Nefer 05.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Całusy dla Córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nefer ale to chyba jasne, ze nie mówimy o Wrocławiu ... We Wrocku za 250 tez niewiele kupisz (nieduże w bloku na peryferiach co najwyżej...). Dlatego m.in wyprowadziłam się z Wrocka 1,5 roku temu (choć go uwielbiam i staram sie tam bywać przynajmniej raz w tygodniu i to jest moje ukochane miasto rodzinne) Brazia kciuki trzymam - i prosimy o relację!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jak już coś będę wiedziała siem odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2008 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzień dobry w czwartek! Jestem pierwsza w dniu dzisiejszym!Nawet Depeesię wyprzedziłam!A teraz dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Agduś, a co Ty robisz o tak niechrześcijańskiej porze na nogach? Dzień dobry! Na relację też czekam, Brazunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 06.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzieńdoberek. Ja też codziennie od 6 na nogach, koniki głodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.03.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 To siem przywitam Dzień dobry Mam nadzieję, że córcia zdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ale się nie odzywałaś z rana dotąd. Dobrze, że się poprawiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Też wstałam... Śnieg pada (TVN Meteo teraz u mnie ). Córcia nie wiem - śpi, wieczorem miała stan podgorączkowy, do szkoły nie idzie (widzicie już ten bysk w Jej oku ) Relację zdam, jak już będę coś wiedziała. Biała, to mus tak wcześnie wstawać, czy można te czterokopytne do późniejszej godziny śniadania przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Też wstałam... Śnieg pada (TVN Meteo teraz u mnie ). Córcia nie wiem - śpi, wieczorem miała stan podgorączkowy, do szkoły nie idzie (widzicie już ten bysk w Jej oku ) Relację zdam, jak już będę coś wiedziała. Biała, to mus tak wcześnie wstawać, czy można te czterokopytne do późniejszej godziny śniadania przyzwyczaić do siódmej może da się przeciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Też wstałam... Śnieg pada (TVN Meteo teraz u mnie ). Córcia nie wiem - śpi, wieczorem miała stan podgorączkowy, do szkoły nie idzie (widzicie już ten bysk w Jej oku ) Relację zdam, jak już będę coś wiedziała. Biała, to mus tak wcześnie wstawać, czy można te czterokopytne do późniejszej godziny śniadania przyzwyczaić do siódmej może da się przeciągnąć No, i już lepiej to brzmi Cześć Jamlesik, a po co tak wcześnie wstałeś??? Bo po co ja , to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Też wstałam... Śnieg pada (TVN Meteo teraz u mnie ). Córcia nie wiem - śpi, wieczorem miała stan podgorączkowy, do szkoły nie idzie (widzicie już ten bysk w Jej oku ) Relację zdam, jak już będę coś wiedziała. Biała, to mus tak wcześnie wstawać, czy można te czterokopytne do późniejszej godziny śniadania przyzwyczaić do siódmej może da się przeciągnąć No, i już lepiej to brzmi Cześć Jamlesik, a po co tak wcześnie wstałeś??? Bo po co ja , to nie wiem... ja już od 4.30 na nogach, dwunożnym śniadanko trzeba było szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Rany!!!!! No o tej porze to ja wstałam ostatnio jak od Agduś do Depeesi jechałam Straszliwa pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Rany!!!!! ....... Straszliwa pora jak się ma hodowlę to nie kiedy przed słońcem trzeba wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Rany!!!!! ....... Straszliwa pora jak się ma hodowlę to nie kiedy przed słońcem trzeba wstawać Hodowla dwunożnych Dużo musisz mieć tych sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Rany!!!!! ....... Straszliwa pora jak się ma hodowlę to nie kiedy przed słońcem trzeba wstawać Hodowla dwunożnych Dużo musisz mieć tych sztuk ze mną to cztery brzuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Rany!!!!! ....... Straszliwa pora jak się ma hodowlę to nie kiedy przed słońcem trzeba wstawać Hodowla dwunożnych Dużo musisz mieć tych sztuk ze mną to cztery brzuchy Eeee, no to taka mini-hodowla U nas też cztery brzuchy, ale jeden na czterech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Agduś, a co Ty robisz o tak niechrześcijańskiej porze na nogach? Dzień dobry! Na relację też czekam, Brazunia. Nie na nogach, tylko na... innej części ciała. Ależ piękna pogoda za oknem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Mam nadzieję, Braza, że Cię nie ma, bo właśnie oglądasz działki. Dla mnie intrygująco wygląda to coś z zawieszoną sprzedażą (cena!) i Siemyśl (możliwości!).Normalnie nie mogę się doczekać relacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ależ piękna pogoda za oknem!!! I u nas za oknem ładnie, ale tylko z perspektywy ciepłego mieszkanka ...generalnie zimno i wietrznie brrrrr.... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts