DarioAS 30.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ba.. ja bym jeszcze dodała... jak tylko się zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.04.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 a koni ile?? W marzeniach tak z 6, ale jak to będzie ... kto wie Bardzo bym chciala zeby sie te Twoje marzenia w rzeczywistosc zamienily Chyba nie ma wiekszej radosci niz spelnienie marzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 a koni ile?? W marzeniach tak z 6, ale jak to będzie ... kto wie Bardzo bym chciala zeby sie te Twoje marzenia w rzeczywistosc zamienily Chyba nie ma wiekszej radosci niz spelnienie marzen. Ale wiesz chyba, że jak się spełnią, to wsiadasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Mnie się spełniło marzenie, żeby już był koniec dnia, więc może i Tobie, Brazuniu, się spełnią marzenia. Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Czekaj, jeszcze niedawno szukałaś patentu na wydłużenie doby Musiałaś nieźle dzisiaj w tyłek dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2008 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 W sumie w pracy byłam do wieczora, więc okropnie mi się dłużyło. Tak to jest, jak nie trzeba to ta doba taka długa się robi, nie wiem po co. Dużo roboty to przede mną dzisiaj znowu jest. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ano dzień dobry Spacerek z psiczunią uskuteczniony - chyba w morzu zimna woda, bo nawet nie pchała się do niej za bardzo A przed nami cały dzień w towarzystwie księżniczki Deszcz kropi, qurdebelans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A u mnie to ta pogoda sama nie wie jak się ma Nie wiem czy w końcu jechac na działkę czy nie, bo raz kropi raz niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.05.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Pogoda bbyła butelkowa ale mi to nie przeszkadzało bo i tak nosa nie wystawiłam z domu. Mam nadzieję, że Wam sie jednak udał majowy dzionek Jeśli nie to nic, niebawem zacznie się nowy dzień i ma być ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dzionek wczoraj był udany, bo udało się zrobić dużo rzeczy. A wieczór przesiedzieliśmu w towarzystwie zaprzyjaźnionych gości, bardzo było przyjemnie. Uśmiałam sie tak, że brzuch mnie bolał. Dzień dobry, jak zwykle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dzieńdoberek!! Dzionek miałam udany, pomimo jego butelkowości - Księżniczka była tak wypoczęta, że mało mnie z siodła nie wysadziła brykami Ale coś kaszleć zaczyna Albo podziębiona, albo alergia (na pracę ) Bawcie się dobrze i odpoczywajcie!! Słoneczko się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Gdzie znowu się Agduś podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Spytam raczej - gdzie się wszyscy podzieli? Chyba świętują długi weekend. No to ja przywitać się przyszłam. Dzień dobry! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ja też dzień dobry mówię A wszyscy gdzieś wybyli ... na słoneczko chyba ... wieczorkiem tak smutno i pusto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2008 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dzień dobry powiemy Ale czy ktoś odpowie ... http://images26.fotosik.pl/207/b095c5269b1d7553med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ja, ja, mnie wybierz, ja odpowiem!!! Dzień dobry!!! Co słychać? Jedziesz do Księżniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2008 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Depsiu, na Ciebie zawsze można liczyć!!! Oczywyiście, że wybieram Ciebie!! Jadę!! Pojedziemy wcześniej (jak mi się córcię uda z koja wyciągnąć), bo o 14:00 znowu K-lin Wczoraj walczyłam z Księżniczką, bo chyba ją trochę rozpuściłam ... Pogoda nam się psuje, chmury przylazły nie wiadomo po ki gwizde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 U nas też już zrobiło się pochmurno i podwiewa wiatr. Nic to, będzie lepiej. Długi weekend upłynął nam miło i sympatycznie, odpoczęlismy 2 dni, fajnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 U nas też już zrobiło się pochmurno i podwiewa wiatr. Nic to, będzie lepiej. Długi weekend upłynął nam miło i sympatycznie, odpoczęlismy 2 dni, fajnie było. Łoo, u mnie pogoda taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Jak tam, wróciłaś już z Koszalina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts