Agduś 11.03.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ruinka chyba poszła się paść, chociaż Braza nieobliczalna jest, więc kto ją tam wie?Innych możliwości huk, ale jakoś koleżanka inwestorka wykazuje się nadludzką cierpliwością (w przeciwieństwie do kibiców) i nie pali się do oglądania. Braza, poszedł mailik do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Halo, halo, ja to nie wiem o co tu chodzi....l a ja już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Halo, halo, ja to nie wiem o co tu chodzi....l a ja już wiem no to podziel się wiadomościami, bo Brazunia nieobecna....chyba śpi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A gdze Ty tak od rana lumpujesz ? Ja przyzwyczajona , ze zagladasz zawsze na dzien dobry a tu nie ma Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A gdze Ty tak od rana lumpujesz ? Ja przyzwyczajona , ze zagladasz zawsze na dzien dobry a tu nie ma Cie Marjucha podobno się do Brazy wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Razem tę ziemię pojechali oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.03.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 braza przeca mówiła że potrzebuje kogoś zmotoryzowanego )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Maksia dzisiaj zbałamuciłam - to normalnie cudowny facet jest!!!!!! Ziemia jest, zawsze była , a ta co jest wyjątkowo nas interesuje. Wyczytałam w ogłoszeniach jeszcze dwie ziemie, ale nie wiem co i jak, pojadę w przyszłym tygodniu zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Maksia dzisiaj zbałamuciłam - to normalnie cudowny facet jest!!!!!! Wiemy, wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Pomocy , kto wie czy gdzies tutaj miedzy nami jest jakas Pani od polskiego? Potrzebuje , zeby ktos przeczytal prace mojego Dzieciaka , maturalna , bo ja juz nie wiem co o tym myslec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Pomocy , kto wie czy gdzies tutaj miedzy nami jest jakas Pani od polskiego? Potrzebuje , zeby ktos przeczytal prace mojego Dzieciaka , maturalna , bo ja juz nie wiem co o tym myslec . Agduś!!!!! Na pewno pomoże, jak tylko przeczyta!!! A ja się nie szlajałam, tylko Maksia bałamuciłam I dalej będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Maksia dzisiaj zbałamuciłam - to normalnie cudowny facet jest!!!!!! Wiemy, wiemy echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Maksia dzisiaj zbałamuciłam - to normalnie cudowny facet jest!!!!!! Wiemy, wiemy echhhh Co tak wzdychasz, też się naprzykrzałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 echhhh Nie wzdychaj tak Agdus Pomocy , moge na maila podeslac ? Brazuniu a co zrobilas z Marjucha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 echhhh Nie wzdychaj tak Agdus Pomocy , moge na maila podeslac ? Brazuniu a co zrobilas z Marjucha ? Jak powiem, że zjadłam Marjuchę to i tak nie uwierzysz Marjuszek to się umawiał ze mną kupę czasu temu ale kicha ... nie wyszło Za to dzisiaj dałam Maksiowi popalić - bo ja niegramotna jestem z komputerach jak szympans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Cześć! Boszszsz, jak u nas wieje... Jak orkan Emma, naprawdę. Tęsknię za normalną zimą, wiosną, latem... Wściekła jestem (już ja wiem na kogo) za te zmiany klimatyczne. Rrmisia, Agduś Ci na pewno pomoże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A na kogo to trzeba być wściekłym za te zmiany Bo ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Amerykańce ani myślą podpisać protokół z Kyoto (o zmniejszaniu emisji CO2), od 1998 zwiększyli emisję o 20 %. Z tego dziura ozonowa i zmiany klimatyczne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A no tak, Amerykańce!!!! Oni są zawsze wszystkiemu winni, nawet Indian i bizony wytrzebili!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.03.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Amerykańce ani myślą podpisać protokół z Kyoto (o zmniejszaniu emisji CO2), od 1998 zwiększyli emisję o 20 %. Z tego dziura ozonowa i zmiany klimatyczne są. spoko, spoko ... moze 110 baksow za barylke ropy troche ich utemperuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts