jea 18.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Hejka Króliczku, rozmowy nie było!! Pan nie dzwonił, a i ja narazie wyrywna nie jestem!! Znalazłam parę propozycji i chcę je sobie "oblukać" Jak Pan zadzwoni, to będę rozmawiać zgodnie z sugestiami co nagli, to po diabli...nadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 I chyba się wybiorę osobiście, we właśnej osobie to gmin paru (urzędów). Moga ponoć mieć interesujące mnie informacje o ziemi... Zobaczymy! Co nagli to po diabli ... fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dzień dobry! Pewnie, że się dowiedz w gminach, to zawsze trzeba zrobić. I pytać ludzi po wsiach, czy wiedzą o kimś, kto ma gospodarę na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2008 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Też się przywitam, dzieńdoberek Z jeżdżeniem po wsiach to mam problem, bo trzeba mieć czym jeździź Ale staram się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 To i ja się przywitam... dzień dobry a teraz lecę poczytać co tam we świecie słychać bo tyły mam straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Marnotrawna Monikach się znalazła Witaj Słonko!! Jadę na konie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.04.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Z jeżdżeniem po wsiach to mam problem, bo trzeba mieć czym jeździź Ale staram się! Zaslyszanym dzisiaj tekstem na silowni nie pociesze, ale moze jakos zdajacych na prawko zsolidaryzuje jeden gosc mowi do drugiego "to kiedy podchodzisz do "prawka" "w przyszlym tygodniu" "aaaa ... a to chyba 6 raz?" " 6 byl 4 miechy temu , teraz bedzie 8 " brazunia, a Twoj egzamin kiedy? Bo nie wiem, czy juz kciukasy zaciskac, czy mam jeszcze troche wolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hejka Amberciu Pocieszające jest to, że nie jestem niechlubym wyjątkiem, co to za pierwszym razem nie zdaje Ale 8 to już chyba przesada!!! Nieee, nooo chyba aż tak źle nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dobry wieczór. Wróciłam właśnie z podwórka. Fajnie było móc się wziąć do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Cześć Depsiu Kochana!!Rozumiem, że ciepełko miałaś dzisiaj u siebie, czego niestety nie moge powiedzieć o moim kochanym mieście Ale promyki się pojawiały, to dobrze wróży! Juz nie tylko 2 nogi Brazylki, ale wszystkie cztery aż po same uszy, są z dniem dzisiejszym nasze Jamlesik, w bryczesy się zaopatrz (to takie spodnie do jazdy konnej są, wiesz...) Internet działa mi dzisiaj z taką prędkością, że i nieźle wykończony żółw przegoniłby go z łatwością Zanim ten post będzie możliwy do przeczytania, ja pewnie ze dwa pasjanse w tym czasie ułożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Bry wieczór Brazunia, śliczną macie tę Brazylię . Cudo konik. Jak na nowego członka Brazyliowej rodziny przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Odezwałaś się na gg i zamilkłaś! Czemu? To ja Ci tu trzecie z kolei gratulacje z okazji nabycia Brazylii w całości złożę! A co? Nie będę żałować gratulacji!!! Należy Wam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 No coś Ty, Brazunia, to samo co i wszędzie z pogodą. Ale jestem tak "wygłodniała" jakiejś produktywnej działalności po tygodniowej absencji w domu, że nawet siąpiący chwilami deszczyk nie powstrzymał mnie. Gratuluję zostania szczęśliwą właścicielką Brazylii!!! Super i ekstra! Teraz już tylko stajenka dla niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ale jestem tak "wygłodniała" jakiejś produktywnej działalności po tygodniowej absencji Kochana zapraszam do mnie! Zawsze sie cos znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Gratuluję nowego członka rodziny Sliczna ta Brazylia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nie pogadam za dużo, Forum działa paskudnie. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ale jestem tak "wygłodniała" jakiejś produktywnej działalności po tygodniowej absencji Kochana zapraszam do mnie! Zawsze sie cos znajdzie Iiiieeeee tam. Zawsze jak jestem w pobliżu, to coś się dzieje i nie możemy się poznać. Pewnie jakbym przyjechała, to znowu coś by wypadło. I tak nic by z tej roboty nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Juz nie tylko 2 nogi Brazylki, ale wszystkie cztery aż po same uszy, są z dniem dzisiejszym nasze Jamlesik, w bryczesy się zaopatrz (to takie spodnie do jazdy konnej są, wiesz...) gratulacje teraz możesz śmigać po gminach bryczesy .......pierwsze słyszę chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Cześć czołem, kluski z rosolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 20.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Hej Braza! Gratulacje ze zdobycia Brazylii. To jest naprawdę cudowne, posiadać własne cztery kopyta. Na pewno kobyłka przyniesie Wam dużo radości, zwłaszcza, że to jest właśnie ta jedyna. Opowiedz trochę więcej o niej, w jakim jest wieku, jakiej rasy, czy będziecie planowali źrebaczki?Poza tym mało czytam na forum ostatnimi czasy. Jak tam sprawa siedliska, coś już się ruszyło? No poza tym, że główny lokator jest nabyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts