braza 15.03.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 No właśnie Bobuniu, odsuwałam od siebie te drobnostki, ale one są silne i uparte jak woły - za diabła nie mogę się ich pozbyć. Plusem dzisiejszej wycieczki jest to, że w końcu sobie uświadomiłam ważność tych drobnostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 No właśnie Bobuniu, odsuwałam od siebie te drobnostki, ale one są silne i uparte jak woły - za diabła nie mogę się ich pozbyć. Plusem dzisiejszej wycieczki jest to, że w końcu sobie uświadomiłam ważność tych drobnostek Te drobnostki wbrew pozorom są bardzo ważne, zwłaszcza jak Twoja Karla jest w takim wieku (do samodzielności jeszcze troszkę) A na wycieczki trzeba jeździć, bo każda coś mądrego nas uczy, i z każdej wynosimy coś dla siebie. Tak więc nie rezygnuj, oglądaj a w końcu znajdziesz to co chcesz Pamiętaj jednak, że ideałów na świecie nie ma.....w żadnej dziedzinie życia....niestety Sorry jak było zbyt brutalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 To prawda. Bliżej ludzi, wsi, cywilizacji. W przeciwnym wypadku : dwa samochody ( w tym jeden 4x4, bo zimą różnie może być) to konieczność. Dzieci rosną. Ale dobrze dać im szansę na życie towarzyskie :) Dlatego nie buduję się pod W-wą- choć teraz moi chłopcy są już duzi i moga zanocować u kogoś "w mieście". To są niby drobiazgi, ale... Na emeryturze i bez dzieci - chętnie na odludziu. Ale z dziećmi to nie jest proste. A w kwestii przeziębienia : gorąca herbata (jak lubisz posłodzona) i 50-tka wódki lub wiśniówki ( 40%, żadne likiery) i do łóżka. Wypić szybko. Kurację powtórzyć co najmniej 3 dni. Tylko przygotuj sobie coś na przebranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Bobunia, jakie brutalnie Jeśli tylko na taką brutalność Cię stać, to jesteś Kobieta-Anioł Z braku ideałów zdaję sobie sprawę, ale probuje znaleźć coś chociaż zbliżone do ideału. Właśnie mi córcia powiedziała, że Brazylię JA mogę kupić - tak jej powiedział szeryf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Herbata się znajdzie, cukier jest, gorzej z wódką Poważnie!!!! Narazie łyknęłam cusik takiego - chyba Bactrim - zazwyczaj pomaga ... Nie lubię źle się czuć, gdy nie ma Szanownego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Herbata się znajdzie, cukier jest, gorzej z wódką Poważnie!!!! Narazie łyknęłam cusik takiego - chyba Bactrim - zazwyczaj pomaga ... Nie lubię źle się czuć, gdy nie ma Szanownego!!! To my Cię tu na duchu potrzymamy - przecież nie jesteś sama A od Biseptolu ( znaczy się Bactrimu ) lepiej chyba wziąć Polopirynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Herbata się znajdzie, cukier jest, gorzej z wódką Poważnie!!!! Narazie łyknęłam cusik takiego - chyba Bactrim - zazwyczaj pomaga ... Nie lubię źle się czuć, gdy nie ma Szanownego!!! To my Cię tu na duchu potrzymamy - przecież nie jesteś sama A od Bisteptolu ( znaczy się Bactrimu ) lepiej chyba wziąć Polopirynę Bez Was to ja bym w depresję już dawno wpadła - głęboką do tego!!!! Nie mam polopiryny, jutro może wylezę (może... i tak muszę, psuka nie wytrzyma...) to podskoczę do apteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Widze , ze zaniemoglas , ide dziennik poczytac , ciekawa jestem co w trawie Papierochow nie pal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Na emeryturze i bez dzieci - chętnie na odludziu. Ale z dziećmi to nie jest proste. Neferciu na emeryturze to też nie jest takie proste...przynajmniej tak mi się wydaje...choć jeszcze na emeryturze nie byłam Dlaczego? Bo tak sobie myślę, że człowiek już starszawy jest, nie wiadomo kiedy sam (znaczy się bez małżonka) zostanie, i co w takim duzym domu robić????? ....no chyba, że będzie dom otwarty i dzieci z wnukami będą Cię ....najeżdżać A w kwestii prądu do herbaty...to właśnie to samo miałam na myśli, najlepiej wódeczka, albo koniaczek....i do łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Bobunia, jakie brutalnie Jeśli tylko na taką brutalność Cię stać, to jesteś Kobieta-Anioł Z braku ideałów zdaję sobie sprawę, ale probuje znaleźć coś chociaż zbliżone do ideału. Kobieta - Anioł mówisz....hm...podoba mi się A co do ideałów...cieszę się, że nie żyjesz ideałami bo życie jest łatwiejsze i nie boli tak mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Herbata się znajdzie, cukier jest, gorzej z wódką Poważnie!!!! Narazie łyknęłam cusik takiego - chyba Bactrim - zazwyczaj pomaga ... Nie lubię źle się czuć, gdy nie ma Szanownego!!! ło matko Brazunia Bactrim to przecież antybiotykopodobne jest...chyba nie wolno tak samemu...bez lekarza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Znalazłam się! I witam wsystkich w związku z tym.Wystarczy się trochę własnym domkiem zająć, a już wysyłają listy gończe!Dostałam upierdliwą robótkę za g...niane pieniądze. No ale g...niane lepsze niż żadne...A poza tym wreszcie u Madzi zakwitły różyczki na ścianach. Madzia zapisała się na tańce. W efekcie zostało i jedno wolne popołudnie w tygodniu, kiedy nigdzie nikogo nie odprowadzam ani nie odbieram. No i z tego wszystkiego rozgrzebany tydzień temu pokoik Madzi musiał poczekać do soboty na różyczki. Ale o czym innym miałam pisać. Kiedy przeczytałam o tej ciszy, to... spodobała mi się. Jednak brak drogi też uznałabym za czynnik dyskwalifikujący. Jak liczyć na gości, jeżeli nie będą mogli dojechać? Zwłaszcza na gości "klubowych", bo tacy wakacyjni to może by się i znaleźli. W końcu są ludzie, którzy szukają właśnie końca świata.Co do poddasza, to wcale na tym zdjęciu nie wyglądało tak strasznie. Ocieplić, otynkować ściany szczytowe, podłogę zrobić i jakieś ogrzewanie i gotowe.Dowiedziałaś się czegoś o tych pozostałych? Jak to w remoncie? Gdzie ono jest? A tamto ze wstrzymaną sprzedażą? Pytałaś jak daleko od Kołobrzegu? Czy pamiętasz, że na przeziębienie najlepsze są citrokapki? I echinacea w kroplach, ale citrokapki lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Herbata się znajdzie, cukier jest, gorzej z wódką Poważnie!!!! Narazie łyknęłam cusik takiego - chyba Bactrim - zazwyczaj pomaga ... Nie lubię źle się czuć, gdy nie ma Szanownego!!! ło matko Brazunia Bactrim to przecież antybiotykopodobne jest...chyba nie wolno tak samemu...bez lekarza..... To sulfamid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 No zapomniałam o tych citrokapkach - jak one się naprawdę nazywają??? Pytałam o te pozostałe, ale jakoś nie mogłyśmy się z pańcią dogadać - okazała się nawet miła kobietą, po bliższym poznaniu i pokonaniu kilkudziesięciu kilometrów. Agduś, zadzwonię na skypa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 braza, jakoś dopiero dzisiaj dojrzałam jakie klimaty chodzą Tobie po głowie Obejrzałam foty, usłyszałam ciszę....I oczywiście to drogi, te dojazdy Ja jak chcę sobie wyobrazić wszystkie minusy ( bo przecież lepiej je sobie wyobrazić niż je przeżyć) to wyobrażam sobie zimę na danym miejscu. I już mniej więcej jasne.... Dojazdy potrafią być tragiczne i te wszystkie aspekty o których pisałaś. A siedliska to takie fajne, klimatyczne mogą być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Herbata się znajdzie, cukier jest, gorzej z wódką Poważnie!!!! Narazie łyknęłam cusik takiego - chyba Bactrim - zazwyczaj pomaga ... Nie lubię źle się czuć, gdy nie ma Szanownego!!! ło matko Brazunia Bactrim to przecież antybiotykopodobne jest...chyba nie wolno tak samemu...bez lekarza..... To sulfamid A co to ???? Ja się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Ja też. A chętnie się dowiem z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dzień dobry! Braza, mam nadzieję, że lepiej dzisiaj się czujesz. Co do leśniczówki - tak zły dojazd to ją moim zdaniem dyskwalifikuje, ludzie nie będą mogli dojechać i będą się wkurzać. Szukaj czegoś takiego jak u mnie - we wsi, ale przy lesie, jak gości ulokujesz w budynkach na tyłach, będzie good. Leśna głusza fajna rzecz, ale cywilizacja, chociaż w minimalnym stopniu, jest nam zwykle niezbędna. Szukaj dalej, "szukajcie a znajdziecie" powiedział Pan. Zdrówka życzę - bierz czosnek, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Moje dziecko jest bezlitosne!!! Ściągnęło mnie z koja, bo jechało na konie!!! Dzień dobry z rana I dlatego właśnie Depeesiu skreślam leśniczówkę, przez tę drogę przede wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ty się nie łam, bo dopiero dwa siedliska widziałaś. My oglądnęliśmy kilkanaście albo i więcej domów, zanim doszliśmy do wniosku, że będziemy budować. I taka decyzja to też nie tragedia. Oglądaj dalej. Dzięki temu zaczyna Ci się kształtować obraz miejsca idealnego. Jeszcze kilkanaście miejsc zobaczysz i będzies wiadziała, czego chcesz.Citrokapki kupiła? Zażyła? Popij tylko koniecznie czymś słodkim, bo nam inaczej zgorzkniejesz.A u nas słoneczko. Idziemy zanieść na konkurs palmę, która już zdobyła w przedszkolu pierwsze miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts