rrmi 26.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Brazuniu no siur , ze jes Ja tam moge trzymac te kciuki , w koncu nie pracuje , to mam czas Zreszta nie jestem taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 A ja mam propozycję: puśćcie te kciuki Ze jak?????????????? Oj chyba za bardzo cię dziś wytrzęsło na Księżniczce nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No wytrząsło i to porządnie!! Najciekawsze jest to, że w kieszeni aparat miałam, ale nie było takiej opcji do użycia tegoż A szkoda...jakby tak sfilmowac ten powiewający za mną kask uciskające mi gardło zapięcie ... Ja tylko tak delikatnie zasugerowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ja tylko tak delikatnie zasugerowałam... A ja zasugerowałam, żebyś w końcu coś znalazła takiego fajoskiego, coby cię na kolana rzuciło Wiem wiem wiem, żeby to było takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Co Wy? Już na forum o puszczaniu? Proszę się skonsolidować i nie popuszczać. Brazunia, @#%^&*(, Ty tak te zdjęcia robisz, jak Kaśka dzwoni do Jarka, wiesz? A co mówi Pan od 45 tys. za hektar przy każdym kolejnym telefonie? I dlaczego ja nie mam żadnego maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Brazunia, @#%^&*(, Ty tak te zdjęcia robisz, jak Kaśka dzwoni do Jarka, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Depsiu kochaniutka, cześć No tak, opieradantus Kasi daję, a sama ... No ale naprawdę nie było jak, gdy wszystkie cztery mustangi w cug poszły ... Pan od 45 tys. za hektar jeszcze nic nie mówi, bo ... staram się go przetrzymać. Zadzwonię do Niego osobiście w poniedziałek ... pogadaaamy. I chcę zobaczyć to coś z budynkami. Strasznie dużo chcę, psia krętka A mail będzie, I promise... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że Anglicy mają w zwyczaju dotrzymywać obietnic, bo jakoś tak po angielsku tego maila obiecujesz, że aż się boję dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Nie po angielsku, tylko po rosyjsku, jakby co (jak w ruskim banku: wpłacisz, a nie wypłacisz ) Żartuję! Wyślę, ale aktualnie idzie już jeden i jak piszą w okienku jakieś 38 minut zajmie mu dojście. Jeśli wytrzymam, to puszczę jeszcze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No i ja jako wzrokowiec na zdjecia czekam , bym chciala takie jak to Ty kolo Brazy stoisz. Za hektary niezmiennie trzymam kciuki To ja Ci coś zaraz wyślę na skrzynkę Mogę?? a my to niby co?? Myślisz, że ja bym nie chciała takiego zdjęcia zobaczyć? właśnie o takim myslę odkąd kupiłaś księżniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Dzień dobry! Chciałam zgłosić, że latam co chwilę do skrzynki i nic nie widzę. I słoneczko u nas świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Dzień dobry! Chciałam zgłosić, że latam co chwilę do skrzynki i nic nie widzę. I słoneczko u nas świeci. a j też mam skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.04.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Brazunia a ja gapa jeszcze chyba nie gratulowałam przepieknej księżniczki, a teraz to i setnej stronki Pozdrówka, a kciuki trzymam nadal do odkrzyczenia że już maaaaaaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ullercia!!!! Święci Pańscy!!!! Witaj Kobieto kochana Depsia, ja to już nic nie rozumiem U mnie jest w wysłanych Dobra, puszczam jeszcze raz!! Jamlesik, cześć chopie!!!! Poczekasz?? Tylko, że z drugiej strony nie wiem, czy chcesz to oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.04.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ullercia!!!! Święci Pańscy!!!! Witaj Kobieto kochana No niestety mam ograniczenia w dostępie do kompa, jest nas już 3 chetnych i niektórzy muszą odpuścić, ale czytam co tu się dzieje, tylko z czasem jakoś tak krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Melduję się na setnej stronie! Dzień dobry. Słoneczko swieci, w lesie kleszcze szaleją, jak to na wiosnę... Chyba do Krakowa pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Melduję się na setnej stronie! Dzień dobry. Słoneczko swieci, w lesie kleszcze szaleją, jak to na wiosnę... Chyba do Krakowa pojedziemy No nareszcie!!!! W Krakowie na pewno mniej kleszczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.04.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Cześć słonecznie To i ja cierpliwie poczekam na te końskie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Nosz k@$%^&*(a, nic nie mam. By to szlag trafił, sprawdziłam wszystkie foldery dokładnie. Czyżby coś nie tak z moją skrzynką? A inni dostali bez problemów? Może ktoś mi prześle? Cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Z przykrosca stwierdzam , ze i ja nie mam Moze my jakie parszywe czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts