braza 29.09.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Jak do tej pory około 25 osób Małe wesele Najważniejsze, to teraz skupić się na zdobyciu powodu do imprezowania!! W tym roku to nie wypali, ale jestem pełna nadziei na przyszły rok, bo inaczej być nie może Nie odpuszczę takiej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 my też... po tych trudach zasługujesz na taką imprezę, żebyś jej tak szybko nie zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 hehe brazunia , a poprawiny zrobimy u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 hehe brazunia , a poprawiny zrobimy u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.09.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Przepraszam, na tą imprezę to można się jeszcze załapac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Kasia lista jest cały czas otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Kasia lista jest cały czas otwarta ufff, tylko terminami musimy się zgrać, coby moja impra nie wypadła w tym samym czasie, oczywiście czuj się zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Kasiunia zanim ja będę zapraszać na swoją, to po Twojej dano juz kaca wyleczymy i zapomnimy, że go mieliśmy Jeszcze to potrwa u mnie, niestety Dziękuję Czuję się I vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Aloha!!!!!!!! Można poczytać? Słowo harcerza"niedoszłego" że nie opuszczę ni jednej stronki z dziennika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Aloha!!!!!!!! Można poczytać? Słowo harcerza"niedoszłego" że nie opuszczę ni jednej stronki z dziennika! Czytaj Stukpuku, czytaj I proszę nie oceniaj mnie zbyt surowo. Za wiele to się bowiem nie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Aloha!!!!!!!! Można poczytać? Słowo harcerza"niedoszłego" że nie opuszczę ni jednej stronki z dziennika! Czytaj Stukpuku, czytaj I proszę nie oceniaj mnie zbyt surowo. Za wiele to się bowiem nie dowiesz Powiedziałeś "A" to ja powiem "b" A ostrzegam jestem budowlańcem i niejeden dom zbudowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Aloha!!!!!!!! Można poczytać? Słowo harcerza"niedoszłego" że nie opuszczę ni jednej stronki z dziennika! Czytaj Stukpuku, czytaj I proszę nie oceniaj mnie zbyt surowo. Za wiele to się bowiem nie dowiesz Powiedziałeś "A" to ja powiem "b" A ostrzegam jestem budowlańcem i niejeden dom zbudowałem! Ja jeszcze ne buduję Walczę z nieuczciwymi ludźmi i bankami. W końcu mi się uda i zacznę budować, a wtedy będę głośno wołać Ciebie na pomoc, bo samej przyjdzie mi walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 To widze Majstra juz masz i to prawie po sasiedzku Kiedy beda newsy co i jak w banku? Czy ta Pani Adwokat sama pojdzie z dokumentami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Newsów z banku nie będzie jeszcze jakiś czas. Czekam na dokumenty dotyczące tego nieszczęsnego kredytu, ale juz podobno wysłali. Pani Adwokat wstępnie zainkasowała 100 złociszów polskich i ma się dowiedzieć u komornika jak wygląda spłata i dlaczego to tylko my spłacamy, a nie cała reszta bandy w ilości sztuk 2. A później będziemy proponować bankowi - tylko jeszcze do końca nie wiemy co mu zaproponowac Zobaczymy. A jak już rusze w końcu z tą moją budową to Stuka w pazury i zęby chwycę i za cholerę nie puszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Trzymanie i niepuszczanie wskazane jest, zwłaszcza jak fajny Stuk się trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Tylko, co Szanowny Pan na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Tylko, co Szanowny Pan na to? Hmmmmyyy ..... Pomyśle o tym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej Braza ! Ja po raz pierwszy w Twoich komentarzach... No i hmm... jakby to powiedzieć... może tak po prostu?? Jestem pełna podziwu dla Twoich marzeń, wiary i zaangażowania w to, aby je zrealizować. Gratuluję. I trzymam kciuki ( mocccccccccccccnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooo ) aby się udało załatwić wszystko to, co powinno się wyprostować Z pewnością już słyszałaś, że jak się naprawdę mocno czegoś pragnie - to to się spełnia Ps. wiesz że przy czytaniu Twojego dziennika łezki w oczach mi stanęły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Reyzel witam serdecznie. Dziękuję za ciepłe słowa, zawsze dodają otuchy i sił. Miło mi, że zajrzałaś i mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej Czy Ciebie też ogarnęła budowlana gorączka Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Reyzel witam serdecznie. Dziękuję za ciepłe słowa, zawsze dodają otuchy i sił. Miło mi, że zajrzałaś i mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej Czy Ciebie też ogarnęła budowlana gorączka Pozdrawiam serdecznie Zajrzałam już kiedyś ale dopiero dziś doczytałam wszystko, na spokojnie I pewnie że zostanę na dłużej Tylko pisz coś w tym dzienniku, a nie robisz sobie jakieś przerwy techniczne!!! Co to ma niby znaczyć ? A mnie faktycznie gorączka budowlana już ogarnęła ... Poniekąd spontaniczna decyzja a teraz są tego efekty - nerwy, wydatki ... ale i ogromna radość, jak rosną mury I wierzę że i Ty niebawem ( no może na wiosnę, bo zimą budować raczej nie będziesz ) sama się o tym przekonasz! Pozdrawiam równie serdecznie! No i wpraszam się na tę imrezkę, co to ma byc w jakieś ( niedalekiej, a jakże ! ) przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts