braza 20.04.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Mam cholerne kłopoty ze stroną Muratora. Nie wiem dlaczego, ale albo w ogóle się nie otwiera, albo otwiera się po 20 minutach, a przesłanie postu trwa kolejne 20. Nie wiem jak będzie dzisiaj.... Białutka, Braza ma 16 lat, ale duchem i finezją młodsza jest od niejednej 9-cio latki!! Potrafi, jeśli tylko chce, ścigać się z wiatrem!! Ma świetną kondycję i poczucie humoru - czasami to jej poczucie humoru niezupełnie mi osobiście odpowiada A poza tym jest najukochańszą klaczką na świecie!!! Jamlesik, bryczesy to spodnie do jazdy konnej, takie specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 No i to jest najważniejsze - że Brazylia jest ta najukochańsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 To co dzisiaj pokazała, kiedy zaprowadziłam ją na wybieg to był majstersztyk. Chyba z miesiąc już nie wychodziła, bo ciągle praca: jazdy, oprowadzanki, albo pogoda. A dzisiaj słonko było, chociaż wiało. Już przy samej bramie ją puściłam i dobrze zrobiłam Pofrunęłabym za nią razem z tym uwiązem, na którym ją miałam!!!! Wyglądała jak brązowa strzała. 4 godziny się grzała na słoneczku Ehhhh, lepiej mi zabronić o niej mówić, bo mogę tak ze trzy strony jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Jak to właścicielki o swoich pupilach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.04.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Dzien doberek Czy wszędzie słonko świeci ?? Jest pięknie - aż się zyc zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 dzień dobry u mnie też słonko, tylko zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.04.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 hej hej ) melduje się jako kobieta pracująca i mam na to dowód w postaci zabąblowanych łap )) ale zdjęcia niestety później a ponieważ nie pamiętam, czy zdążyłam pogratulować nowego członka rodziny to niniejszym (najwyżej się powtórzę) GRATULEJSZYN )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witanko wszystkim!!! Reyzelciu u mnie słoneczko jest i to w całej okazałości Faktycznie, aż się chce coś robić Anoleiz, bąble znikną, a satsfakcja zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witanko wszystkim!!! Reyzelciu u mnie słoneczko jest i to w całej okazałości Faktycznie, aż się chce coś robić Anoleiz, bąble znikną, a satsfakcja zostanie wszystko się zgadza: słońce świeci i jest bosko bąble też som, ino od tańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.04.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 tylko wytłumaczcie mi dlaczegóż to kurka wodna teraz jest pogoda i słoneczko a w weekend pasqdna pogoda i leje? na złość chyba... chyba zacznę w soboty i niedziele chodzić do pracy a za to poniedziałki i środy sobie wolne będę brać wtedy bym porobiła na działce że hej normalnie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A u nas ponuro hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Białutka, A poza tym jest najukochańszą klaczką na świecie!!! [ I głównie o to chodzi a jeśli nie miewa jeszcze częstych kontuzji to jeszcze dlugo posłuży. A dużo płacisz za trzymanie jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Veruniu, no jest najukachańsza. Kontuzji nie miewa, z nogami w porządku. Czasami kaszle, ale o tym wiedziałam. Za utrzymanie miesięczne 400zł. z jedzeniem, wymianą ściółki i wyprowadzaniem na padok (nie mówię o lonżowaniu w razie czego, bo to grzecznościowo). Anoleiz, to nie wiesz, że pogoda to taka złośliwa jest Porobiłam zakupy dla Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 melduje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 melduje sie Spocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.04.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 melduje sie Spocznij p..... odpocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 melduje sie Spocznij p..... odpocznij Sie bywało w armii, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 melduje sie Spocznij p..... odpocznij Sie bywało w armii, no nie nie za czesto moze ze dwa razy raz w Gliwicach raz w Zaganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 To i tak masz dwie amrie za sobą, bo ja tylko jedną, kołobrzeską, ale za to morską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Brazuniu Gratuluje zakupu . Marzenia sa jednak po to , zeby je spelniac. Mysle , ze tego brakowalo Ci do szczescia Co dalej Slonko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts