braza 04.04.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 koleżanka zabrała mnie tam prosto z ulicy czy jest cos, co chcesz nam powiedziec? takich rzeczy się nie mówi... No święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Wczoraj oglądałam grunt siedliskowy 4,71 ha (nie miałam aparatu, koleżanka zabrała mnie tam prosto z ulicy o wiele wcześniej). Chyba jednak odpanie, chociaż miejsce ładne, ale ... 45 000 za ha trochę dużo a ile jest tych ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Wczoraj oglądałam grunt siedliskowy 4,71 ha (nie miałam aparatu, koleżanka zabrała mnie tam prosto z ulicy o wiele wcześniej). Chyba jednak odpanie, chociaż miejsce ładne, ale ... 45 000 za ha trochę dużo a ile jest tych ha? Nooo, prawie 5ha - 4,71. Nawet, gdyby udało się coś utargować, to i tak wychodzi astronomiczna suma za pustą ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 kawał pola drogo jak za samą ziemię. Nie wiem po ile w Twoich okolicach chodzą działki, ale u nas za 80 tys. mozna już kupić średniej wielkości ogródek z domem do całkowitego remontu. A tu połowa tego za sam plac. A gdzie kasa za papiery, pozwolenia, materiał, przyłącza.. Ja tego nie musiałam robić, ale najpierw mieliśmy w planach budowę (rodzice mają duuużą działkę za domem), potem szukaliśmy domu do remontu, więc wiem jakie to koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 I właśnie z powodów podanych przez Ciebie raczej nic z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 nic nie szkodzi, znajdziesz lepszą ja wierzę, że nad każdym czuwa opatrzność, więc dla każdego w końcu przychodzi to co ma przyjść. Przyjdzie i odpowiedni domek czy działka dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 I właśnie z powodów podanych przez Ciebie raczej nic z tego nie będzie brazuniu, nie ta to inna Takie inwestycje trzeba bardzo chlodno i bardzo ekonomicznie oceniac Wszystko zalezy tez od lokalizacji. W dobrej 45 kPLN za ha to mala kwota. Wszystkoe sie jednak zmienia, gdy lokalizacja odlegla, z mediami krucho, a droga dojazdowa wyjeta niczym z rajdu terenowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nooo, ja wiem!!! Lokalizacja nie powiem, nie najgorsza, ale po drodze z Kołobrzegu jest stadnina (ta moja). Odległośc od mediów jakieś 200m - a licza sobie nasze firmy branżowe sporo, to wiemy. No i ... co dalej?? Postawienie domu i jakiejś nawet niedużej stajni to pewnie będzie około 500kPLN Szukam jednym słowem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 teraz Ci idzie dość szybko to szukanie, więc jeszcze coś niejednego fajnego znajdziesz.Kwestia czasu, głowa do góry.Im cieplej, tym więcej będzie ofert, bo ludziom będzie się chciało nos z chałpy wychylić, żeby się pozbyć tego czy tamtego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.04.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dobry wieczór Dobry Duszku Nie ma szans, abym przebrnęła przez jakieś 2676172688 stron zaległosci w Twoich kometarzach, więc tylko napiszę, ze będę mocno trzymała kciuki za Twój egzamin Brazunia. A o całej reszcie ( stadninach, budowach itede ) dowiem się w tzw. międzyczasie Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.04.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Jesteście kochani!!!!!!! Jeździłam dzisiaj chyba trochę lepiej; w ogóle trochę pewniej się czuję za kierownicą, ale i tak to nie jest to, czego bym sobie życzyła, niestety Wczoraj oglądałam grunt siedliskowy 4,71 ha (nie miałam aparatu, koleżanka zabrała mnie tam prosto z ulicy o wiele wcześniej). Chyba jednak odpanie, chociaż miejsce ładne, ale ... 45 000 za ha a daleko to od morza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 No może i słusznie Jea kombinuje, ale to znowuż jakoś mocno tanio byłoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.04.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 No może i słusznie Jea kombinuje, ale to znowuż jakoś mocno tanio byłoby. no właśnie Hejka Depesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Cześć wszystkim Reyzelciu, miło mi Cię widzieć Mam nadzieję, że wszystko jest w miarę okey... Od morze to jakieś 10 km - ale to tylko moje przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Cześć wszystkim Reyzelciu, miło mi Cię widzieć Mam nadzieję, że wszystko jest w miarę okey... Od morze to jakieś 10 km - ale to tylko moje przypuszczenia. na skróty 15 min spacerkiem to ja coś łyknę cobyś się nie stresowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 05.04.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja wiem, ze to sporo kasy, ale tak obawiam sie, ze ciezko bedzie znalezc cos w lepszych cenach, a w atrakcyjnych miejscach. W koncu okolice Kolobrzegu to dosyc lakomy kasek. Zwykla rola (na tak zwanym zadupiu), gdzie 50 km do wiekszego miasta to zwykle jakies 10-15 tys/ha. Ja wiem, ze u Ciebie to 3 x tyle, ale porownujac np. ceny podkrakowskie (tzn. 30 km od miasta) to jest to atrakcja Co chyba nie zmiania jednak faktu, ze kawal forsy idzie za tym. Bo wymyslilas, zeby kulakiem zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Cześć Niestey, powaliłam, za dużo w pewnym momencie nas było na drodze A odnosząc się do tego co powiedziałaś Droga Pippi to oczywiście masz rację. Jak na warun ki kołobrzeskie dużo to nie jest, ale dżo jest dla mnie. Tak sobie założyłam, że jeśli do końca sierpnia nie uda i się znaleźć czegoś większego za cenę, na którą mnie będzie stać, to poszukam siedliska mniejszego, ale z prawem do zabudowy. Nie widzę innej możliwości, bo zaczyna to już być stresujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Braza, ty się nic nie przejmuj, byłoby nienormalne nie "powalić" pierwszy raz. I często i parę kolejnych Teraz to zupełnie normalne, moje koleżanki podchodziły po 3-8 razy!! Tak nasza polska rzeczywistość... Jakby tak teraz przeegzaminowali starszych kierowców, którzy się chwalą, że zdali za pierwszym razem, to połowie zrzedłaby mina dlatego ja w porę zrezygnowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Eeee, ja nie mam zamiaru zrezygnować!!!!!! Ale z tymi starszymi kierowcami to masz rację - mój Szanowny też zdał za pierwszym razem ... 20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 ciekawe jak poszłoby mu teraz..juz nie mówię o samej jeździe, bo z czasem człowiek się wyrabia, ale o tych wszystkich innych pierdółkach, które teaz wymagają na egzaminach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts