frosch 07.04.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 czesc ciotka a u mnie od i wczoraj, i dzisiaj slonecznie czego i tobie i innym zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 czesc ciotka a u mnie od i wczoraj, i dzisiaj slonecznie czego i tobie i innym zycze Noooo, czeeeeść!!!!! Oby życzenia się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 poplulam .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 poplulam .......... Teraz Było pluć 2 dni temu Szykuj ślinotoki na 10-go maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oddalę się teraz w kierunku, który zna tylko moja psica Do popisania później! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 poplulam .......... Teraz Było pluć 2 dni temu Szykuj ślinotoki na 10-go maja 2 dni temu bylam jeszcze ...daleko 10 maja ? ok ..nie ma problem .. dobrze, ze nie 6-ego , bo ide na bierzmowanie i 12-ego i 15-ego , bo ide na urodziny pluje tez pojutrze ......za mojego synka , w tej samej co twoja intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Braza mam pytanko do Ciebie jak i do wszystkich znajomych królika jako do osob oblatanych w dziennikach czytałam dziennik w który ślicznie była zrobiona kostka przed domem z takim fajnym kółkiem w którym (chyba w jego polowie) można było coś nasadzić tylko nie mogę sobie przypomnieć u kogo to było może ktoś skojarzy i mi podpowie z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Braza mam pytanko do Ciebie jak i do wszystkich znajomych królika jako do osob oblatanych w dziennikach czytałam dziennik w który ślicznie była zrobiona kostka przed domem z takim fajnym kółkiem w którym (chyba w jego polowie) można było coś nasadzić tylko nie mogę sobie przypomnieć u kogo to było może ktoś skojarzy i mi podpowie z góry dziękuję Ania to napewno nie u mnie ja nie mam jeszcze kostki cześć dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 u mnie nawet jeszcze w planach nie ma kostki... coś gdzieś kojarzę, ale nie jestem pewna. Jak znajdę, to się okarze, czy to o to chodziło. Tylko trawki na środku sobie nie przypominam... dżem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie wiem czy olkilybowej takiej nie widzialalam ania jak bede wdziala cos kole tego to ci podrzucem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu, to pewnie było u Agduś - tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=68440 - tak mi coś w duszy gra! Witam wieczornie i deszczowo wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no i po problemie Brazia od ręki wyczaiła o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A jakie to koło ładne w naturze! Naprawdę pieknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 No nie mogę się nie odezwać, skoro moje koło jest tu tak chwalone! Domu nie pucuję, zajmowałam się zarabianiem grosików. Właściwie to znów się zajmuję, bo jedną pracę odwiozłam do Krakowa, inną przywiozłam. Dwie następne się szykują, a dzisiaj wysłałam kolejne cv i może coś z tego wyjdzie. Poza tym wieje u nas jak w Kieleckim na peronie, co mi się wcale nie podoba! Muszę sprawdzić prognozy pogody, bo mieliśmy w planach ostateczną rozprawę z ogródkiem w sobotę. Czeka nas karkołomne zadanie: 1. trzeba wykopać wszelką pożądaną roślinność sprzed domu, 2. wcześniej zamówiony i nawieziony piasek rozrzucić grubą warstwą, 3. rozsypać na to trochę ogrodowej ziemi przywiezionej z Makro (zapewne - bo tam najtaniej), 4. wyglebogryzować wszystko, 5. posadzić z powrotem roślinki, mając nadzieję, że się nie obrażą. No ale jeżeli będzie tak lało, to nic nie zrobimy, bo nasza "wspaniała ziemia" (nawieziona!) zamienia się właśnie w maź o paskudnych właściwościach i konsystencji. Resztę piasku wykorzystamy na takie samo potraktowanie warzywnika oraz posypanie trawnika, który później zostanie przejechany aeratorem. Mam nadzieję, że to przyniesie jekiś pozytywny efekt. A może macie jakieś sugestie, co by jeszcze zmieszać z naszą "ziemią"? Zastanawiamy się, czy glebogryzarkę wypożyczać (70 zł za dzień), czy kupić (porządna używana za 800 - 900 zł, byle jaka nowa nawet 300 zł - są i po 80 zł, ale to już tylko zabawki chyba). I czy aerator choć trochę wciśnie piasek w to coś, na czym rośnie trawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Agduś a po co kupować tą glebogryzarkę??? Przeciez więcej nie będziesz jej używać. Raz przejedziesz, założysz ogród i koniec. Pracowałem kiedyś w ogrodnictwie i powiem ci że bardzo szybko się nią pracuje. Nie wiem ile metrów chcesz nią przejechać ale w jeden dzień można naprawdę spore pole przejechać. Lepiej uszykuj całą ziemię, wypożycz maszynę i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.04.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Aniu, to pewnie było u Agduś - tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=68440 - tak mi coś w duszy gra! Witam wieczornie i deszczowo wszystkich Braza BINGO !!! to jest właśnie to Agduś pięknie to wygląda u mnie od wczoraj tylko błotnisty dół na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.04.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Dawno Cię nie widziałam taki uśmiech to chyba po urlopie hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.04.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 poplulam .......... Teraz Było pluć 2 dni temu Szykuj ślinotoki na 10-go maja To jak rozumiem kolejny termin , tak ? Widze ze odstepy pomiedzy egzaminami jak w Warszawie No nic , bedziem pluli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.04.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Dawno Cię nie widziałam taki uśmiech to chyba po urlopie hej Uśmiechem nadrabiam okropną pogodę Zimno, mokro i okropnie A tutaj za to towarzystwo wyśmienite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts