Biała 18.03.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja tam się nie szczypię tylko z miną naiwnej blondynki wysiadam z samochodu i proszę miłych panów o wjechanie w ten kanał czy co tam. A pogoda to u nas dziś też okropna. Generalnie to były 4 pory roku w ciągu ostatnich paru godzin, zmieniające się losowo. Raz świeci piękne słońce i jest dość ciepło, za chwilę sypie śnieg, wieje wiatr, pada deszcz. To chyba tylko w Anglii może być tak pokręcone. Braza: i co z tych telefonów wyszło? Coś co nas powinno interesować czy tylko babskie ploty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Z telefonów nie wyszło nic, poza dwoma: jeden - nowa decyzja emerytalna bez obciążenia już w drodze dw: sąd zwolnił nas z opłat za sprawę przeciwko dłużnikom Jeden tysiączek w kieszeni Reszta czeka do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Eeee, to może nie ja jedna jestem winna dużej ilości PW. Brazunia, fajnie, że jeszcze ktoś. Dobrze, że jednak udało się Tobie cos załatwić. Zawsze to grosz w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kurczę, dopiero co przyprowadziłam Magdę z tańców (rozprowadzając inne dzieci po drodze), a tu trzeba po Weronikę biec na angielski. Kiedy wreszcie będzie jasno po 19.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dzień Dobry Agduś dobrze że pojechałaś do tego mechnika. Pewnie Ci poszedł wahacz co? Jeżdzenie z czym takim mogłoby sie źle skończyć Wpadłam na chwilkę, ale zaraz dziecka się zejdą po kolacji do łazienki i trzeba będzie się zajać wieczornym obrządkiem. Nie mam pojecia, co poszło. Wyobraź sobie coś, co jest najmniej prawdopodobne. Mechanik naprawdę wyglądał na zdziwionego i był niepocieszony, że ja nie podzielam tego jego zdumienia (nie podzielałam, bo o flakach samochodu wiem niewiele i nie potrafiłam docenić niezwykłości tego, co zaszło). Zawołał sobie kolegę nawet, żeby się razem z nim podziwić. Coś o jakimś wybiciu czegoś powtórzył kilkakrotnie. I chyba o jakiś trzpień chodziło czy coś w tym stylu (ja w każdym bądź razie coś takiego sobie wyobraziłam). Andrzej wie, o co chodzi, ale teraz siedzi w pomieszczeniu gospodarczym i układa płytki. Później mogę zapytać. Fakt - dobrze, ze pojechałam. A tak mi się nie chciało! Ale Andrzej bardzo dobitnie powtarzał za każdym razem, kiedy wsiadaliśmy do samochodu, ile to kilometrów temu ten olej trzeba było wymienić. Wyrzuty sumienia wzbudzał, no to pojechałam, coby na świeta z tym starym olejem nie jechać. I pomyśleć, że moglibyśmy po drodze koło zgubić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Z telefonów nie wyszło nic, poza dwoma: jeden - nowa decyzja emerytalna bez obciążenia już w drodze dw: sąd zwolnił nas z opłat za sprawę przeciwko dłużnikom Jeden tysiączek w kieszeni Reszta czeka do jutra. To znów nie tak mało załatwiłaś! Tysiączki piechotą nie chadzają. Ja w każdym bądź razie żadnego nie spotkałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No to bardzo dobre wiadomosci. Przyda się akurat na świeta ta kaska A jeśli jej nie chesz to ja wezme z pocałowaniem ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Pieniądze to ja lubię, nie powiem, tym bardziej, że jakoś na nadmiar ostatnimi czasy nie narzekałam. A skoro sąd ich nie chce, to ja z całym ciepłem i serdecznością zrobię im miejsce w swojej kieszeni Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Że też u mnie sądy tak nie rozdają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Z telefonów nie wyszło nic, poza dwoma: jeden - nowa decyzja emerytalna bez obciążenia już w drodze dw: sąd zwolnił nas z opłat za sprawę przeciwko dłużnikom Jeden tysiączek w kieszeni Reszta czeka do jutra. To znów nie tak mało załatwiłaś! Tysiączki piechotą nie chadzają. Ja w każdym bądź razie żadnego nie spotkałam. Ani ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.03.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dzień Dobry Agduś dobrze że pojechałaś do tego mechnika. Pewnie Ci poszedł wahacz co? Jeżdzenie z czym takim mogłoby sie źle skończyć Wpadłam na chwilkę, ale zaraz dziecka się zejdą po kolacji do łazienki i trzeba będzie się zajać wieczornym obrządkiem. Nie mam pojecia, co poszło. Wyobraź sobie coś, co jest najmniej prawdopodobne. Mechanik naprawdę wyglądał na zdziwionego i był niepocieszony, że ja nie podzielam tego jego zdumienia (nie podzielałam, bo o flakach samochodu wiem niewiele i nie potrafiłam docenić niezwykłości tego, co zaszło). Zawołał sobie kolegę nawet, żeby się razem z nim podziwić. Coś o jakimś wybiciu czegoś powtórzył kilkakrotnie. I chyba o jakiś trzpień chodziło czy coś w tym stylu (ja w każdym bądź razie coś takiego sobie wyobraziłam). Andrzej wie, o co chodzi, ale teraz siedzi w pomieszczeniu gospodarczym i układa płytki. Później mogę zapytać. Fakt - dobrze, ze pojechałam. A tak mi się nie chciało! Ale Andrzej bardzo dobitnie powtarzał za każdym razem, kiedy wsiadaliśmy do samochodu, ile to kilometrów temu ten olej trzeba było wymienić. Wyrzuty sumienia wzbudzał, no to pojechałam, coby na świeta z tym starym olejem nie jechać. I pomyśleć, że moglibyśmy po drodze koło zgubić! poszedł Ci trzpień na wahaczu Dobrze że tek mechanik był pod ręką bo rzeczywiście mogło Ci się koło urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 19.03.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Dzień Dobry śpiochy Niebieskie niebo za oknem i ptaszki śpiewają. Wstawać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Wstalim. Tera kawkę zbożową pijem. Zara śniadanie będziem jedli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.03.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Uskuteczniłam telefony, a do tego popełniłam salon z kuchnią wirtualnie!!! Ślicznie wyszedł i wiecie co??? Wcale nie musiałam ślęczeć nad nim do późnych godzin nocnych, jak to drzewiej bywało, bo mogłam spokojnie zapisać to, co już stworzyłam!!!! Mówię Ci Maksiu, jakie to fajne uczucie jest No Ciesze się że nie musisz zarywać nocek spokojnego dnia m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.03.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Przywitać się przyszłam Czyżby komuś się dzisiaj dobrze spało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Spało mi się dobrze, ale jak na mój gust za krótko. Dzień dobry Spijam kawusię, wcale nie zbożową i czekam na pomysł na łązienkę małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Cześć Wpadłam odśnieżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Cześć Wpadłam odśnieżyć Działaj, działaj!!!! Za chwilę nie będę mogła wyjść z klatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.03.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Kopie i kopie ale podobno cały czas u Was pada intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts