Gość 27.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A mnie się też podoba- uwaga, pies nie szczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mi sie podoba tabliczka z tym napisem co to ja jestem zly , a moj pan jeszcze gorszy czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Genialne te napisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dobre!!!!! A tak a'propos: na furtce wejściowej wisi tabliczka "Uwaga! Zły pies!". Przechodzący obok dowcipniś dopisuje pod owym napisem: "Ale bez zębów". Na drugi dzień dowcipniś widzi, że ktoś jeszcze coś nieudolnie dobazgrał pod jego napisem. Podchodzi bliżej zaciekowiony i czyta: "Jak cię gnoju złapię, to cię zamemłam na śmierć!!" Bardzo lubię ten dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 U mnie jest napis "Dobiegam do furtki w 5 sekund. A Ty?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 U mnie jest napis "Dobiegam do furtki w 5 sekund. A Ty?" Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mnie się bardzo podoba "ja to jestem zły a mój pan jeszcze gorszy" chyba se taką zaiweszę Dzień dobry wieczór i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mnie się bardzo podoba "ja to jestem zły a mój pan jeszcze gorszy" chyba se taką zaiweszę Dzień dobry wieczór i dobranoc Szczerze mówiąc, bardzo by pasował taki napis do mojej skromnej postaci, ale mam opory przed taki odkrywaniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mój napis fajny jest, a teraz to jeszcze dużo innych fajnych ponawymyślali. Dobry wieczór i dobranoc - padam z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 U mnie jest napis "Dobiegam do furtki w 5 sekund. A Ty?" Też mam taki tyle że w "trzy sekundy". No , wiesz , mam mniejsza działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mój napis fajny jest, a teraz to jeszcze dużo innych fajnych ponawymyślali. Dobry wieczór i dobranoc - padam z nóg. Struś - Pędziwiatr Odpoczywaj miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dlatego w nowym domu będzie klapka dla psa i mam nadzieje że kot też się z niej nauczy korzystac Jakbym zrobiła klapkę dla Emi, to zamykanie drzwi nie miałoby sensu! Ja widziałam jeszcze: "Dobry pies, ale ma słabe nerwy" "Jak on cię nie zagryzie, to ja cię zastrzelę" (czy odwrotnie) - tabliczka okraszona sugestywnymi rysunkami psiej paszczy i rewolweru - ta, szczerze mówiąc, nie podoba mi się. Przegięta jest. Najbardziej spodobała mi się ta o nieszczekającym psie. Może dlatego, że takiej jeszcze nie widziałam, inne się już opatrzyły. Tę Depeesiową jeszcze ktoś wziąłby za dobrą monetę i rozszyfrował prawdziwą naturę Emi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przez klapkę dla Emi to i Pudzian by wszedł bez problemu To faktycznie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 He, wyspałam się to i pogadać z rana mogę. Ino nie ma z kim. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja się nie wyspałam, ale nie wiedzieć czemu już nie śpię Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mnie też rano 0 5 zerwało. Pełnia księżyca, czy co....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przy pełni to bym wyła... ale ja tam nie wiem... Prund mi zabrali na chwilę bo na chwilę, ale skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 O mamuniu, gości mam a ja nic nie wiem Żadnych powiadomień znowu nie dostałam Słuchajcie, moja ogólnie tez wychodzi dwa razy dziennie, ale na dłużej. I za kijami pogania, koty postraszy, a jak pogoda w miarę dopisuje to i plażę zaliczymy. Ale nas nie budzi - chyba, że coś ma z żołądkiem. Ale w domku, jak juz będzie, też chyba taka klapę zrobię - tylko co z nieproszonymi gośćmi w takiej sytuacji ... są inteligentne klapki pies lub kot ma specjalną obrożę i klapka otworzy się tylko jak przyjdzie zwierzak z obrożą a nie jak przyjdą np wszystkie koty z okolicy żeby sprawdzić co w miskach ja bym się tylko obawiala chłodu wpadającego przez taką klapkę do domu ..........................zmarźluch (jak to się pisze ) jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mnie też rano 0 5 zerwało. Pełnia księżyca, czy co....? Żebyś tylko nie porosła Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mnie też rano 0 5 zerwało. Pełnia księżyca, czy co....? Żebyś tylko nie porosła Witanko Porosnąć to może i nie porośnie, ale jak zacznie wyć.... http://img111.imageshack.us/img111/5254/wil7cm6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts