatrz, a szukalam jakies ubranka moglam to wykorzystac tylko, ze nie za bardzo mi w bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts