AmberWind 26.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 mayland, Ten film jest bardzo ok Taki zupelnie "lekki" nie jest ... No i zakonczenie, daje do myslenia Polecam A ja na dzisiaj mam do wyboru parodie Spartan albo Marzyciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ooo Amber dziekuję Zapytam czy maja go w wypożyczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ooo Amber dziekuję Zapytam czy maja go w wypożyczalni Ja się nie gniewam, ale o jaki film chodzi - bo chyba wykasowałaś tytuł Ambercia, a ta parodia Spartan to co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 U nas ten film był jako Grzeszna miłość (Original Sin). Na imieninowy prezent sprawiłam sobie za to bilety do Romy na Upiora w Operze 5 kwietnia zobaczę ten musical Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 U nas ten film był jako Grzeszna miłość (Original Sin). Na imieninowy prezent sprawiłam sobie za to bilety do Romy na Upiora w Operze 5 kwietnia zobaczę ten musical Jak zwykle ciekawe tłumaczenie tytuły filmu, coś jak z Dirty Dancing i Wirujący Sex Ale masz fajnie!!! Podzielisz się wrażeniai, prawda!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Obiecuję zapamietać jak najwiecej Nei wiem tylko czy dorównam Agduś w streszczeniu ale kilka słów postaram się wystukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Obiecuję zapamietać jak najwiecej Nei wiem tylko czy dorównam Agduś w streszczeniu ale kilka słów postaram się wystukać Maylandziu, koniecznie!!!! Film oglądałam kilka razy (ten stary) i cały czas mi się podoba Po raz kolejny dzisiaj poprawiam posta, bo mi literki zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry. Przyszłam trochę kultury łyknąć, filmu albo i muzyki. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry Ja już po spacerze z psem, zakupach (wreszcie swieżyzna bo poświateczne resztki już mi obrzydły ) i za linia wroga juz jestem (czyt. w pracy) Z kulturą to ja tu dzisiaj mało bedę mieć do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry. Przyszłam trochę kultury łyknąć, filmu albo i muzyki. Dziękuję. Eeee, to nie tutaj, raczej w Psychiatryku Też dzień dobry Z psuka jeszcze nie byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry. Przyszłam trochę kultury łyknąć, filmu albo i muzyki. Dziękuję. Eeee, to nie tutaj, raczej w Psychiatryku Też dzień dobry Z psuka jeszcze nie byłam. to przyjdę jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 hej o poranku Obejrzalam tych Spartan (tyt. "Poznaj moich Spartan" ... generalnie raczej na nie. To parodia filmu "300", ale zdecydowanie za mocno osadzona w amerykanskich realiach. Trudno sie smiac z ichniejszych jurorow "tanca z gwiazdami" czy innych programow, jak ich po prostu nie znasz Ale ciacha wystepuja niezle Co do muzyki, bardzo, bardzo mocno polecam ostatni album Patrycji Markowskiej Doskonale sie nadaje do posluchania podczas dlugiej kapieli, albo nudnego gotowania No dobra, lece z sucza na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Niezłe zaworki te Wasze sucze mają! Moja zaczyna się awanturować, kiedy słyszy budzik (6.40). Wychodzi jednak o 7.30 i nie ma zmiłuj, bo jak się zbestwi, to i w weekend nie da pospać. Co ciekawe, w weekendy zaczyna koncert później, bo... budzik nie dzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry. Przyszłam trochę kultury łyknąć, filmu albo i muzyki. Dziękuję. Eeee, to nie tutaj, raczej w Psychiatryku Też dzień dobry Z psuka jeszcze nie byłam. to przyjdę jak wrócisz Wróciłam Cześć wszystkim niewidzianym jeszcze dzisiaj Nasza psuka to i o 10.00, 11.00 może wyjść, jak wszystko jest w porządku i za to baaaardzooo ją lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przywitać się przyszłam W moich komentarzach dzisiaj takie tempo, że nie mogę do nikogo innego zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przywitać się przyszłam W moich komentarzach dzisiaj takie tempo, że nie mogę do nikogo innego zajrzeć Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przywitać się przyszłam W moich komentarzach dzisiaj takie tempo, że nie mogę do nikogo innego zajrzeć Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 cze laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Niezłe zaworki te Wasze sucze mają! Moja zaczyna się awanturować, kiedy słyszy budzik (6.40). Wychodzi jednak o 7.30 i nie ma zmiłuj, bo jak się zbestwi, to i w weekend nie da pospać. Co ciekawe, w weekendy zaczyna koncert później, bo... budzik nie dzwoni.Moj wstaje w weekendy oko 11 , wtedy i ja sie zwlekam. W zwykle dni wstaje wczesnie , a pies z naszego lozka idzie do Synka jeszcze polezec i sie poprzytulac Od tej chwili jak ktos wspomni o sniegu i zimie to w zeby . ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 cze laski Cze Kiujik Rrmisia, to Pablisio tak samo wygodny jak moja psucza A o Sama Wiesz Czym nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts