monikach 05.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Nieeeee no... wina jak nic leży po stronie Frosi...zamiast pluć na prawo i lewo, to szwęda się nie wiadomo gdzie Brazunia no szkoda , ale jak mówisz 10.05 niedaleko...a co się odwlecze...to wiesz Zdać musisz...wyjścia nie masz Pozdróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 braza zobacz jaki ladny kon, czy cos takiego Cie interesuje?http://www.swiathaftu.olsztyniak.pl/wybranyprodukt.php?category_id=1e6a669f40ea522f82362f5a11a4d96c&product_id=5340&SID=7f9fd9ebf1f131409b1388e6afbb3d19O a tu drugihttp://www.swiathaftu.olsztyniak.pl/wybranyprodukt.php?category_id=1e6a669f40ea522f82362f5a11a4d96c&product_id=5302&SID=7f9fd9ebf1f131409b1388e6afbb3d19tutaj juz gotowe zestawy, materilam z drukiem i mulina do haftuhttp://www.needleart.pl/pl/kat/248/Kanwa-z-Nadrukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 miałam bardzo ciekawe spotkanie.. oko w oko z jeżem w moim domu! Cichutko przytupał z ogródka do mieszkania i przestraszony włazł między kable! Dopiero co go z tych kabli wyplątałam z mężem i wypusciłam na ogródek. Mógłby tam zamieszkać... Fajnie by było..Braza, Kiedy masz następny egzamin ? Będę trzymać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 O a tu drugi http://www.swiathaftu.olsztyniak.pl/wybranyprodukt.php?category_id=1e6a669f40ea522f82362f5a11a4d96c&product_id=5302&SID=7f9fd9ebf1f131409b1388e6afbb3d19 Żelko moja kochana, toż to jak moja Brazylka!!!!!! Czy ja mogę to, mogę???????? Niezapominajko, ja uwielbiam jeże!!! Bardzo dawno temu, w domu mojej babci zagościł taki na rekonwalescencję - poparzony był, bo jakiś debil łąki wypalał W ciągu dnia był niezauważalny, za to w nocy ... tuptał, jak pańcia w szpileczkach A myszy to widziałam na własne oczy, jak się wyprowadzały z całym dobytkiem z domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 widzę, że haftowanie konia się szykuje mnie też czeka, haftowanie znaczy ino z przeżarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 widzę, że haftowanie konia się szykuje mnie też czeka, haftowanie znaczy ino z przeżarcia Tylko to mogę w tej chwili zaproponować http://imguser.gandalf.com.pl/p_33311.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.04.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo bym chciała aby zamieszkał w naszym ogródku ale pare lat temu mieszkała tu rodzinka kilkuosobowa i się - niestety- wyprowadziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jak będzie mu u Was w ogródku dobrze, to zostanie i nawet rodzinę założy Lecę spać, bo moje dziecię wraz z dziecięciem pożyczonym rano na konie chcą jechać Papa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.04.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 A jak tam szukanie działki? Cosik czytałam, że myslisz załozyć ranczo? Ziemie rolną, siedliskową można chyba kupić jeszcze za w miarę nieduże pieniadze, A jak Ty jeździsz konno- to by była super decyzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Z działką trudno, jakoś tak nie bardzo się ukłąda! Ale szukam ... i nie mam zamiaru przestać, dopóki nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 wiesz co nasrałaś se w papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 wiesz co nasrałaś se w papiery Matkooooo!!! Aż taaaaak!!!!!! Dochtór, następną razą będzie git!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 http://www.haftypolskie.com.pl/?p=pokaz_produkt&nr=91598&grupa= http://www.haftypolskie.com.pl/?p=pokaz_produkt&nr=90505&grupa= O tutaj nasze polskie i troche tansze. Widze, ze ma byc brazowy. Jeszcze poszukam tutaj u nas po sklepach i bazarkach, moze na jakas promocje trafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Zeljko, a nie może być ten, co go już pokazałam, ten drugi ze świata haftu olsztyniak??? No dosłownie prawie jak Braza - nawet podobną gwiazdkę ma na czole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Moze i bedzie ten, ale jeszcze poszukam dookola, bo moze taki sam znajde i w sklepie. Bo ten jest wzor liczony, czyli ciezko sie robi, bo musze ciagle latac wzrokiem z papieru na plotno, a jak bym znalazla taki sam ale drukowany, to juz tylko patrze na material. Mniej sie oczy mecza i nie ma tego liczenia. A jak znajde podobny, to tez moze byc. Wiem, ze musi byc braz i rozmiarow takich jak ten. My ten tez sie podoba, wiec na pewno jak wybiore bedzie po Twoim guscie. W kazdym razie zanim cos kupie dam znac. Troche szukania nie zaszkodzi. I tak zanim zaczne robic to jeszcze troche potrwa, bo mam do zrobienia jeszcze dla dwoch osob, co wczesniej obiecalam, wiec robie po kolei - wedluk zgloszen. No i musze najpriew zrobic przerwe bo oczy sie mecza i ostatnio czesto glowa mnie boli od tej roboty.., wiec czasu mam... Ale nie martw sie, jak obiecalam, to zrobie.., inaczej bym nie obiecywala. Na pewno bedzie, piekny, duzy kasztanek. No i pewnie gdzies latem zawita do Ciebie, nie wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Żeleczko moja kochana, już pisałam, że od tego obrazka nie zależy moje życie Powoli i spokojnie, Twoje oczy są ważniejsze, pamiętaj!!!! Czy to będzie latem czy jesienią to już nie ważne, ważne, że będzie Dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Oj, Zeljko, jak ja Ciebie rozumiem... Cicho na forum się coś robi, wszyscy się gdzies powynosili na świeże powietrze (ja też ), nadrabiają zimowe zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Też dzisiaj nadrabiałam ... braki w kurcgalopkach Lało jak z cebra, ale było świetnie!!!! Ciekawi mnie tylko, gdzie się znowu Agduś zapodziała Czy Ona przypadkiem nie robi wieeeeelkiej czystki przed Twoim przyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 No coś Ty, ja przecie nie mam w planie wizytacji Niepołomic. Mam nadzieję na spotkanko w Krakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 No coś Ty, ja przecie nie mam w planie wizytacji Niepołomic. Mam nadzieję na spotkanko w Krakowe. O Ton teraz się zdziwiłam, nie wiem dlaczego biłabym się o to, że jedziesz do Agdusiów Dzień doberek U mnie się ładnie robi, ale czy zrobi się do końca to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts