kaśka maciej 25.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dlaczego "hmmmyyy sypialni" Jesteś wielka Maylandziu!!! Kasiunia, już wiesz???? Który będzie ten bierz!!!!! (ale mi się rymło ) Podobno są po 5 dych!!! Jak dla mnie cena super!! Dobra, wybieram się raczej w przyszłym tygodniu w tym długim weekendzie, pasi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Pewnie, że pasi!!!! Dziękuję serdecznie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Pewnie, że pasi!!!! Dziękuję serdecznie!!!!! No to załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Pewnie, że pasi!!!! Dziękuję serdecznie!!!!! No to załatwione No i jak Cię nie kochać Dzwoniłaś do Jarka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Pewnie, że pasi!!!! Dziękuję serdecznie!!!!! No to załatwione No i jak Cię nie kochać Dzwoniłaś do Jarka ?? @#$%|43 nieee nie bij, a przynajmniej nie po oczach normalnie ja nie mam czasu............ to dla mnie jest szok, myślałam, że jak pójde na ten urlop to bedzie luzzz ehe zapierniczam na wysokości lamperii jak mały samochodzik dziś na przykład wrzucałam znowu gruz do tarasu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No dobra @$#%^! Nie będę po oczach Mówię Ci, może się okazać za późno A u Jarka źle byście nie mieli, poważnie!!! Do morza bliziutko, wszystko pod nosem, bo to dzielnica taka wczasowa jest!!! Stołówek od jasnej cholery i to podobno niedrogo - tuż za płotem nawet macie stołówkę z dobrym żarciuchem. Kobieto, no weeeeź!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No dobra @$#%^! Nie będę po oczach Mówię Ci, może się okazać za późno A u Jarka źle byście nie mieli, poważnie!!! Do morza bliziutko, wszystko pod nosem, bo to dzielnica taka wczasowa jest!!! Stołówek od jasnej cholery i to podobno niedrogo - tuż za płotem nawet macie stołówkę z dobrym żarciuchem. Kobieto, no weeeeź!!!! wezmę wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No dobra @$#%^! Nie będę po oczach Mówię Ci, może się okazać za późno A u Jarka źle byście nie mieli, poważnie!!! Do morza bliziutko, wszystko pod nosem, bo to dzielnica taka wczasowa jest!!! Stołówek od jasnej cholery i to podobno niedrogo - tuż za płotem nawet macie stołówkę z dobrym żarciuchem. Kobieto, no weeeeź!!!! wezmę wezmę Nożesz Ty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 cześć dziewczyny a w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cześć! U mnie już też trochę słoneczka się pojawiło. Brazunia, na konie dziś jedziesz? Gdzie zdjęcia Brazylii w nowych ciuszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cześć Króliczku, miło, że zajrzałeś Problemu nie ma - jeszcze - jak mnie Kasica wkurzy to Ona będzie miała problem Depsiu kochana, ja .... zapomniałam aparatu wziąć, ale się poprawie i dzisiaj pstryknę. Już spakowałam aparat do plecaka Miłego dzionka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cześć Króliczku, miło, że zajrzałeś Problemu nie ma - jeszcze - jak mnie Kasica wkurzy to Ona będzie miała problem zadzwonię, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cześć Króliczku, miło, że zajrzałeś Problemu nie ma - jeszcze - jak mnie Kasica wkurzy to Ona będzie miała problem Depsiu kochana, ja .... zapomniałam aparatu wziąć, ale się poprawie i dzisiaj pstryknę. Już spakowałam aparat do plecaka Miłego dzionka wszystkim życzę czekamy na fotki, Tobie też miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Fotek dzisiaj nie ma przyznaję się bez bicia!!! Ale to z wyższych powodów - pojechałyśmy w teren w cztery konie. Rany, ale było fikuśnie Ta moja sarsza pani to speeda ma takiego, że pęd wiatru kask mi z głowy zwiał - i wcale nie żartuję!!! Słowo, pietra nawet miałam w pewnym momencie, tak skubana grzała Jutro zrobię sesję zdjęciową, bo księżniczka będzie odpoczywac - troszkę pojeździ z córunią na padoku Wynalazłam kolejne ogłoszenie i w tygodniu pojadę zobaczyć. 2,5 ha z budynkami. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No i ja jako wzrokowiec na zdjecia czekam , bym chciala takie jak to Ty kolo Brazy stoisz. Za hektary niezmiennie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Za hektary niezmiennie trzymam kciuki No ja niby tez, ale szczerze Ci powiem, ze już mi się nudzi Wolałabym, żebyś napisała: odwołuję trzymanie kciuków, posesja zakupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No i ja jako wzrokowiec na zdjecia czekam , bym chciala takie jak to Ty kolo Brazy stoisz. Za hektary niezmiennie trzymam kciuki To ja Ci coś zaraz wyślę na skrzynkę Mogę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No i ja jako wzrokowiec na zdjecia czekam , bym chciala takie jak to Ty kolo Brazy stoisz. Za hektary niezmiennie trzymam kciuki To ja Ci coś zaraz wyślę na skrzynkę Mogę?? A ja to co???? Patyk od kasznaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Za hektary niezmiennie trzymam kciuki No ja niby tez, ale szczerze Ci powiem, ze już mi się nudzi Wolałabym, żebyś napisała: odwołuję trzymanie kciuków, posesja zakupiona Kasiunia, żebyś Ty wiedziała, jak ja potężnie znudzona jestem tymi poszukiwaniami!!!! A ja mam propozycję: puśćcie te kciuki, ja nadal będe szukać i jak już nabędę takowe drogą kupnia (lub zaboru mienia) to gromkim głosem oznajmię Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No i ja jako wzrokowiec na zdjecia czekam , bym chciala takie jak to Ty kolo Brazy stoisz. Za hektary niezmiennie trzymam kciuki To ja Ci coś zaraz wyślę na skrzynkę Mogę?? A ja to co???? Patyk od kasznaki Ja nawet patyk oblizuję, tak lubię kaszanę z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts