mayland 07.03.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dzień dobry Brazunia mam dla Ciebie stronke do pooglądania, coby zapał nie osłabnął http://www.stajnia.civ.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 07.03.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dzień dobry U mnie dopiero 6:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.03.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Rany!!!!! ....... Straszliwa pora jak się ma hodowlę to nie kiedy przed słońcem trzeba wstawać czyli to zajęcie nie dla mnie Braza, pozdrówka, poczytałam zaległości niestety , chyba, że hodowla będzie miała śniadanie razem z Twoją kolacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.03.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Musiałam! TO było silniejsze ode mnie! Nie mogłam zapanować nad TYM! Przyciągnęło mi ręce do klaiatury i wystukało. Tiaaa, przyciągnęło ... wystukało ... Pójdę jutro i się dowiem!!!!!! mieliśmy nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dzień dobry U mnie dopiero 6:30 Tak późno wstałaś???? A psy chociaż wyprowadziłaś???? Pewnie czekały, biedaki, aż zleziesz z wyrka. Wstydź się, tak się wylegiwać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Cześć kochani!!!!! Ranne wstawanie ma owszem swoje uroki, ale ... mam nadzieję przekonać swoje konie do późniejszej pory śniadanka Córcię w nocy bolało ucho Mam jednym słowem problem. Gdy się obudzi zasuwam do laryngologa.Narazie śpi. Jak będzie okey to pójdę do biura. Jamlesik, wszystkiego nie wygadam, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 miko naprawde jestes dziwica? jakoś tak wyszło Braza trzymaj się i nie dawajcie się chorobie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 "Nasz" pediatra z Opola nie lubił laryngologów. Mówił, że oni to tylko potrafią antybiotyki przepisywać (rzeczywiście raz Wero byla u laryngologa, bo zachorowała w niedzielę i ANdrzej pojechał z nią na dyżur i oczywiście dostała antybiotyk - niepotrzebnie). On kazał mieć w domu krople Otinum i zakrapiać dziecku ucho, gdy tylko zamarudzi, że boli. I to działa! Jeszcze nigdy innego lekarstwa na ból ucha nie musieliśmy stosować. Ba, bez wizyty u lekarza się obywało, no chyba, że Otinum zabrakło, bo teraz jest na receptę. Koniecznie zażądaj recepty na to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Brazunia, uściskaj od nas Karlę i życz jej jak najszybszego powrotu do zdrowia, niech się kuruje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Otinum kupiłam bez recepty!! A Agduś znowu miała rację - lekarka przepisała antybiotyk nie zaglądając nawet do ucha!!!!!! Za to do gardła zajrzała - no gdzieś zajrzeć trzeba było, no nie Antybiotyku nie podałam - zobaczymy. Jeśli nie będzie się skarżyć to w ogóle nie podam, a w poniedziałek przejdę się do laryngologa "na kontrolę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2008 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 I proszę - przed Depeesią wstałam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Jak Karla po nocy? Gorączkowała? Mam nadzieję, że coraz lepiej jest. Dzień dobry - u nas słychać ptasi świergot za oknem i słonko świeci. Piękny poranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Fajnie masz z tym słonkiem - u mnie szaro i buro Karlita na szczęście spała dobrze, miała tylko lekki stan podgorączkowy. Nie wiem, co oprócz flegaminy i acodinu mogę Jej podać na przeziębienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 08.03.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dzień Dobry kobitki. Dziś w Polsce Wasz dzień, prawda? To Wam życzę wszystkiego najlepszego, coby Wasze budowy rosły tak szybko jak strony w komentarzach. W Anglii niestety nie obchodzi się Dnia Kobiet mimo, że twierdzi się, że to 'międzynarodowy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A ja o tym święcie zapomniała I wiecie co Wam powiem - to jeden z niewielu komunistycznych pomysłów, który nawet mi się podoba Też Wam wszystkiego naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 I nawzajem! Wszystkiego dobrego, dziewczęta! Przy przeziębieniu daj Karli to, co brała u mnie - pachnące mocno warzywko. Ewentualnie Alliofil (tabletki czosnkowe) lub Gripex. Najzdrowiej na świecie byłoby, gdyby wygrzała się pod kołdrą. Wiem, wiem, "no can do". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dzień doberek Postarałam się nadrobić zaległości i ...troszkę się pogubiłam Wiem na pewno, że córcia chora...... najlepiej domowego rosołku jej ugotuj, może masz Isoprinosinę albo Groprinosinę??? a jak nie to najlepiej ogólnie działająco przeciwgorączkowo, przeciwbólowo i przeciwzapalnie jakiś apa, paracetamol lub ibufen...i dużo zdrówka jej życzę A czy to się jakaś nowa inwestycja szykuje????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Zdrowka dla corci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Bobuniu, jak to miło znowu Ciebie gościć Mam nadzieję, że zdrówko w porządku... Zeljko - córcia mówi "Dziękuję" cioci Zeljce Chyba już lepiej - Pudzianowskiego ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A my ze Stefkiem ze spacerku wlasnie wrocilismy. U nas dzis tak cieplutko i ladnie, ze juz drugi raz chodzilismy dookola. Wiosna idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts