DPS 13.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Najgorzej, że co jeden przejdzie, to już następny nadchodzi. Normalnie pora tajfunów się u nas zrobiła, jakby to co najmniej USA było, Oregon czy inny Texas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzień dobry U mnie wiatr duuużo mniejszy. SPokojniej zaczyna sie robić. Moze weekend bedzie ładny to okna na dole pomyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzień dobry U mnie wiatr duuużo mniejszy. SPokojniej zaczyna sie robić. Moze weekend bedzie ładny to okna na dole pomyję Co tam okna!!!!! Na konie pojedziemy, u nas też wiatr mniejszy!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Licytujemy dla Stefka Zeljki, tutaj: http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 14.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A jak się fajnie jeździ jak tak dmucha. W pewnych momentach to na galopie aż trudno na koniu usiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A jak się fajnie jeździ jak tak dmucha. W pewnych momentach to na galopie aż trudno na koniu usiedzieć. A jak fajnie na hali, gdy tak dmucha, do tego na hali blaszanej.... To jest dopiero przeżycie .... Dzwoniłą pańcia z biura ... jutro jedziemy oglądać leśniczówkę!!!! Zapytam przy okazji o pozostałe oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.03.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To powiedz , o ktorej krzyzem lezec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dybry kontrolnie kukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To powiedz , o ktorej krzyzem lezec ? Tak kole 15.30 Mało, że krzyżem, to jeszcze zdrowaśki mówić (może być Litania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dybry kontrolnie kukam Szkoda, że tylko kontrolnie Jak na mój gust za rzadko i zbyt na krótko zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dybry kontrolnie kukam Szkoda, że tylko kontrolnie Jak na mój gust za rzadko i zbyt na krótko zaglądasz nie jestem w pełni sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dybry kontrolnie kukam Szkoda, że tylko kontrolnie Jak na mój gust za rzadko i zbyt na krótko zaglądasz nie jestem w pełni sił Ejjjj, Króliczku, a cóż sę stało???? Przeziębienie, czy jakaś inna cholera No mogę popsitulać Króliczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dybry kontrolnie kukam Szkoda, że tylko kontrolnie Jak na mój gust za rzadko i zbyt na krótko zaglądasz nie jestem w pełni sił Ejjjj, Króliczku, a cóż sę stało???? Przeziębienie, czy jakaś inna cholera No mogę popsitulać Króliczka... gorączka, łamania i takie tam... brak konserwantów w tym okresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Biedaczku Współczuję, to paskudztwo potrafi zepsuć humor na dobrych kilka dni Trzymaj się mocno, byle jakie łamaniene da Ci rady, a co!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.03.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzwoniłą pańcia z biura ... jutro jedziemy oglądać leśniczówkę!!!! Zapytam przy okazji o pozostałe oferty. No to trzymam kciuki, aby warte bylo ceny Jak juz bedziesz zachwycona, daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No to oby się z tą leśniczówką podobało. Kciuki będę trzymać. Ma być ponoć jutro ładny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja bym wolała, co by pogoda nie była za ten teges dobra .. zawszeć to spojrzenie trzeźwiejsze, jak szaro i buro ... Pewnie, że się doezwę po powrocie, ale zdjęć do dziennika wklejać nie będę - znowu zapeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Maksia dzisiaj zbałamuciłam - to normalnie cudowny facet jest!!!!!! Wiemy, wiemy echhhh Dziewczyny, nie przesadzajcie, bo się rozbestwię.. :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Maksia dzisiaj zbałamuciłam - to normalnie cudowny facet jest!!!!!! Wiemy, wiemy echhhh Dziewczyny, nie przesadzajcie, bo się rozbestwię.. :D m. Patrzcie, jaki skromny Jakbyś już rozbestwiony nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Maksiu rozbestwiony? Chyba nie czujesz się dobrze, moja droga. Weź się popookaj. Tak mawia Rrmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts