frosch 01.04.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 czesc ciotka przyszlam cie usciskac milego dzionka................. spotkamy sie wieczorem u kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześć Żabuniu ... do wieczorka. Też Cię ściskam Spadam narazie Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Czemu spadasz? Miałam ochotę na jakąś rozmowę, bo do niczego innego się nie nadaję dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Wpadałem zobaczyć co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Czemu spadasz? Miałam ochotę na jakąś rozmowę, bo do niczego innego się nie nadaję dzisiaj. Już jestem Przebiegłam psicę do parku i na pocztę. A dlaczego się nie nadajesz? Nie było Cię trochę, czyżbyś zachorzała?? Cześć Romciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.04.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 dzieńdoberek.. ja tylko przelotem... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 dzieńdoberek.. ja tylko przelotem... ) Szkoda .... ale baw się dobrze!!!! Wieczorem u Kaśki impreza, pamiętajcie Chociaż na marginecie, to nie wiem, czy co niektórzy dotrzymają, bo już tam wesoło jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazuniu jak tam poszukiwania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazuniu jak tam poszukiwania??? Wrrryyyy.... ..... ...... źle na mnie działa to pytanie od jakiegoś czasu Żartuję Aczkolwiek poszukiwania utknęły narazie w martwym punkcie. W czwartek jestem umówiona z koleżanką na zwiedzanie pewnego miejsca. Zdam relację oczywiście, ale nie znam ceny, pan nie chciał przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 upsssssssssssssssssss nic już nie mówię ale trzymam kciuki za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 upsssssssssssssssssss nic już nie mówię ale trzymam kciuki za powodzenie Trzymaj trzymaj, każde wsparcie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Tak sobie właśnie pomyślałem żę strasznie Ci zazdroszczę tego morza. Nie byłem nad morzem już od paru lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Tak sobie właśnie pomyślałem żę strasznie Ci zazdroszczę tego morza. Nie byłem nad morzem już od paru lat To najwyższy czas nadrobić zaległości Ja byłam nawet dzisiaj, chociaż na sam plażę nie wchodziłam - Straż Miejska . Głupota niektórych ludzi nie zna granic, ale niestety tacy we władzach też zasiadają - zabronili wprowadzać psy na plażę, cociaż ludzie większy burdel robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Chciałam właśnie zrobić sobie jeden większy film z plików video ale nie mogę zaimportować tych plików do windows moovi maker. I za diabła nie wiem dlaczego: wyświetla się komunikat o nieokreślonym błędzie Czy ktoś wie może co z tym fantem można zrobić?? Nadmieniam, że jestem komputerowo z lekka niedouczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No ale nie chciałabyś się potem położyć z ręcznikiem na psich odchodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No ale nie chciałabyś się potem położyć z ręcznikiem na psich odchodach Toż ja nie mówię o sezonie letnim, bo to zrozumiałe!!! Teraz zabraniają!!!! A wiesz ile siuśków i kupek dziecięcych można znleźć na plaży latem???? Pewnie, że nie wiesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Chciałam właśnie zrobić sobie jeden większy film z plików video ale nie mogę zaimportować tych plików do windows moovi maker. I za diabła nie wiem dlaczego: wyświetla się komunikat o nieokreślonym błędzie Czy ktoś wie może co z tym fantem można zrobić?? Nadmieniam, że jestem komputerowo z lekka niedouczona to i tak jesteś lepsza niż ja mogdy czegoś takiego nie robiłem i nie mam pojęcia jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No ale nie chciałabyś się potem położyć z ręcznikiem na psich odchodach Toż ja nie mówię o sezonie letnim, bo to zrozumiałe!!! Teraz zabraniają!!!! A wiesz ile siuśków i kupek dziecięcych można znleźć na plaży latem???? Pewnie, że nie wiesz!! a w morzu ile pewnie pływa i to pewnie nie tylko dziecięcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Otóż to, Drogi Kolego, oóż to No a właśnie, skoro udało mi się stworzyć dzieło ze zdjęciami, to chciałam spróbować z filmikami i ... kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazuniu jak tam poszukiwania??? W czwartek jestem umówiona z koleżanką na zwiedzanie pewnego miejsca. Zdam relację oczywiście, ale nie znam ceny, pan nie chciał przez telefon a podobno jeszcze dzisiaj coś kupujesz .........przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts