Agduś 25.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dwa tygodnie? Bez sensu - przewiń to! Kasa się skończyła - mówisz? Zastanów się, jaki procent użytkowników tego forum kiedyś te słowa wypowiedziało (lub wypowiada). I co? Żyją jakoś! Żyjemy! (Chociaż z kasą było lepiej - muszę przyznać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wiesz Agduś jak to jest. Zmęczenie materiału. Połknę kilka baterii i będę działać jak robocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wiesz Agduś jak to jest. Zmęczenie materiału. Połknę kilka baterii i będę działać jak robocik Mayland, qurde - no zgłupłaś dokumentnie Wszystko ma swój początek i koniec - to też!!! Cały ten chłam to stan przejściowy!!!! Poważnie!!! I naprawdę wiem, co mówę - Ty zresztą też to wiesz Ze ślubnym nie ma co się fąchać - zacznij gadac, bo jak znam kobiety, to Ty najbardziej się męczysz tym niegadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wiesz Agduś jak to jest. Zmęczenie materiału. Połknę kilka baterii i będę działać jak robocik Mayland, qurde - no zgłupłaś dokumentnie Wszystko ma swój początek i koniec - to też!!! Cały ten chłam to stan przejściowy!!!! Poważnie!!! I naprawdę wiem, co mówę - Ty zresztą też to wiesz Ze ślubnym nie ma co się fąchać - zacznij gadac, bo jak znam kobiety, to Ty najbardziej się męczysz tym niegadaniem No dobrze gadasz braza Życie jest ZA KRÓTKIE na dąsy z małżem, no i te dąsy to trochę dziecinne są Ja tam wolę ostrą burzę Powiem co mi na wątrobie leży, małż mi odda pięknym za nadobne, a potem to już jest baaaaaaaaaardzo fajnie U nas ciche dni nie wchodzą w rachubę Ani u w domu tak nie było, ani u małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Podejrzewam Kasiu, że my to wszyscy doskonale wiemy, tylko że jak przychodzi co do czego (czytaj: "zmęczenie" materiału) to diabli biorą rozsądek i nasza wiedzę!!! Ja też jestem raptus i wrzaskun - wywrzeszczę się, popyszczę i ... jest dobrze! Ale są chwile, kiedy nic nam się nie chce, a to bardzo niebezpieczne chwile Potrafią straszliwe nabruździć!!!! Dobrze, gdy wtedy obok jest ktoś, kto powie, że warto działać mimo wszystko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No dobra, u mnie tez nastąpiło zmeczenie materiału tzn, śpiąca się robię do jutra dziewczyny dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ja też powoli znikam - Morfeusz wzywa Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Podejrzewam Kasiu, że my to wszyscy doskonale wiemy, tylko że jak przychodzi co do czego (czytaj: "zmęczenie" materiału) to diabli biorą rozsądek i nasza wiedzę!!! Ja też jestem raptus i wrzaskun - wywrzeszczę się, popyszczę i ... jest dobrze! Ale są chwile, kiedy nic nam się nie chce, a to bardzo niebezpieczne chwile Potrafią straszliwe nabruździć!!!! Dobrze, gdy wtedy obok jest ktoś, kto powie, że warto działać mimo wszystko!! Dobrze gada - wódki jej dać (i tak idzie spać). Niby wszyscy to wiedzą, ale... Ja też uciekam, tak sobie wpadłam na koniec (dzisiejszy) roboty. Tej g...ej. Na szczęście jej koniec (całkowity) już widać na horyzoncie, a mam w perspektywie lepszą. No i wreszcie mam jechać po umowę i kasę za to, co od września oficjalnie, a wcześniej społecznie robiłam po trochu. Zawszeć parę groszy wpadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jeszcze siedzę, bo sobie kolejną chyba juz trzecią, wersję łazienki uskuteczniam - tej co to ma byc A wódki nie chcę ... może byc gin z tonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jeszcze siedzę, bo sobie kolejną chyba juz trzecią, wersję łazienki uskuteczniam - tej co to ma byc A wódki nie chcę ... może byc gin z tonikiem a to proszę http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/gin/gin_and_tonic.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jeszcze siedzę, bo sobie kolejną chyba juz trzecią, wersję łazienki uskuteczniam - tej co to ma byc A wódki nie chcę ... może byc gin z tonikiem a to proszę http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/gin/gin_and_tonic.JPG I jak tu nie lubić Króliczków Teraz to dopiero będe wenę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 lepiej mi powiedz co o tym sądzisz, chodzi mi o rozplanowanie tych klocków na ciężarówce LEGO http://jea1.fotosik.pl/albumy/395324.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Nie wiem, czego oczekujesz, ale : po pierwsze primo: domki są bardzo ładne - jak dla mnie zbyt do siebie podobne, ale ładne po drugie primo: nie każdemu odpowiada taras wystawiony na totalne południowe słońce, a taki jest ten nad garażem. Ja osobiście wolę tarasy od strony południowo-zachodniej. Jednak miesięcy z bardzo dużym nasłonecznieniem jest u nas mało, za to w miesiące zimowe pomieszczenie od tej strony dzięki porzeszkleniom na pewno będzie lepiej dogrzane. po trzecie primo: wjazd na działkę i do garażu wygląda solidnie i nawet tak marny kierowca jak ja pewnie sobie poradzi z wprowadzeniem samochodu. po czwarte primo: bardzo ładny ogród, duży, z masą możliwości zagospodarowania. po piąte primo: ogólnie nie mam się za bardzo do czego przyczepić. Ale jest późno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Nie wiem, czego oczekujesz, ale : po pierwsze primo: domki są bardzo ładne - jak dla mnie zbyt do siebie podobne, ale ładne po drugie primo: nie każdemu odpowiada taras wystawiony na totalne południowe słońce, a taki jest ten nad garażem. Ja osobiście wolę tarasy od strony południowo-zachodniej. Jednak miesięcy z bardzo dużym nasłonecznieniem jest u nas mało, za to w miesiące zimowe pomieszczenie od tej strony dzięki porzeszkleniom na pewno będzie lepiej dogrzane. po trzecie primo: wjazd na działkę i do garażu wygląda solidnie i nawet tak marny kierowca jak ja pewnie sobie poradzi z wprowadzeniem samochodu. po czwarte primo: bardzo ładny ogród, duży, z masą możliwości zagospodarowania. po piąte primo: ogólnie nie mam się za bardzo do czego przyczepić. Ale jest późno ... dzięki domki są identyczne, problemu z tarasem nie można było rozwiązać inaczej ze względu na powyższe i koszty chodzi mi bardziej o środek i rozplanowanie, nie o zajmowanie Ci czasu, tylko czy mni wincy może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dzień dobry O i tu sie mylicie moje kochane Ja należe do tych osób które wolą wygarnąć co myślą. I to nie ja milknę i nie ja strzelam focha A minęły czasy kiedy prosiłam o słowa. Uważam, ze po to Bóg dał nam język i umiejętnosć komunikacji werbalnej by takie sprawy wyjaśniać, omawiać, dyskutować... To by było tyle w tym temacie. No może jeszcze tylko dodam, ze ja chyba nie zrozumie nigdy facetów Choć podobno zawsze miałam z nimi dobry kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Może nawet wincy jak mni. Dzień dobry, budowlańcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ...ja chyba nie zrozumie nigdy facetów a facet to baba musi rozumieć cicho mszo mom od wczoraj popołednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dzień Dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Króliczku, jeśli chodzi o rozplanowanie środka uważam, że jest okey!! Nie mam nic przeciwko tarasowi od południa, chociaż wolę osobiście troszkę z boku!! Przyjrzałam się temu domkowi już wyspana i nie kadząc nikomu powiem, że mi się podoba. Rozplanowanie powierzchni jest dość optymalne. Jak na tak niedużą w końcu powierzchnię to naprawdę funkcjonalny domek. Podoba mi się duży wiatrołap; podoba mi się usytuowanie salonu - można stworzyć dwie oddzielne strefy: kominkowo-biblioteczną - na przykład i typowo gościnno-wypoczynkową z TV. Podoba mi się tez możliwość oddzielenia kuchnio-jadalni od salonu - co dla mnie na przyład jest dość ważne - nie chcę całkowicie otwartej na salon kuchni. Góra jest na tyle funkcjonalna, że nie bardzo jest się do czego przyczepić, chociaż przyczepiłabym się do pomieszczenia 7 - to najmniejsze pomieszczenie, a ma 2 duże okna, które zabierają cenne miejse na ścianach. Ogólnie mogę powiedzieć, że szukając małego domku tak właśnie do 120m2 bardzo poważnie brałabym ten projekt pod uwagę. Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dziękuję Brazunia Witojcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts