braza 28.09.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Faktycznie bliziutko Czujcie się zaproszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Aż Ci pozazdrościłam (tak ciuteczkę) - za oknem wietrzysko, w domku kawusia pachnie i paruje, a Ty przy kompie sobie projektujesz... Piękne! Oczywiście już zacieram łapki na oglądanie i komentowanie pomysłów. NIestety, z braku czasu, pewnie nie zasypię Cię inspiracjami ściągniętymi z różnych stron, ale z tym to Ty sobie najlepiej radzisz. Na parapetówkę się wpraszamy w komplecie. Ja proszę o ciasto czekoladowe z czekoladowym kremem i w czekoladzie, do tego capuccinko. Andrzej wszystko owocowe - wiśniowe najchętniej,a dzieci, jak to dzieci - byle dużo i słodko. Ale będzie zabawa! PS. Możemy zabrać namiot, bo wszyscy goście się na noc nie pomieszczą, a tak się zrywać z imprezki do domu, to głupio i niewygodnie, zwlłaszcza dla kierowcy (czyli nie mnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Agduś zaproszenia dla Was to już dawno wydrukowanie i ozdobione! Czekają na lepsze czasy. Namiotu nie zabierajcie, pomieścimy się na pewno, coś się wymyśli. A o zrywaniu się z imprezy nawet nie myślcie A jak już "naprojektuję" odpowiednio dużo pomieszczeń to na pewno rzucę je na pożarcie krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 taaa można zrobić camping z ognichem i w ogóle... i zabawą do samego rana, zresztą kto będzie wtedy spał... no kto? przeca będzie się gadać, opijać itd... a nad ranem to byle prosty kawałek podłogi starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Anoleiz Ty się tu nie wymądrzaj, tylko mów co z Waszymi planami?? Nawet się wczoraj wpisałam na Twoją stronę, bo już mi czekanie obrzydło Będzie zabawa, będzie camping, będzie ognicho i szaleństwa do białego rana Nie wyobrażam sobie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ale to będzie impreza, ta parapetówa u Brazy Wilki Morskie będą o niej dziesiątkami lat na łajbach na Bałtyku opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 I Wilki Morskie i Szczury Lądowe - będą mieli o czym gadać przez ho ho ho ... . Aniu, mój Szanowny Pan też fascynował się windsurfingiem. Niestety, musiał zrezygnować z braku czasu. Przerzucił się na konie Dla mnie bomba - cała rodzinka jeździ (no - Szanowny "prawie: jeździ ) Nieee, no ja muszę wszystko pozałatwiać w "te pędy", niech ta impreza będzie jak najszybciej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 kurtka wodna no... z naszymi planami, to hmm... czekamy jak nie na papiery, to na decyzje, jak nie na decyzje, to na papiery... no ale... termin podpisania umowy ostatecznej kupna mamy do 10 listopada, no to już niedługo powinno być wszystko widać jak na dłoni... za dużo się na razie komplikuje i za dużo możliwości się porobiło, no i kurka no trudno się zdecydować ale w skórcie 1. sprzedajemy działkę no i właśnie mamy 2 możliwości - albo za gotówkę, albo za dom niewykończony - w sumie dom nam na nic, skoro chcemy chałupę kupić, ale jako inwestycja napewno warte przemyślenia 2. załatwiamy papierkologię stosowaną i mniej - i czekamy na różne KW i agencje rolne - zwykle im się nie chce nawet odpisać że nie chcą skrawka ziemi, więc ustawowe 30 dni w plecy no i... plany snuję, ale że tak powiem skromnie i nieśmiale, bo wolę wiedzieć przynajmniej ile mam kasy na szaleństwa remontowe, a teraz to i nawet tego nie wiem )) czekaaaaammm... ale się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 To ja w takim razie głowy Ci Anoeiz zawracać pytaniami nie będę, ale zobowiązuję Ciebie niniejszym do jak najszybszego zdania relacji, jak już będziesz wiedziała co i jak. Rozumiem jednak, że ta chałupa to tak na mur beton właśnie to, co chcielibyście mieć? No, te piece są po prostu z klasą Czekam na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 no pewnie że na mur beton... ja zawsze chciałam mieć albo nowoczesną chałupę... ale takiej w krakowie nie zbuduje i okolicach bo płaski dach nie bardzo jest gdzie... albo wille jakąś taką z ogródkiem, międzywojenną... ale te ceny albo właśnie coś w rodzaju dworku, z sadem i trawą i bzem... i stodołą )) no i piecem oczywiście w kuchni ja się bez bicia zobowiązuje jak tylko się wyjaśni wszystko do końca zaraz relacje i fotki wklejać, pomysły i realizacje też i burze mózgów i plany i zamierzenia... uff i w ogóle wszystko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Anoleiz, a może, jak już będzie wiadomo co i jak, założysz dziennik tu, na Forum Nadal z taką siłą trzymamkciuki za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.09.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 hm... nas też jest trzech Chyba jednak będziesz musiała rozłożyć bibę na dwa zjazdy Nawet namioty nie pomogą, jak wszyscy zaciągniemy się na PARAPETÓWĘ U BRAZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 DarioAS jak działka będzie miała tak z 1500m2 to miejsca na namioty wystarczy Zrobimy miasteczko namiotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Braza a mnie przygarniesz pod swe skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 I Wilki Morskie i Szczury Lądowe - będą mieli o czym gadać przez ho ho ho ... . Aniu, mój Szanowny Pan też fascynował się windsurfingiem. Niestety, musiał zrezygnować z braku czasu. Przerzucił się na konie Dla mnie bomba - cała rodzinka jeździ (no - Szanowny "prawie: jeździ ) Nieee, no ja muszę wszystko pozałatwiać w "te pędy", niech ta impreza będzie jak najszybciej!!!! Sklepowi monopolowemu bank rozbijemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Chyba sie zaczne juz pakowac , moze lepsze miejsce na parkingu dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Edmar no pytanie!!!! Wiadomo Zacznij juz budować tego swojego wdzięczniaka, bo ja ciekawa jestem jak nie wiem co! W swoim to ja już zaczęłam już wnętrza urządzać Deppesiu tych przybytków z "Wodą Życia" tyle, że jak w paru bank rozbijemy to się nic nie stanie Możemy szaleć Rrmisiu pakuj się, tylko o białych skarpetkach nie zapomnij A o parking się nie martw, w razie "W" na plaży zaparkujemy, to nic że nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 brazunia tez przyjezdzam nieproszona dwie miejscowki poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Froska skąd Ty wzięłaś to "nieproszona" Ty się już dawno powinnaś czuć zaproszona Tylko włóż te swoje czerwone adidaski, bo ładne są i dobrze mi się w nich kojarzysz - no wiesz - z tym drutem i wygibasami Niniejszym oficjalnie donoszę: 2 miejscówki zarezerwowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 No dobra. To ile nas już jest???? To będzie impreza.... Murator też zajrzy, jak się dowie ile tam będzie forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts