DPS 29.04.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Et, Wy miastowe to i nie umiecie się rozporządzić. Konik do stajenki. Goście do stodoły. Wy do domu. Wszystko jedno jak jest w domu, byle był prąd i woda i na głowę nie kapało. Gotowanie z początku na kuchni węglowej. Ogrzewanie - piece albo CO, co tam mają. Ważne, żeby na głowę nie kapało. I tyle. To mówiłam ja, DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 ja nie dostałerm hejka witam wszystkich, dopiero dzisiaj przeczytałem prośbę brazy próbuję wysłać, ale Twoja poczta przyjmuje tylko 20MB pliki, a plik z Księżniczką to ok.45MB jeżeli mam próbowac komuś przesłac to proszę o emalie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 ja nie dostałerm hejka witam wszystkich, dopiero dzisiaj przeczytałem prośbę brazy próbuję wysłać, ale Twoja poczta przyjmuje tylko 20MB pliki, a plik z Księżniczką to ok.45MB jeżeli mam próbowac komuś przesłac to proszę o emalie na PW poszło witanko słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.04.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja nie kumam o co chodzi z tym wysyłaniem ale chciałam tylko powiedzieć, że Brazylia śliczna i trochę Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja nie kumam o co chodzi z tym wysyłaniem ale chciałam tylko powiedzieć, że Brazylia śliczna i trochę Ci zazdroszczę nie wszystkie skrzynki przyjmują wiadomości większe niż 20MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Et, Wy miastowe to i nie umiecie się rozporządzić. Wszystko jedno jak jest w domu, byle był prąd i woda i na głowę nie kapało. Ech, co racja to racja mój to jest taki kurna miastowy, że mnie już trafia Ja też mieszczuch, nie powiem, ale mnie warunki na budowie w ogóle nie przeszkadzają, zwłaszcza teraz, kiedy jest w domu woda i prąd. Jak dla mnie=można nawet imprezę zrobić, nie?? Dla mojego nieeeeeeeeeee, bo nie ma podłączonych geberitów No to mówię, podłączmy, ale jakoś bez odzewu No nerwa mi szarpnął tym wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 29.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Braza, A klaczka imnieniem Brazylia to ile lat ma ? Pytam bo spotkałem kiedyś takie zwierzęcie o własnie takim imnieniu . W okolicach Człuchowa to było . Może to ta sama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Sąsiedzie witam Cię pieknie!!!!! Brazylia ma 16 lat. Pochodzi ze Złotowa, i chyba tam się urodziła, bo to miejsce pobytu pierwszego właściciela. Ja jestem trzecim i mam nadzieję ostatnim Powiedz mi jeszcze Sąsiedzie, co u Ciebie, gdzie Twój dziennik?? Mi po restarcie systemu wszystko uleciało w dal siną przymgloną i nie mogę się do Ciebie dokopać Jamlesik, dzięki!!! Wczoraj próbowałam wysłać Szanownemu na skrzynkę ten filmik i też nie dotarło No jak pragnę nie wiem!!! Kasia też dostała!! O co tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja nie kumam o co chodzi z tym wysyłaniem ale chciałam tylko powiedzieć, że Brazylia śliczna i trochę Ci zazdroszczę Przyjedź, to pozwolę Ci się przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja też niczego nie dostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja też niczego nie dostałam... Wyślę, może się uda!! Nie wiem dlaczego mam kłopoty z wysłaniem do niektórych osób tego filmiku. A ponieważ Brazylka jest cudo, więc chcę się pochwalić i samą nią i ... swoim talentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Chwal się, chociaż ani w talent, ani w urodę Brazylki nie watpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Chwal się, chociaż ani w talent, ani w urodę Brazylki nie watpię. No lubię Cię bardzo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 I vice versa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 I vice versa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.04.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dzień doberek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dzień doberek ) Cześć Zielona Wiedźmo (tylko qurcze dlaczego zielona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.04.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 hmm.. kiedyś miałam takie pseudo - Zielona no a potem byłam wiedźma no i zostało.. a potem było strasznie dużo Zielonych w sieci... znaczy się pojawiły no i trzeba było zmienić nicka a opis pozostał aaa aniołek już jest w dzienniku jakby co ) do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Właśnie otwieram dziennik, ale straszliwie wolno mi to idzie! W ogóle dzisiaj od rana coś mi Forum działa jak pijany żółw Teraz rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Jamlesik, dzięki!!! Wczoraj próbowałam wysłać Szanownemu na skrzynkę ten filmik i też nie dotarło No jak pragnę nie wiem!!! Kasia też dostała!! O co tu chodzi cały problem chyba w pojemności skrzynek odbiorcy, tzn wielkość jednego maila, jea dostał, ale na swoją drugą tajną skrzynkę próbowałem do Maluszka, ale też nie doszło, dostałem tylko powiadomienie, że się nie da wysłać , innych emalii nie znam to nie wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts