Rom 10.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Jeśli chciałeś nadrobić zaległości to przynajmnie o 10 dzień dobry za mało Cześć Romciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 witam witam i do pracy zmykam... i że tak powiem co z oglądaniem, szukaniem i w ogóle? pogoda piękna, w sam raz na jazdę po okolicach a no i zdrowia dla Karli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Oj Anoleiz, żeby jeździź i szukać po okolicy to trzeba mieć jeździdełko ... a ja nie dysponuję Ale czekam na tel. z biura, może uda mi się coś pooglądać jeszcze w ty tygodniu Miłego dnia życzę, nie przepruj się, bo szkoda zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 ) postaram się zbytnio nie przepracowywać... muszę zachować siły na weekend,... chociaż tutaj pracuje głową... a tam macham widłami... to robota jakby mi się uzupełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Braza ja juz wogóle nie wiem o co chodzi Aż się boję pytać tak rzadko tu ostatnio zaglądam A co z tą działeczką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Podobno psychiczne zmęczenie ma gorszy wpływ na nas niż fizyczne ... Ale, czy ja wiem ... Córcia raczyłą się obudzić, trzeba się zabrać za mniej przyjemne rzeczy ... taki obiad na przykłąd - fajna sprawa, ale jak ktoś poda gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Tak na szybko odpowiem - ta z dziennika chyba jednak odpadnie ... położenie i kasa, która by tam poszła pewnie ją zdyskredytuje ... ale jest piękna i nie skreślam jej całkowicie Obowiązki wzywają, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 PaPa Dzięki za streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.03.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Podobno psychiczne zmęczenie ma gorszy wpływ na nas niż fizyczne ... Ale, czy ja wiem ... Ja wiem . Na pewno lepiej sie fizycznie zmeczyc wyspac . Bo jak cos na rzezcy w glowie jest , to spanko odpada. Jak nie ma spanka to kicha jest . Cale zycie pracowalam glowa i zawsze bylam ,no moze czesto bylam zmeczona i wywalona psychicznie. Od kiedy wrocilam do Polski i wzielam sie za lopate czuje sie o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Paczka doszła właśnie przed chwilką. Dzięki! Wero się ucieszy, jak wróci ze szkoły!Próbowałam pooglądać te salony, ale tak powoli mi się otwierały zdjęcia, że tylko po dwa z każdego pokoju zobaczyłam. Podłoga rzeczywiście świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Cieszę bardzo, że dotarło W razie jakby, to oczywiście ten sam nr, który miała Karla - wiem, wiem, że Ty wiesz, ale dla spokoju sumienia napisałam Rrmisiu, faktycznie coś w tym jest - jak pracowałam w sztabie i wiecznie musiałam główkować jak tu im zaplanować te wyjścia, to zdarzało mi się zapomnieć, jak się nazywam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Przybiegłam się przywitać i o zdrówko Karli zapytać (no patrzcie...nawet mi się zrymowało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Cześć Bobuniu Karlita w miarę dobrze, ale pewności nabiorę, jak mi to laryngolog powie w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Cześć Bobuniu Karlita w miarę dobrze, ale pewności nabiorę, jak mi to laryngolog powie w oczy a kiedy do niego pędzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wieczorem dopiero, o 19-ej Prywatnie idę, bo nie chce mi się spędzać kilku godzin w przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wieczorem dopiero, o 19-ej Prywatnie idę, bo nie chce mi się spędzać kilku godzin w przychodni. Daj znać jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wieczorem dopiero, o 19-ej Prywatnie idę, bo nie chce mi się spędzać kilku godzin w przychodni. Daj znać jak wrócisz Pewnie!! Jak będzie dobrze to jutro na konie jedziemy!!!! Oby pogoda się utrzymała - ślicznie jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 A ja się pochwalę, że dostałam zdjęcia nowej posiadłości, na którą Braza ma chrapkę. O powiem, że robi wrażenie. Tak samo bajkowe, jak to co kiedyś było rozpatrywane, ale odpadło ze względu na odległość. Widać, że ktoś już trochę włożył w odremontowanie wnętrza oraz obejścia. Mnie się bardzo podoba, czekam na dalsze wydarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 nooo czuje się poza wirem wydarzeń... ha... ja też kcem pozobaczać... poobglądywać ... i w ogóle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts