braza 16.03.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ja już zgorzkniałam i bez citrokapek Do luftu - pogoda piękna a ja w domu ... ale wolę nie ryzykować. Wiem, że takie wycieczki na początku przeziębienia mi nie służą Jutro już pewnie wylezę. Trzymam kciuki za palmę ... oby pierwszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Eee, nie jest znów taka wyjątkowa. Jako że była do przedszkola robiona, duży udział w jej wykonaniu miały dzieci... Ale przecież Madzia nie mogła na konkurs zanieść równiutkiej palemki wykonanej przez rodziców! A tak ma satysfakcję, że to JEJ palma wygrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Madzi pogratuluj, bo zasłużyła, może być dumna!!!!! A i tak kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 16.03.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Braza: zdrówka życzę. Wracaj do łóżka i się wygrzewaj. I ciesz się, że możesz pochorować i się trochę polenić. Niech teraz córcia skacze koło Ciebie za to, że Ty ostatnio skakałaś koło niej (zresztą pewnie to ona Cię zaraziła ). A co do leśniczówki, to się nie poddawaj. Jak tu nie jesteś przekonana w 100% to daj sobie spokój. Obejrzyj kilka innych miejsc, może faktycznie same grunty, bez budynków i wybierz to, do którego będziesz faktycznie przekonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Cześć Bialutka Byczę się byczę, ale pogoda taka piękna, aż zębami zgrzytam że nie mogę do stadniny. Ale wiem, jak to się skończy ... Szukam, nie poddaję się, chociaż nie powiem, że jestem lodowato spokojna Nosi mnie, bo chciałabym juz coś robić a nie mogę. Bez autka jak bez ręki, pojeździłabym i poszukała sama po wioskach, a jakieś głupie egzaminy zdawać muszę Eeehhhh ... jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.03.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 brazuniu, Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo Agdus ma racje. Tylko wiele ogladajac i grymaszac masz szanse na zakup czegos najbardziej zblizonego do idealu Wiem cos o tym, bo sama "przerzucilam" juz chyba z 40 dzialek I jakos tak rozsmakowalam sie w tym poszukiwaniu, ze nawet zaczelo mi sie podobac No i kuruj sie, kuruj bo wiosna idzie, Swieta tuz, tuz wiec trzeba byc zdrowym i aktywnym, aby jakos z jajkami do swiecenia sie doczlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Szanownego nie ma to co ja będę święcić... Cześc Amberciu Właśnie zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że przyjdzie mi "przerzucić" ze 40 propozycji, żeby dojść do tegoż właśnie "prawie ideału"!!! Do tej pory jakoś tak było, że: podoba się - biorę - ale to była drobnica i można sobie było na błąd jakowyś pozwolić. W przypadku działki i takich pieniędzy już błądzić mi nie wolno!!! No to zaczynam byc bardzo rozsądną kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Totalnie sie pogubiłam z tymi siedliskami. Wytłumaczcie mi proszę, cierpliwie czy kupione na wsi gospodarstwo rolne (niech bedzie razem ziemi ok. 1hektara) jest takim siedliskiem? Czy to inny status ziemi musi byc, nie rolny? Tylko ziemia siedliskowa nadaje się na to agro a rolna juz nie? Bo ja tak sobie myślę, że na wsiach mozna nieraz kupić całe gospodarstwa, z ziemią, budynkami i cywilizacją za równei dobre pieniadze. Ale najwazniejsze że ludzie są blisko. To tyle przemysleń na dzisiaj. A lesniczówka sliczna na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Cześc Maylandziu Z tego co ja wiem, to gospodarstwo rolne można spokojnie zaadaptować na agroturystykę, nawet lepiej, bo budynki już są!! Ziemia siedliskowa to takie grunty rolne, na których na wydzieloną część są wydane warunki zabudowy siedliskowej - czyli budynek mieszkalny + budynek(budynki) gospodarczy. I właśnie czegoś takiego szukam - gospodarstwa, lub ziemi siedliskowej. Gospodarstwo z budynkami w dobrym stanie jest lepsze, odpada budowa wszystiego! Ale budynki w dobrym stanie - inaczej wychodzi o wiele drożej - zazwyczaj I to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Wybieraj, wybieraj, nie ma co się spieszyć. Co nagle to po diable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dziękuję za odpowiedź Kuruj się żebyś na świeta nie musiała leżeć! Zdrówka duzo życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.03.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 W sumie to szkoda... ale najlepiej wiesz jak to w rzeczywistości wszystko wygląda bo my tu skrawki informacji dostajemy kuruj się żebyś mogła dalej zwiedzać ruinki czy inne ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Kuruję się, a jakże. Już mi lepiej - bactrim i siedzenie (no, prawie siedzenie) w domu pomogło. W sumie szkoda, ale nie będę pchała się w taką drogę - nie wiem, jaki musiałabym mieć samochód, żeby w miarę bezkolizyjnie nią dojeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Braza, ja też zdrówka zycze i czekam cierpliwie na rozwoj wypadków siedliskowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.03.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hejka Ja mam działkę dla Ciebie w Suchej, trochę mała na agro ale za to budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Braza, ja też zdrówka zycze i czekam cierpliwie na rozwoj wypadków siedliskowych . Dzięki Veruniu, zdrówko już lepsze - żebym też tak mogła powiedzieć o siedlisku, byłabym w pełni zadowolona A jak Twoja Zytka, byłaś w stajni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hejka Ja mam działkę dla Ciebie w Suchej, trochę mała na agro ale za to budowlana To jakby rzut beretem od Kołobrzegu, co nie Cześć Króliku, jak Twoje zdróweczko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.03.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hejka Ja mam działkę dla Ciebie w Suchej, trochę mała na agro ale za to budowlana To jakby rzut beretem od Kołobrzegu, co nie Cześć Króliku, jak Twoje zdróweczko?? jeszcze kiepskie, a w czerwcu będę koło Ciebie z córką na zielonym przedszkolu w Mrzeżynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Braza, ja też zdrówka zycze i czekam cierpliwie na rozwoj wypadków siedliskowych . Dzięki Veruniu, zdrówko już lepsze - żebym też tak mogła powiedzieć o siedlisku, byłabym w pełni zadowolona A jak Twoja Zytka, byłaś w stajni?? Mąz był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hejka Ja mam działkę dla Ciebie w Suchej, trochę mała na agro ale za to budowlana To jakby rzut beretem od Kołobrzegu, co nie Cześć Króliku, jak Twoje zdróweczko?? jeszcze kiepskie, a w czerwcu będę koło Ciebie z córką na zielonym przedszkolu w Mrzeżynie To się odezwij, jakąś kawę wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts