braza 18.04.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Smutno mi, nawet nikt dzień dobry nie powiedział Siema Ziomale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 dzien dobry Brazuniu, troche zajeta prasowaniem jestem, ale zrobie chwile przerwy co slychowac? swieci slonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć Anjamenku Słonka niet Pisałam już u Kasi - Ty normalnie diament jesteś z tym prasowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 czesc ciotka co ja sie z toba mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 tak wpadłem za Froszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 czesc ciotka co ja sie z toba mam Aossssoooo chodzi Też Cię kocham!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 tak wpadłem za Froszką A nie za Froszką to niełaska Jeszcze Cię jednak lubię Jeszcze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 dzień doberek doborowemu towarzystwu )) kawke przyniesłam... http://www.seart.pl/ptaki/zdjecia/kawka.jpg aaa to nie ta kawka... ptaszyszko jakieś mi się zaplątało... http://bernenska.neostrada.pl/images/chorwacja/wieden_cafe.JPG noo chyba zaspana jestem czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No to zagadka!!! Ossssooo chodzi?? Cytata: jak najbardziej autentyczna !!! "Przełozenie Sprawy Urodzonego Jana Henryka Fryderyka de Brüncken Porucznika w Woysku Pruskim Pozwanego i Powoda Przeciwko Urodzoney Juliannie z Roppow Urodz: Fryderyka Alexandra de Brüncken Konsyliarza i Kapitana Woyskowego Małżonce, iako Matce i Opiekunce swych Dzieci z Urodzonym Henrykiem Benedyktem a Brüncken spłodzonych, w assystencyi Męża czyniący Powodowey i Pozwaney." Kto zgadnie dostanie nagrodę - wirtualnego batonika Przemyślałam sprawę: Julianna była żoną kapitana Fryderyka Aleksandra, który na skutek ran odniesionych na wojnie został bezpłodny. W związku z tym w jego obecności i za jego zgodą(chyba, bo w innym wypadku mógłby protestować, a to nie sprzyja płodzeniu dzieci) dzieci z rzeczoną Julianną płodził Henryk Benedykt (zapewne bliski krewny męża - może brat?). Tymczasem porucznik Jan Henryk (brat ww.?), najwyraźniej przekonany, iż są to jego dzieci pozwał Juliannę do sądu. Ona nie była mu dłużna i też go pozwała (nie wiadomo, o co). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 2 przednie nogi z głową, lub 2 tylne z ogonem - jak kto woli są już nasze dopiero teraz doczytałem , a nasze znaczy forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 tak wpadłem za Froszką A nie za Froszką to niełaska Jeszcze Cię jednak lubię Jeszcze .... a za jeszcze to się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Skończyłas tą kuchnię Braza??? Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.04.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No to zagadka!!! Ossssooo chodzi?? Cytata: jak najbardziej autentyczna !!! "Przełozenie Sprawy Urodzonego Jana Henryka Fryderyka de Brüncken Porucznika w Woysku Pruskim Pozwanego i Powoda Przeciwko Urodzoney Juliannie z Roppow Urodz: Fryderyka Alexandra de Brüncken Konsyliarza i Kapitana Woyskowego Małżonce, iako Matce i Opiekunce swych Dzieci z Urodzonym Henrykiem Benedyktem a Brüncken spłodzonych, w assystencyi Męża czyniący Powodowey i Pozwaney." Kto zgadnie dostanie nagrodę - wirtualnego batonika Ja myślę, że sprawa prosta: Julianna była żoną Henryka Benedykta a Brüncken, któren to zmarł zostawiwszy wdowę z dziećmi, która to wdowa wyszła za mąż za Fryderyka Alexandra de Brüncken i w jego asyście zostają pozwanymi i powodami w sprawie przeciwko Janowi Henrykowi Fryderykowi de Brüncken i która to sprawa zostaje z jakiegoś powodu przełożona... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Tym razem nasze nie oznacza Forumowe tylko Brazowe, ale to też nie oznacza, że Jamlesik na ten przykład nie będzie mógł tych własnościowych Brazowych 2 nóg (obojętnie z której strony patrzeć) wypróbować. Do czasu, kiedy Jamlesik będzie mógł te dwie nogi (z której bądź strony patrzeć) wypróbować pewnie będą już całe cztery nogi, głowa i zad + grzbiet właśnościowe Brazowe, czyli ... wszystko jasne Anoleiz dzięki za kawki Idę jakieś pieniądze bez sensu (czyli na artykułu służące do pożarcia) wydać, a później wrócę i pogadamy Kuchni nie skończyłam, dzisiaj mam nadzieję to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No z tymi powodami i pozwanymi, żonami i dziećmi to ja nic nie rozumiem. Cześć, Brazunia. Cześć wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Żona jedna, facetów trzech, dzieci ilość bliżej nieznana... Wszyscy się w swojej wzajemnej obecności rozmnażali na potęgę z tą jedną żoną i teraz się kłócą o dzieci. Gdyby wtedy były testy DNA, to mieliby łatwiej, a tak to im zostało tylko podobieństwo dzieci do rodziców oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ja tam z abardzo ni wnikałam w te żony, mężów i dzieci, bo mię zaczęło strasznie dużo ich robić Hej, gdzie się wszyscy podziali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hejka Brazunia, była rozmowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Hejka Króliczku, rozmowy nie było!! Pan nie dzwonił, a i ja narazie wyrywna nie jestem!! Znalazłam parę propozycji i chcę je sobie "oblukać" Jak Pan zadzwoni, to będę rozmawiać zgodnie z sugestiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts