braza 16.03.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Braza, ja też zdrówka zycze i czekam cierpliwie na rozwoj wypadków siedliskowych . Dzięki Veruniu, zdrówko już lepsze - żebym też tak mogła powiedzieć o siedlisku, byłabym w pełni zadowolona A jak Twoja Zytka, byłaś w stajni?? Mąz był Oj Ty leniuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hejka Ja mam działkę dla Ciebie w Suchej, trochę mała na agro ale za to budowlana To jakby rzut beretem od Kołobrzegu, co nie Cześć Króliku, jak Twoje zdróweczko?? jeszcze kiepskie, a w czerwcu będę koło Ciebie z córką na zielonym przedszkolu w Mrzeżynie To się odezwij, jakąś kawę wypijemy Pewnie a tą działkę chyba sam wezmę...widoki http://www.kontrakt.oswiecim.pl/oferty-images/401C7/04F2_401C7/04F2_401C71327.jpg w dole Maków P., z tyłu tylko las i prawie 3tys. metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Jea, cuuuudooooo!!!!! Gdyby to było bliżej nawet bym się nie zastanawiała!!!!! Bierz ją człowieku, jeśli tylko możesz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a w czerwcu będę koło Ciebie z córką na zielonym przedszkolu w Mrzeżynie jak to na zielonym przedszkolu??????? a co ze zdówkeim królik????? nic nie wiem, nic nie wiemmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Mąz był momenty były czyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.03.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Jea, cuuuudooooo!!!!! Gdyby to było bliżej nawet bym się nie zastanawiała!!!!! Bierz ją człowieku, jeśli tylko możesz!!!!!! mogę, tylko kiedy ja tam coś postawię trochę już takich okazji mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Jea, cuuuudooooo!!!!! Gdyby to było bliżej nawet bym się nie zastanawiała!!!!! Bierz ją człowieku, jeśli tylko możesz!!!!!! mogę, tylko kiedy ja tam coś postawię trochę już takich okazji mam No jak kiedy???? Od razu!!!!!!! Oj Króliczek, Ty nie wiesz co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a w czerwcu będę koło Ciebie z córką na zielonym przedszkolu w Mrzeżynie jak to na zielonym przedszkolu??????? a co ze zdówkeim królik????? nic nie wiem, nic nie wiemmmm Kumpela dyr. przedszkola załatwiła córka zdąży na rozdanie świadectw w szkole i jeszcze mam robić jako ratownik-wolontariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a w czerwcu będę koło Ciebie z córką na zielonym przedszkolu w Mrzeżynie jak to na zielonym przedszkolu??????? a co ze zdówkeim królik????? nic nie wiem, nic nie wiemmmm Kumpela dyr. przedszkola załatwiła córka zdąży na rozdanie świadectw w szkole i jeszcze mam robić jako ratownik-wolontariusz Czy dzieci są ubezpieczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a w czerwcu będę koło Ciebie z córką na zielonym przedszkolu w Mrzeżynie jak to na zielonym przedszkolu??????? a co ze zdówkeim królik????? nic nie wiem, nic nie wiemmmm Kumpela dyr. przedszkola załatwiła córka zdąży na rozdanie świadectw w szkole i jeszcze mam robić jako ratownik-wolontariusz Czy dzieci są ubezpieczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a w czerwcu będę koło Ciebie z córką na zielonym przedszkolu w Mrzeżynie jak to na zielonym przedszkolu??????? a co ze zdówkeim królik????? nic nie wiem, nic nie wiemmmm Kumpela dyr. przedszkola załatwiła córka zdąży na rozdanie świadectw w szkole i jeszcze mam robić jako ratownik-wolontariusz Czy dzieci są ubezpieczone na wszelki wypadek ty się też ubezpiecz ale tak serio to pierwsze słyszę, żeby w przedszkolu jechało sie na zielone "wczasy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Pogadałam z Szanownym i mnie wylogowało Czy Was też wylogowuje, gdy przez dłuższy czas nie jesteście na forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Mąz był momenty były czyli Jakie momenty ? U Zyty był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Nieee, nas nie wylogowuje. Jesteśmy. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.03.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dzień dobry Psik...psik..psik... chyba się od Ciebie zaraziłam Brazunia. Nie wiem nawet co powiedzieć.....jakos tak nic mi do głowy nie przychodzi [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 To i ja się przywitam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja też wszystkich witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja też wszystkich witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Też wszystkich witam Nawet Romcia widzę przywiało - jak miło Bobuniu, no ja nie wiem, ale nie kichałam - musiałaś od kogoś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Internet u mnie szwankuje - albo się zawiesza, albo wysyła po 3 razy - jak widać na załączonych wyżej obrazkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts