braza 23.04.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Wiem Depsiu, że się nie nabijasz, tak sobie gadałam Ja bez Ciebie i w ogóle Was wszystkich to bym zginęła Rozglądam się, wydzwaniam, ogłoszenia czytam - bez samochodu więcej nie bardzo mogę zrobić, dopóki córcia szkołę zalicza. Ale, ciepło się robi to i zacznę kręcić się po okolicy No ichachachaaaaa Maylandziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 A towarzystwo dla Brazylii masz już jakieś?? Takie wiesz, w jej gatunku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Niop ... ten w awatarku aż się rwie Kasiunia, rany julek, nie wydoliłabym finansowo - jeszcze!!!!! Ale w stajni tego czaterokopytnego przychówku multum, to i nudzić się nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A co tu tak cichutko? Dzień dobry! Czas do pracy się brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja nie wiem, co tak cicho Chyba mnie już nikt nie lubi No niech mnie ktoś przyyyytuuuuliiiii!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ja cie lubie brazunia ............tak po cichutku wlasnie http://forum.pclab.pl/style_emoticons/default/smilies/przytula.gif http://forum.pclab.pl/style_emoticons/default/smilies/remybussi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ja cie lubie brazunia ............tak po cichutku wlasnie http://forum.pclab.pl/style_emoticons/default/smilies/przytula.gif http://forum.pclab.pl/style_emoticons/default/smilies/remybussi.gif Też Cię kocham!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No niech mnie ktoś przyyyytuuuuliiiii!!! Czekaj czekaj niech pomyślę ......... z jakiego filmu to cytat zbieżność z moim Avaterkiem czysto przypadkowa ale jakoś tak chiba pasują te nasze do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No niech mnie ktoś przyyyytuuuuliiiii!!! Czekaj czekaj niech pomyślę ......... z jakiego filmu to cytat zbieżność z moim Avaterkiem czysto przypadkowa ale jakoś tak chiba pasują te nasze do siebie Delikatnie nadmienię, że Twój filmowy kumpel ma z moim z awatarka tyle wspólnego, że należy do rodziny koniowatych Mój to rumak rączy czystej krwi (nie wiadomo jeszcze jakiej ) Już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.04.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Delikatnie nadmienię, że Twój filmowy kumpel ma z moim z awatarka tyle wspólnego, że należy do rodziny koniowatych Mój to rumak rączy czystej krwi (nie wiadomo jeszcze jakiej ) Już mi lepiej Chcesz mi powiedzieć że to nie z rodziny osołowatych .... hmmmm ... .czas do okulisty sie udać bo normalnie wszytko inaczej widzę To masz ode mnie, na poprawę humoru, szczery usmiech http://www.albumik.pl/albumy/grzegorz_pal/pietro2/2615170642686.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja nie wiem, co tak cicho Chyba mnie już nikt nie lubi No niech mnie ktoś przyyyytuuuuliiiii!!! Dzień dobry no ja cię nie lubię na ten przykład bo bardzo cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja nie wiem, co tak cicho Chyba mnie już nikt nie lubi No niech mnie ktoś przyyyytuuuuliiiii!!! Dzień dobry no ja cię nie lubię na ten przykład bo bardzo cię lubię Czy to najwazniejsze musiałaś takim maczkiem... Dzwoniłaś do Jarka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Secamku - dzięki!! Uśmiech prawdziwie najszczerszy!!! A to moje cudo w awatarku to z koniowatych, tak i Twoje, tyle że uszy ma jakby mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja nie wiem, co tak cicho Chyba mnie już nikt nie lubi No niech mnie ktoś przyyyytuuuuliiiii!!! Dzień dobry no ja cię nie lubię na ten przykład bo bardzo cię lubię Czy to najwazniejsze musiałaś takim maczkiem... Dzwoniłaś do Jarka?? jeszcze nieee Dziś musiałam załatwić ważną sprawę i w zasadzie dopiero teraz mam chwilę czasu. No zadzwonić muszę, to pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzwoń qurdebelans, bo On tez ma zazwyczaj komplet. A to dom w dzielnicy takich pensjonacików blisko morza i pieknej plaży. Do centrum autobusy jeżdżą co parę minut!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.04.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Secamku - dzięki!! Uśmiech prawdziwie najszczerszy!!! A to moje cudo w awatarku to z koniowatych, tak i Twoje, tyle że uszy ma jakby mniejsze Wiem wiem droczę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Secamku - dzięki!! Uśmiech prawdziwie najszczerszy!!! A to moje cudo w awatarku to z koniowatych, tak i Twoje, tyle że uszy ma jakby mniejsze Wiem wiem droczę się No patrz Pan, jaka przechera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wdzę, że sytuacja za moją przyczyną się unormowała, wszyscy wszystkich lubią. No to lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No dobra przyznaję się popełniłem fo-pa Dopiero teraz wyczytałem o Twoich planach i zakupie Księźniczki - a ja tu z jakimiś osiołowatymi wyjeźdzam ale nie mam zdjęcia uśmiechniętego koniowatego A na poważnie, codzienni jadąc na naszą budowę przejeżdżam koło domu z pięknym wybiegiem dla koni - cudny widok piękny dom na wzniesieniu a dookoła kilkanaście koników sobie chodzi ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Niedługo setna strona komentarzy! Wypadałoby ją uczcić informacją (pierwszą na stronie) typu: KUPIŁAM ZIEMIĘ!!! Przyjmij zdrowe założenie, że szukasz siedziby z dobrym dojazdem awaryjnym (na wypadek awarii samochodu, zresztą młoda już taka młoda nie jest, żeby nie mogła (auto)bsem do szkół dojeżdżać). W związku z tym wsiadaj codziennie w jakiegoś (auto)busa i szukaj w terenie! No dobra, możesz co drugi dzień, ale do wieczorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts