braza 01.10.2007 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dzięki. Właśnie sobie podczytuję o Twoich zmaganiach. Też niezłe zachwostki mieliście, no ale już z górki A na imprezę, jak się w końcu odbędzie, pewnie że zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dzięki. Właśnie sobie podczytuję o Twoich zmaganiach. Też niezłe zachwostki mieliście, no ale już z górki A na imprezę, jak się w końcu odbędzie, pewnie że zapraszam Tia.... też był taki moment, ze się zastanawialismy - na chol..... nam to było. Ale jak ja już się nastwilam, ze ten dom będzie- to nie było siły Grunt to wytrwałość w dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No właśnie wytrwałość. Mam nadzieję, że mi jej nie zabraknie. A o Przerwy Technicznej to niech sobie w tej chwili będzie. Jak juz coś bliższego będę wiedziała i będę miała optymistyczne informacje to na pewno nie omieszkam poinformować szerokiego ogólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No to czekamy z niecierpliwością Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Już od dwóch dni cisza, żadnych powiadomień o odpowiedziach w obserwowanych tematach... Dziwnie jakoś...Odcięło Cię od internetu, czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Agdus , nie wiem co to sie dzieje . Malmuc zniknela , Brazunia tez. Miejmy nadzieje , ze sprawy zalatwia i nie daje rady do kompa dojsc Rowniez chcialam zobaczyc co nowego , a tu kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 no właśnie. Jakaś dziwna cisza nastała. Zaglądałam do Malmuca.... To samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 BRAZAAAAAAAA!!! GDZIE JESTEEEEEEEEEŚ????? Nie słyszy, czy co? Może pojechała gdzieś sprawy prostować, z adwokatką gania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.10.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 coś ten październik nie sprzyja dziennikom...się pochowali ludzie, znikło im się, no nie ma normalnie co czytać, czym się ekscytować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witajcie moje Kochane Dziewczyny Nie odzywałam się, bo też i nie bardzo jest o czym mówić. Sprawy nie posuwają się w takim tempie, jaki mi najbardziej by odpowiadał, np. prędkość światła byłaby tu mile widziana, ale niestety. Pani Mecenas wysłała odpowiednie pisma, bank przysłał dzisiaj odpowiednie pismo i tak narazie wymieniamy się grzecznie korespondencją. Do niczego konkretnego jednak w tej chwili ta wymiana nie doprowadziła, albowiem ponieważ każdy mówi to, o czym ja już wcześniej lub wiedziałam lub też się domyślałam. Poza tym dwa wieczory z rzędu poświęciłam na pioruńsko ciężką pracę fizyczną pod tytułem skręcanie elementów meblowych do pokoju córci, która to praca jednak nie bardzo mi leży. Ręce mam poobdzierane jak robotnik fizyczyny, bo też i narzędzi odpowiednich dla takowej pracy w domu moim brak. Ale w tej chwili pozostaje już tylko zawieszenie jednego z tych elementów na ścianie, czym juz zajmie się mój osobisty, prywatny Tato. Wieczorem zatem będę musiała odłączyć przynajmniej monitor, co by w trakcie wieszania nie okazało się, że półka i owszem jest i nawet ładnie się prezentuje, ale monitor stał się przy okazji jej ofiarą. Odcięcie mnie na dłuższą metę od sieci mogłoby wprowadzić mnie w bardzo zły nastrój, no bo jak tu kurczę na dłużej się z Wami rozstać??!! No i powód jeszcze jeden, aczkolwiek drobniutki, trochę się ten mój przeżuwający konik rozszalał ostatnio na Forum i trzeba było to szaleństwo zdziebko ukrócić A w ogóle to jest mi bardzo miło, że wyraziłyście dezaprobatę z powodu mojego milczenia i cieszę się, że znowu jestem z Wami I jak Wasu tu kurczę nie lubić, na ten przykład To se ne uda, Pane Havranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.10.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dzień dobry wpadłem sie tylko przywitać i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dzień dobry wpadłem sie tylko przywitać i lecę dalej Stukpuk Pędziwiatr Cześć Przystojniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Matko kochana impreza się szykuje, a ja nic o tym nie wiem ... brak wolnego czasu kiedyś mnie zabije ... Są jeszcze wolne miejsca?? ...jeśli tak, to ja z nieproszonymi Froschami się przybiorę ...mogem, mogem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.10.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ja że tak powiem zarezerwuaruje sobie pieniek przy ognisku i blisko napojów wyskokowych... może być orężada z bombelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 może być orężada z bombelkami Poprosze czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 to się wie że czerwona najlepciejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 może być orężada z bombelkami Poprosze czerwona fajnie zęby farbują mój synek mnie kiedyś w ten sposób wystraszył na ament mówiąc: mamusiu, chyba mi krew z buzi leci i pokazał czerwoniuśka gębę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Zaraz, czekajcie! Czy ja nie wiem o czymś, o czym wiedzieć powinnam Impreza to będzie, i owszem, ale w jakiejsik mglistej przyszłości narazie, a Wy już miejsca rezerwujecie Dobra, oki niniejszym ogłaszam, że wszystkich Was razem i każdego osobno na listę Specjalnych Gości wpisuję - Monikach spoko Ty oczywiście, że się łapiesz - Froshki to siem już zaprosiły, nie wiem dlaczego myślały, że ja o Nich zapomnę Te czerowne bąble będą, bo dlaczego nie, a pieńki to jak trza będzie sama z lasu przytargam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dlaczego nikt mnie na imprezę nie zaprasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 bo my się że tak wyrażę na razie sami wpraszamy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts