Gagata 06.03.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 .................jaki Siemyśl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 ...Właśnie, jaki Siemyśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 chyba ten http://www.siemysl.pl/index.php?id=opis tylko czemu nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.03.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 He he Jamles tez juz tam zaglądałam... ale nic nie znalazłam o posesji Brazuni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 może to nie gmina jest właścicielem tylko jakaś agencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 06.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 U nas konie jedzą o 5:45, ale na szczęście, nie my je karmimy. O 7 zaczynamy pracę, a od 6 na nogach, bo jeszcze trzeba psiaki wyprowadzić no i do pracy jakoś się dostać. A dlatego tak wcześnie jedzą, żeby zdążyły trochę przetrawić zanim zaczną się jazdy o 7. Nasze domowe szkapy jedzą o 7 i tak najczęściej bywa w stajniach. A a też nic nie wiem o żadnym Siemyślu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Wybaczcie, kuchnie robiłam Mikopiko. O Siemyślu to ja wiem tyle co i Wy, bo w biurze jeszcze nie była. Córcia mi trochę gorączkuje. Może jutro będzie lepiej, to pójdę. Sama jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Wybaczcie, kuchnie robiłam Mikopiko. O Siemyślu to ja wiem tyle co i Wy, bo w biurze jeszcze nie była. Córcia mi trochę gorączkuje. Może jutro będzie lepiej, to pójdę. Sama jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Wybaczcie, kuchnie robiłam Mikopiko. O Siemyślu to ja wiem tyle co i Wy, bo w biurze jeszcze nie była. Córcia mi trochę gorączkuje. Może jutro będzie lepiej, to pójdę. Sama jestem ciekawa... A co Ty się tak płonisz, jak nie przymierzając dziewica Zajrzyj do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Wybaczcie, kuchnie robiłam Mikopiko. O Siemyślu to ja wiem tyle co i Wy, bo w biurze jeszcze nie była. Córcia mi trochę gorączkuje. Może jutro będzie lepiej, to pójdę. Sama jestem ciekawa... A co Ty się tak płonisz, jak nie przymierzając dziewica Zajrzyj do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 miko naprawde jestes dziwica? hmm zupelnie nie wiem jak mozna nie wiedziec o Siemyslu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 miko naprawde jestes dziwica? hmm zupelnie nie wiem jak mozna nie wiedziec o Siemyslu? No właśnie, jak można nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Przede wszystkim, jak TY możesz nie wiedzieć jeszcze o nim wszystkiego, co tylko wiedzieć można??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Przede wszystkim, jak TY możesz nie wiedzieć jeszcze o nim wszystkiego, co tylko wiedzieć można??? Musiałaś, co nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Musiałam! TO było silniejsze ode mnie! Nie mogłam zapanować nad TYM! Przyciągnęło mi ręce do klaiatury i wystukało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.03.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej Brazuniu Zdrowka dla Karli Niech mamy nie martwi i idzie w koncu do szkoly Bedzie wiecej czasu na stukanie w klawiature No wiecie co, jakos chyba przesadzacie z tym nocnym karmieniem czterokopytnych 5:45??? A czemu nie 7:45? Zdecydowanie lepiej sie trawi, gdy brzuchy dobrze wybudzone i slonce wyzej niz na drugiej polkuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Musiałam! TO było silniejsze ode mnie! Nie mogłam zapanować nad TYM! Przyciągnęło mi ręce do klaiatury i wystukało. Tiaaa, przyciągnęło ... wystukało ... Pójdę jutro i się dowiem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej Brazuniu Zdrowka dla Karli Niech mamy nie martwi i idzie w koncu do szkoly Bedzie wiecej czasu na stukanie w klawiature No wiecie co, jakos chyba przesadzacie z tym nocnym karmieniem czterokopytnych 5:45??? A czemu nie 7:45? Zdecydowanie lepiej sie trawi, gdy brzuchy dobrze wybudzone i slonce wyzej niz na drugiej polkuli I to podejście do sprawy najbardziej mi się podoba!!!! Córcię musze przetrzymać, jak za wcześnie ją wypuszczę to mam gwaranta, że 39,8 pojawi się wieczorem jak w dym ... A tu likend się zbliża i konie czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Rany!!!!! ....... Straszliwa pora jak się ma hodowlę to nie kiedy przed słońcem trzeba wstawać czyli to zajęcie nie dla mnie Braza, pozdrówka, poczytałam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ja bym mogła, rano lepiej jest. Braza, przekonasz się, rano fajnie jest! Dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts