AmberWind 16.04.2008 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No brazunia, teraz to albo bolesny odwyk, czego absolutnie nie polecam, albo kierunek na nastepne dziesieciotysieczniki GRATKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 dzien dobry, a ja jak zwykle sie spozniam na impreze.Brazuniu gratulacje. zsostalo cos do picia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 I ja gratuluję. Mam nadzieję, że kiedyś Ci dorównam. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ano dzieńdobrepopołudnie Biorę dzisiaj kasę i jadę po moją księżniczkę - mam nadzieję, że się właściciel nie rozmyślił!!! Odwyku nie przewiduję,może tylko częściej będę gryzła się w jęzor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 na taką imprezę się nie załapałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 2 przednie nogi z głową, lub 2 tylne z ogonem - jak kto woli są już nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 2 przednie nogi z głową, lub 2 tylne z ogonem - jak kto woli są już nasze nic nie wiem, znowu nic nie wiem ale gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 2 przednie nogi z głową, lub 2 tylne z ogonem - jak kto woli są już nasze nic nie wiem, znowu nic nie wiem ale gratuluje O części tej księżniczki chodzi http://images29.fotosik.pl/24/37f14e147805239emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ale smukła i pozuje jak modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 2 przednie nogi z głową, lub 2 tylne z ogonem - jak kto woli są już nasze gratulacje, ładny kawał ... 4 nóg z głową i ogonem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 hejka Brazunia gratulacje, wspaniała inwestycja jeszcze tylko dobrą mowę przygotuj i będziesz miała gdzie galopować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Braza, a księżniczka gdzie zamieszka? Bo chyba nie w twojej sypialni? A tak w ogóle ile ma latek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 http://images29.fotosik.pl/24/37f14e147805239emed.jpg cuuudo i naprawdę wyszła tu jak modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Prawdziwa Księżniczka jakie ma imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Wybaczcie mi milczenie, ale mam cały etat w domu, psia kostka Księżniczka ma na imię oczywiście .... Brazylia, w skrócie Braza (jakoś tak znajomo brzmi, prawda ). Nie jest młoda, ma 15 lat, ale taki power w .... zadzie, że niejedna 9-cio latka by jej pozazdrościła. W sypialni ze mną mieszkać nie może z tego względu choćby, że łóżko mam "na drabince" tak więc zostaje w obecnej stajni. Modelką jest urodzoną, co widać. Jeśli uda mi się odpowiednio dobrać słowa (a przez samego Jea szkolona jestem ) to może w końcu będę miała gdzie na niej galopować. Rany julek, jak ja się cieszę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 cieszę się z Tobą Wszystkiego dobrego dla obu Księżniczek Brazylii ! I Amazonek też ! dużo stepów do odkrycia i życzliwych wiatrów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Braza, ale zazdroszczę, tak pozytywnie oczywiście. Piękna jest.Ja przez wszystkie lata studiów należałam do SKJ-tu.Nasz lokalny Klub jeździecki był zaprzyjaźniony z Warszawskim, razem organizowaliśmy letnie obozy jeździeckie, zapraszaliśmy się wzajemnie na słynne bale koniarzy, ech...wiele wspomnień.Moja ukochana klacz to Kamerata. Miała tak niezwykle mądre oczy i zawsze umiała rozpoznać mój nastrój. Tego się nie zapomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Piąteczko - dzięki piękne Co do tych Księzniczek ... to obawiam się jednak, że Niepodzielnie i Miłościwie Nam Panująca Księżniczka Brazylia jest tylko jedna - ta z uszami i ogonem Toluniu, zaskoczyłaś mnie totalnie pozytywnie wiadomością o swoich końskich związkach Ja niestety tak fajnych wspomnień nie mam. Stajnia, w której jeździmy z córcią nie szczyci się podtrzymywaniem jeździeckich tradycji - wielka szkoda!!! Nawet pogalopować za bardzo nie ma gdzie, bo wkoło tylko pola, a do plaży kaaaawaaaał niezbyt przyjaznej drogi Pozostawały tylko padoki. Ale teraz to przynajmniej będę mogła chociaż na jakiś spacerek pojechać i oglądać świat z końskiego (bardzo wysokiego zresztą bo prawie 170cm) grzbietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 I to jest najważniejsze U nas jest wiele pięknych terenów jeździeckich. Obozy mieliśmy w Szelągówce pod Tykocinem. Krajobraz niczym z Westernu. Hektary piaszczystych terenów porośniętych z rzadka sosnami, pachnące rozgrzanymi wrzosowiskami. I te wszystkie jeździeckie tradycje, pasowanie na jeźdźca, przez postawienie pieczęci na nagim pośladku osobie zakutej w najprawdziwsze drewniane dyby Ogniska, z gitarami i piosenkami układanymi na poczekaniu o tematyce wiadomej. Większość braci jeździeckiej, to byli studenci ASP....niezwykli Fajne wspomnienia. Będę teraz z zapartym tchem czytać Twoje wrażenia jako posiadaczki najmądrzejszego zwierzęcia na ziemi. No i Brazylia w galopie....będą zdjęcia, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Zdjęcia będą, pewnie. Ale mnie nie podpuszzcaj... niewiele mi potrzeba, żeby zawalić kilka stron zdjęciami Brazylki w różnych sytuacjach Ostatnio nawet filmik ze zdjęć zrobiłam - sama się naumiałam. Nawet fajny wyszedł. A ja to mam marzenie takie właśnie - kawał pola, trawa, padoki do tego trochę lasu, leśny trakt piaszczysty w nim i .... MOJE własne konie w tym lesie, na tej drodze galopujące.... Eeeehhhh ... świecie, świecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts