braza 01.04.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazuniu jak tam poszukiwania??? W czwartek jestem umówiona z koleżanką na zwiedzanie pewnego miejsca. Zdam relację oczywiście, ale nie znam ceny, pan nie chciał przez telefon a podobno jeszcze dzisiaj coś kupujesz .........przyznaj się Przejrzałeś mnie Jamlesik Jestem umówiona o 15-ej na podpisanie umowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazuniu jak tam poszukiwania??? W czwartek jestem umówiona z koleżanką na zwiedzanie pewnego miejsca. Zdam relację oczywiście, ale nie znam ceny, pan nie chciał przez telefon a podobno jeszcze dzisiaj coś kupujesz .........przyznaj się chyba o czyms nie wiem Braza co dzisiaj kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazuniu jak tam poszukiwania??? W czwartek jestem umówiona z koleżanką na zwiedzanie pewnego miejsca. Zdam relację oczywiście, ale nie znam ceny, pan nie chciał przez telefon a podobno jeszcze dzisiaj coś kupujesz .........przyznaj się chyba o czyms nie wiem Braza co dzisiaj kupujesz? Szczegóły wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 do wieczora chcesz mnie trzymac w niepewności no nie bądz taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 do wieczora chcesz mnie trzymac w niepewności no nie bądz taka Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Wpadłam się przywitać Co Ty kupujesz?????? (chyba nie jestem na bieżąco...przepraszam ) A jak to impreza u Kaski, bo nic nie wiem....... A w ogóle to miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 do wieczora chcesz mnie trzymac w niepewności no nie bądz taka Będę paskuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazuniu jak tam poszukiwania??? W czwartek jestem umówiona z koleżanką na zwiedzanie pewnego miejsca. Zdam relację oczywiście, ale nie znam ceny, pan nie chciał przez telefon a podobno jeszcze dzisiaj coś kupujesz .........przyznaj się Przejrzałeś mnie Jamlesik Jestem umówiona o 15-ej na podpisanie umowy... Umowa podpisywana 1 kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.04.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazia dopiero zaczęłam z ogromną przyjemnością czytać Twoje Wdzięczne pisanie i będę często wracać jesteś niesamowita i TY TO Dopiero Masz TALENT powodzenia, 3mam kciuki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jak tam? Umowa podpisana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Nadmienię tylko, że już jest wieczór! Dobrze, że dopiero teraz przeczytałam o tym kupowaniu, bo mnie ciekawość nie zeżarła. No ale teraz zaczyna nadgryzać. Zanim co jednak, czeka mnie ciężka przeprawa - dziecię wróciło z angielskiego i trzeba jakoś przeżyć konfrontację - dzisiaj zebranie w szkole było! A ja jakaś taka bez energii jestem..., zupełnie się nie nadaję do tego omawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Umowa podpisywana 1 kwietnia? Tak i ja mysle , ze cos jest na rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jestem całkiem nie w temacie u jakiej Kaśki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Wiem, że nikt w to nie uwierzył, ale i tak przepraszam za ten żarcik z umową Witam wieczornie, gości miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Piąteczko witam serdecznie Mam nadzieję, że zagościsz już tutaj na stałe A co do talentu ... no ja to za takiego konia królestwo pawie bym dala!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Wiem, że nikt w to nie uwierzył, ale i tak przepraszam za ten żarcik z umową Witam wieczornie, gości miałam Brazunia jak mogłaś Niezłe żarty się Ciebie trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To nie ja, to Jamles !!!!!! To On zaczął (ja tylkopodchwyciłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To nie ja, to Jamles !!!!!! To On zaczął (ja tylkopodchwyciłam) Ciekawe co Jamles ma do powiedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jamlesik pewnie nic nie powie: usiądzie z boku i przeczeka burzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To nie ja, to Jamles !!!!!! To On zaczął (ja tylkopodchwyciłam) Ciekawe co Jamles ma do powiedzenia? prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts