Biała 10.03.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 A najbardziej podoba mi się to ostatnie zdjęcie strychu (albo piwnicy, nie jestem pewna). Całe pomieszczenie zawalone gratami, istna rupieciarnia i żarówka energooszczędna na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wieczorem dopiero, o 19-ej Prywatnie idę, bo nie chce mi się spędzać kilku godzin w przychodni. Też bylam zapisana do takiej przychodni, w której od 6.30 była już kolejka emerytów. Jak przyszłaś około 8 rano to albo nie było już szans na przyjęcie albo około 4 godzin czekania Żadne prośby o wyznaczanie terminów wizyt nie skutkowały. W końcu stwierdziłam, że dość tego. Zapisłam się do takiej prywatnej przychodni, która ma konktrakt z NFZ. Wszystko na telefon, umawiasz się na konkretną godzinę, np 8.50. Miło i przyjemnie. A emeryci przez jakiś czas w szoku byli, bo tam dosłownie po 3 krzesła pod gabinetem lekarskim, zero kolejki. NUDA i ŻENADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Bialutka, to nie strych - to stajnia!!! Poprzedni właściciel zdemontował boksy, obecny zrobił sobie rupieciarnię, ale to najprawdziwsza stajnia na świecie Anoleiz, podeślę, naprawdę, ale później Nie pamiętam, czy w stopce jest Twój mail, jeśli nie, to mi podaj na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.03.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ups No to tę żarówkę rozumiem w takim razie. No ale ładne to jest. Mogę Brazę odciążyć i za jej pozwoleniem podesłać Anoleiz kopię maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Bialutka, a ile dostałaś zdjęć?? Bo w pierwszej wersji poszło tylko 5, później dosyłałam. Masz wszystkie???Jeśli tak, to podeślij do Anoleiz, bardzo proszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 jest jest co ma nie być pw zawsze można wysłać .. zawsze ) oki doki, to ja czekam... tralala... dzisiaj jest taki jakiś dobry dzień, chyba przez tą pogodę... chociaż na pysku za przeproszeniem jakieś uczulenie mi na siano/słomę wylazło... normalnie... ale nic to... grunt że słoneczko świeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 oo ... to ja się ładnie uśmiecham ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dostałam 5 zdjęć strychu, schodów i stajni i kolejne 5 wnętrz domu i obejścia. Wyślę, tylko proszę Anoleiz o adres emailowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 już wysłałam już wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 bosz.. ja dzisiaj mam chyba jakieś adhd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.03.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dostałam pw. Zdjęcia wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 dostałam lecę obglądywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 o japierdziu.... nic więcej nie powiem... bo mi szczęka na podłodze z wrażenia się wala... idę kątempluć i kontemplować... plucie to oczywista tak na zaś coby odczyniać uroki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 ja też chce zobaczyć, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Pluj Zielona Wiedźmo, pluj z całych sił!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 no pluje ... pluje... ale faktycznie... wygląda no.. bajkowo... i jeszcze ta trawka taka ... równiutka normalnie czad... tfu tfu tfu... a to gdzieś w bliskich okolicach? czy też gdzieś daleko i problem z dojazdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 ponad 30 km od K-gu, dojazd nie jest najgorszy, ale póżniej droga gruntowa - rajd CamelTroph Poza tym właściciel tam nie mieszka (no i chyba już wiesz, jak teraz wygląda ta zielona trawka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 domyślam się, ale zawsze to wiesz nie chaszcze po pas jak przy nigdy nie uprawianej trawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No fakt, chaszczy to tam raczej nie ma. Zastanawia mnie tylko - i o to chcę zapytać właściciela - dlaczego to sprzedaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Haaaaaaaalllllllllllllllllllllooooooooooooooooo ja też chce zobaczyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts