braza 24.04.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Drobne, małe niedopatrzenie Secamku Od przyszłego tygodnia zaczynam jeździć, poważnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kurcze strach pisać bo jak strona sie zacznie a wpis bedzie o pierdolach to Agdusiowy zamiar zapoczątkowania nowej stronki wiadomoscią o ziemi nijak się będzie miał do wyniku To ja się tylko grzecznie przywitam i pozegnam, zycząc dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Nie zamiar, jeno życzenie. Szczere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A ja też sobie po cichu czekam na 100 stornkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 czekamy razem to jakby zacząć od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja tylko przyszłam podpisa listę obecności i spaaaadam, późno juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.04.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja tylko przyszłam podpisa listę obecności i spaaaadam, późno juz ja chodzę i sprawdzam czy budowy pozamykane i gdzie zajrzę to prawie co verunia wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzień dobry, śpiochy! Wstawać! A u nas słońca nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.04.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzień dobry, śpiochy! Wstawać! A u nas słońca nie ma! to pakuj smalczyk i grzybki i przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 u nas slonca tez niet moze na wochenende przylezie nie zaszkodzi letko popluc ........tfffuuu....!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.04.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 u nas slonca tez niet moze na wochenende przylezie nie zaszkodzi letko popluc ........tfffuuu....!!!!! w Bytomiu świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 u nas slonca tez niet moze na wochenende przylezie nie zaszkodzi letko popluc ........tfffuuu....!!!!! w Bytomiu świeci lzesz !!! i po co ja wyjezdzala z tej pieknej slonecznej krainy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 u nas slonca tez niet moze na wochenende przylezie nie zaszkodzi letko popluc ........tfffuuu....!!!!! w Bytomiu świeci lzesz !!! i po co ja wyjezdzala z tej pieknej slonecznej krainy ??? ani jednej chmurki, za ścianom siedzi jeden bytomiok i sprawdził na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 u nas slonca tez niet moze na wochenende przylezie nie zaszkodzi letko popluc ........tfffuuu....!!!!! w Bytomiu świeci lzesz !!! i po co ja wyjezdzala z tej pieknej slonecznej krainy ??? ani jednej chmurki, za ścianom siedzi jeden bytomiok i sprawdził na GG ma na swej liscie Pogodynke ? skoluj mi jej nr gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.04.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 u nas slonca tez niet moze na wochenende przylezie nie zaszkodzi letko popluc ........tfffuuu....!!!!! w Bytomiu świeci lzesz !!! i po co ja wyjezdzala z tej pieknej slonecznej krainy ??? ani jednej chmurki, za ścianom siedzi jeden bytomiok i sprawdził na GG ma na swej liscie Pogodynke ? skoluj mi jej nr gg troszkę to trwało .... 1863728 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 to kiedy ta setka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.04.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 to ja też podpiszę listę i lecę dalej skreślać sprawy załatwione i dopisywać nowe do załatwienia )) normalnie jak już wszystko załatwię, to na bank dostanę jakiegoś zawału że nic nie robię! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Też jestem, jeszcze!! Lecę zaraz sprawy załatwiać i pieniędzy w razie gdyby szukać. Pan od 45 ooo za ha znowu dzwonił - coś chyba w tym jest ... A od poniedziałku zaczynam zwiedzanie gminy Kołobrzeg i sąsiadujących ... firmy przewozowe na mnie trochę zarobią Miłęgo dzionka życzę!!! Acha!!! Słońce takie sobie ale ciepełko, że ho!ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.04.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Brazuniu moje gratulacje JAk przystało na porządną właścicielke komentarzy sama zaczęłaś setną stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts