Agduś 10.04.2008 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Noc dobra! (no bo przecież nie "dobranoc" ani "dzień dobry"!)A tak sobie wpadłam przywitać się. I sprawdzić, czy będę pierwsza w czwartek. A wczoraj u nas było ciepło i wiosennie (tylko rano zimno)! I oby tak dalej! Tzn. bez tych zimnych poranków. Oj, coś mi się palce i myśli plączą - czas już chyba skorzystać z tego, że robotę skończyłam i iść spać, zamiast tu komentarze porządnym ludziom zaśmiecać bzdetami. No nie? Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Pozwolę sobie wszystkich przywitać z rana w imieniu swoim i Gospodyni. Dzień dobry! Oj, Agduś, Ty marku nocny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.04.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 I ja wpadłem się przywitać Dzień Dobry - uśmiechnijcie się jeszcze tylko jutro i weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.04.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Brazunia jak Ty żyjesz bez tego kompa????? Nie masz czasami oznak uzależnienia, bo ja to na pewno bym miała Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry wszystkim Ja nie tylko mam oznaki uzależnienia ale i mniej czasu na wszystko Wszystko robię w biegu, nawet prysznic biorę w biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.04.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry wszystkim Ja nie tylko mam oznaki uzależnienia ale i mniej czasu na wszystko Wszystko robię w biegu, nawet prysznic biorę w biegu Dzień Dobry niech będzie dobry.. ja coś chyba mam podobnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jessssooooo, jestem!!!!!!! Ale się cieszę!!!!! Czy to, że nie mogłam sobie miejsca znaleźć i szukałam dziury w całym przez czałą dobę oznacza, że jestem uzależniona???? Jeśli tak, to jestem!!!! Witam wszystkich!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry wszystkim Ja nie tylko mam oznaki uzależnienia ale i mniej czasu na wszystko Wszystko robię w biegu, nawet prysznic biorę w biegu Ja inne rzeczy też robię w biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.04.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jessssooooo, jestem!!!!!!! Ale się cieszę!!!!! Czy to, że nie mogłam sobie miejsca znaleźć i szukałam dziury w całym przez czałą dobę oznacza, że jestem uzależniona???? Jeśli tak, to jestem!!!! Witam wszystkich!!!!! Witaj Brazunia Chyba powinnaś zapytać dochtora czy to już jest uzaleznienie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 To już chyba kiedyś przedyskutowaliśmy i ustaliliśmy, że jesteśmy uzależnieni. Wszyscy bez wyjątków. Choć zapewne w różnym stopniu. Stopień zbiorowego uzależnienia można zbadać. Braza umieści tu ankietę. Propozycje pytań pozgłaszamy, a potem ktoś, kto umie posługiwać się kalkulatorem i przeliczać procenty (uwaga! PRZELICZAĆ, a nie SPOŻYWAĆ!) obliczy procent naszego zbiorowego uzależnienia. Uff, zmachanam dzisiaj jak koń po weesternie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jeszcze musze wiedzieć, jak taka ankiete zamieścic i jak toto ma wyglądać Obecna jestem, ale jakoby nie: po raz drugi robię Kasi łazienkę - teraz już wszystko zapisałam na drugim dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Brazuniu No to niech Ci juz ten komputer dziala. Co tam ankieta i tak golym okiem widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że już będzie, franca jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Obecna jestem, ale jakoby nie: po raz drugi robię Kasi łazienkę - teraz już wszystko zapisałam na drugim dysku A bo to wszystko moja wina Se wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Obecna jestem, ale jakoby nie: po raz drugi robię Kasi łazienkę - teraz już wszystko zapisałam na drugim dysku A bo to wszystko moja wina Se wymyśliłam Jeśli próbujesz sobie przypisywac winę za padnięcie kompa to próżne nadzieje Jam to tylko nie chwaląc się uczniła Jeszcze troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że już będzie, franca jedna oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że już będzie, franca jedna co sadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 PRAWKA, SIEDLISKA I STADA KONI !!!!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/5/6/5561_56155561_408.jpg i obyś się mogła tym cieszyć STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.04.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Skarbuś! Najlepsze życzenia urodzinowe Ci składam. Dużo zdrówka, radości i wielu szczęśliwych dni Życzę Ci także upragnionego siedliska i sielskich poranków, popołudniowych konnych przejażdżek i wieczornych spacerów przy zachodzie słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.04.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 nie znałam, ale podążam za innymi z najlepszymi życzeniami, spełnienia marzeń, miłości i siły w pokonywaniu trudności.. http://images26.fotosik.pl/193/d41ac67833fe6156m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts