DPS 21.04.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 W Żaganiu to ja mogę powiedzieć, jak teraz jest. Co nakupiłaś Brazylii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Rrmisia, a co może być dalej??? Braza musi miec przestrzeń życiową Szukam!!! Depsiu, kupiłam żel chłodzaco-rozgrzewający do nóg, kupiłam odżywkę do sierści, kupiłam kantar, kupiłam ochraniacze (drogie psia krew)!! Ale fajnie mi się kupowało Teraz jeszcze tylko w maju kowala z nia umówię i witaminy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 braza, zakupy full wypas fajnie się kupuje, niee??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Widzę, że masz dużo radości. Cieszę się razem z Tobą. Oby jak najszybciej udało się znaleźć przestrzeń dla niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Oj Kasica, super się kupuje Musze jednak trochę spasować z tymi zakupami, bo mnie wyniosą drożej niż sama Braza Radochę mam ogromniastą A wiecie, jeszcze do wczoraj, do wieczora nie docierało do mnie, że tę moją ulubioną klaczkę mam tylko dla siebie, aż wieczorem, przed wyjazdem ze stajni tak zupełnie odruchowo mówię do jednego z pracowników: "Słuchaj, mnie jutro i we wtorek nie będzie, to jak będzie ładna pogoda wypuść Braze na padok, dobrze?". Powiedziałam to, on przytaknął, że okey, wypuści i ... w tym momencie dotarło do mnie, że ona jest moja i może iść na padok wtedy, kiedy ja chcę Boszszsze, ale uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Cześć Szukaj tej ziemi jak najszybciej. A ja trzymam kciuki by jakiś piękny zakątek się trafił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 22.04.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 WITAM mam pracę domowa wszechmocny może ty mi pomożesz!http://forum.muratordom.pl/moze-jest-tu-na-tym-forum-jakis-specjalista-lub-biznesmen,t129637.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dekoratorowi niestety nie pomogę, przykro mi! Przyszły zamówione rzeczy z Konika!!! Rewelka!! Jestem pod wrażeniem prędkości ich działania Jeszcze wczoraj o 16.oo omawiałyśmy zmiany a dzisiaj proszę: wszystko już jest!! Miłego dzionka Kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Cześć, końska mamo! Jak tam Twoja Brazunia? Pewnie już piękna i wystrojona w nowe ciuszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Cześć, końska mamo! Jak tam Twoja Brazunia? Pewnie już piękna i wystrojona w nowe ciuszki! To dopiero jutro będzie ten wielki dzień!! Dzisiaj nie dało rady pojechać - córcia późno wraca. Ale co się odwlecze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ty aparat weź i zdjęcia zrób i nam tu pokaż tę Twoją piękną w nowych ciuszkach. Domagam się zdjęć (proszę zwrócić uwagę na liczbę mnogą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zauważyłam tę liczbę mnogą, ale z ciuszków to tylko 2 rzeczy som: ochraniacze i kantar A zdjęcia zrobię!!! Czekałam na takie polecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.04.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 brazunia, Cudnie sie Ciebie czyta Nie ma to jak ludzie pozytywnie zakreceni! Teraz to rzeczywiscie wlasnego, pieknego siedliska brakuje i kolejnych ... czterokopytnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 brazunia, Cudnie sie Ciebie czyta Nie ma to jak ludzie pozytywnie zakreceni! Teraz to rzeczywiscie wlasnego, pieknego siedliska brakuje i kolejnych ... czterokopytnych Szukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Siedliska czy towarzystwa dla Brazylii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Siedliska czy towarzystwa dla Brazylii? Siedliska szukam, towarzystwo Brazylii mam zagwarantowane kiedy chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To szukanie to już jak serial sensacyjny. Zawsze z napięciem czekam na kolejny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ty się tu ze mnie nie nabijaj Idzie mi jak krew z nosa to szukanie, wiem Aktualnie nic nie mogę poradzić, nie mam pojęcia, gdzie tkwi problem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ichaaaaaaa z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Brazunia, ja nie chciałam się nabijać z Ciebie, ja tak życzliwie, przecież wiem, że trzeba się namyślić. Musisz wiedzieć jaką kwotą dysponujesz i szukać działki bądź gospodarstwa w tych granicach, nie marudząc za bardzo, bo ziemia nie będzie coraz tańsza, tylko odwrotnie. Patrz, żeby jakiś dojazd był, budynek i ziemia dla koni, a dom w jakim stanie to już wsio ryba - jeśli chcesz kupić tanio to nie ma co się spodZiewać dobrego domu. Tak ja bym myślała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts