Anoleiz 10.03.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 braza powinnaś po prostu umieścić na stronie dziennika te zdjęcia i już )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 braza powinnaś po prostu umieścić na stronie dziennika te zdjęcia i już )) Nie umieszczaj bo zaraz ktos podkupi Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 braza powinnaś po prostu umieścić na stronie dziennika te zdjęcia i już )) Nie umieszczaj bo zaraz ktos podkupi Bardzo mi się podoba I dlatego właśnie nie wrzeszczę o tym głośno!!! Masz rację Veruniu, lepiej na razie nie rozgłaszać wszem i wobec To był nasz pierwszy zamysł ... pźniej pojawiły się ruiny i ... same wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 braza powinnaś po prostu umieścić na stronie dziennika te zdjęcia i już )) Nie umieszczaj bo zaraz ktos podkupi Bardzo mi się podoba I dlatego właśnie nie wrzeszczę o tym głośno!!! Masz rację Veruniu, lepiej na razie nie rozgłaszać wszem i wobec To był nasz pierwszy zamysł ... pźniej pojawiły się ruiny i ... same wiecie. dokładnie braza to jest idealne miejsce, ruiny wypadają bardzo blado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Też mi się to podoba - mam nadzieję, że jakoś z kasa sobie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.03.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 noooo to do roboty się brać ) znaczy liczyć, planować, obglądać, pytać namolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Gdybym miała do wyboru ruinkę i to, będąc żoną pływającego, czyli najczęściej skazaną na samodzielność - wybrałabym to, co dostałam. Fakt, oglądałyśmy wcześniej. I nawet mi się podobało, pamiętasz? Ale kciałaś ruinkę, bo tańsza i większe pole do popisu dla wyobraźni i więcej ziemi... Mnie się toto podoba, bo nie ma tutaj dużo pracy chyba, można od razu zamieszkać, a to ważne. No i ma kuchnię kaflową - broń Boże ją rozwalić!!!! Verunia, co to za podśmiechujki z porządnych ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A ja nie widziałam tego siedliska Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.03.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dzień Dobry.To do razu do rzeczy. A ile w tym miejscu jest ziemi? W tym ładnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A ja nie widziałam tego siedliska Dzień dobry! nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.03.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 bo to projekt taki prawie tajny przez poufny... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Braza, idź Ty wreszcie do tego biura nieruchomości, weź jakąś nieruchomość zza biurka za wszarz i postaw do pionu, a następnie wywlecz do służowego samochodu, przyłóż jakąś rurkę do pleców i każ się wozić po tych wszystkich miejscach!!!No ja normalnie nie rozumiem, jak Ty możesz tak spokojnie czekać aż ruszą d... zza biurek!!!Mnie intryguje to coś w trakcie remontu! Toż na zdjęciach salony są! Nie tylko zamieszkać, ale i gości zaprosić można od razu! Odległość jeszcze mniejsza a cena ta sama! No i koniecznie zapytaj, w jakiej odległości od Kołobrzegu jest to z zawieszoną sprzedażą! A dlaczego tamten sprzedaje? Pewnie nie ma melodii do prowadzenia agroturystyki. Może odziedziczył, mieszka gdzie indziej, robi co innego i nie chce zmieniać tego stanu rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 hmm ja tez nie rozumiem... częściowo... w końcu to ktoś sprzątnie i tyle będzie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 hmm ja tez nie rozumiem... częściowo... w końcu to ktoś sprzątnie i tyle będzie )) No!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 hmm ja tez nie rozumiem... częściowo... w końcu to ktoś sprzątnie i tyle będzie )) No!!! chyba już pojechała , chyba, że jakieś wnętrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Cześć!!! Jamlesik miał rację - zajęta byłam wnętrzami - i to nie ludzkimi Ale już skończyłam - up...y jest tn program, trzeba się nieźle naklikać, ale efekty są!! Jamles, jak kcesz, to mi na priva maila daj. Jutro zadzwonię i tonem lodowatym oznajmię, że chcę jechać. P.S. Dowiedziałam się, że Zieleniewo ma od kilku dni nowy inwentarz - dwie małpy. W końcu co niektórzy porzestaną się wyróżniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Jakby nie patrzeć, Agduś ma rację - czekaniem niczego nie załatwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Jakby nie patrzeć, Agduś ma rację - czekaniem niczego nie załatwisz. Wiem, Agduś ma zazwyczaj rację - aż mnie to zaczyna wkurzać Muszę czekać tak czy tak z przyczyn ode mnie niezależnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Halo, halo, ja to nie wiem o co tu chodzi....jakąś prywatę tu chyba odwalacie...bo nic nie kumam Aha...dobry wieczór Czy to się coś nowego urodziło (w sensie, że ziemia jakaś nowa) czy tamta to już na straty poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts