Rom 08.04.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 U mnie przestało padać Ale zimno jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A gospodyni to gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.04.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Vistę pewnie wgrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Uśmiechem nadrabiam okropną pogodę Zimno, mokro i okropnie A tutaj za to towarzystwo wyśmienite aaaa to siem rozumie na szczęście ciepło idzie tylko nie wiadomo kiedy dotrze PS Fajny futrzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie mamy znów aż tak dużo do tego glebogryzienia - kawałek przed domem i kawałek warzywniaka za nim. Ja to całkiem zielona w tym temacie jestem, ale mam nadzieję, że właśnie glebogryzarka jest tym narzędziem, które w miarę dokładnie wymiesza ił (bo to, co nam facet nawiózł twierdząc, że to znakomita ziemia, jest chyba właśnie iłem - przynajmniej tak kiedyś ktoś stwierdził na podstawie opisu zachowania tej gleby w różnych sytuacjach) z piaskiem. Rom, dobrze mi się wydaje? jak masz takie kawałki do przejechania to się nie zastanawiaj tylko łopata w ręce i do roboty Łopata pozwoli wyrwać zlepione bryły i na pewno nie wymiesza dokładnie ziemi z piaskiem. Myślę, że glebogryzarka przejechawszy w te i we wte wybełcze dokładniej niż łopata. Nie chcę mieć bryłek ziemi oblepionych piaskiem, tylko w miarę jednolitą mieszankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Gospodyni to i Vistę wgrywała, i program instalowała nowy - mnóstwo rzeczy robiła, zgrzytając zębami. Ale teraz już nie zgrzytam, bo dla Kasi coś robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Gospodyni to i Vistę wgrywała, i program instalowała nowy - mnóstwo rzeczy robiła, zgrzytając zębami. Ale teraz już nie zgrzytam, bo dla Kasi coś robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Gospodyni to i Vistę wgrywała, i program instalowała nowy - mnóstwo rzeczy robiła, zgrzytając zębami. Ale teraz już nie zgrzytam, bo dla Kasi coś robię Nie pal raka, tylko priva odbierz, bo pytanie Ciebie zadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Brazunia obraz Ci wrzuciłam Na zlot sie wybierasz czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Brazunia obraz Ci wrzuciłam Na zlot sie wybierasz czy nie? Dzięki Dobra Kobieto, zaraz polecę popatrzeć!! Nie wiem jak będzie ze zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A ja siadam w pociąg i jadę, a co mi tam! Raz się żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nie mamy znów aż tak dużo do tego glebogryzienia - kawałek przed domem i kawałek warzywniaka za nim. Ja to całkiem zielona w tym temacie jestem, ale mam nadzieję, że właśnie glebogryzarka jest tym narzędziem, które w miarę dokładnie wymiesza ił (bo to, co nam facet nawiózł twierdząc, że to znakomita ziemia, jest chyba właśnie iłem - przynajmniej tak kiedyś ktoś stwierdził na podstawie opisu zachowania tej gleby w różnych sytuacjach) z piaskiem. Rom, dobrze mi się wydaje? jak masz takie kawałki do przejechania to się nie zastanawiaj tylko łopata w ręce i do roboty Łopata pozwoli wyrwać zlepione bryły i na pewno nie wymiesza dokładnie ziemi z piaskiem. Myślę, że glebogryzarka przejechawszy w te i we wte wybełcze dokładniej niż łopata. Nie chcę mieć bryłek ziemi oblepionych piaskiem, tylko w miarę jednolitą mieszankę. Agdusiu to pozyczaj glepozgryzarkę i w jeden dzień wszystko wymieszasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Przywitać się przybiegłam i zapytać o zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Przywitać się przybiegłam i zapytać o zdrówko? Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Przywitać się przybiegłam i zapytać o zdrówko? Cześć Aniu Cześć Tygrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Przywitać się przybiegłam i zapytać o zdrówko? Cześć Aniu Cześć Tygrysku A jak Twoje zdrówko Aniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Przywitać się przybiegłam i zapytać o zdrówko? Cześć Aniu Cześć Tygrysku A jak Twoje zdrówko Aniu?? Może o naszych tematach pogadamy u mnie i nie będziemy zaśmiecać Brazuni komentarzy A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Chciałam powiedzieć, że Gospodyni nie może do nas dzisiaj przyjść, bo znowu kompa szlag jej trafił. Ma się ona z tym kompem ostatnio, oj, ma, bidulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a może to naprawiacz do bani?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts