braza 04.05.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Jak tam, wróciłaś już z Koszalina? Przed chwilą!! I zaszalałam sobie - pojechałam pod prąd Ale i tak fajnie było!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ty piracie drogowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Zaraz tam pirat Ravka 4 jechała obok, zapatrzyłam się ... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jamles!!!! Trzymaj się!!!!! Będzie dobrze, córcia sobie poradzi!!!!!!http://brzeczol.blox.pl/resource/kciuk2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jamles!!!! Trzymaj się!!!!! Będzie dobrze, córcia sobie poradzi!!!!!! http://brzeczol.blox.pl/resource/kciuk2.gif na chwilę się puszczę żeby Dzień dobry napisać a pod prąd to przypadkiem na egzaminie nie jedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Zaraz tam pirat Ravka 4 jechała obok, zapatrzyłam się ... Dzień dobry No Ravki to fajne bryczki Ale żeby od razu zjechac na drugi pas!!! Hejka wszystkim PS.jamles nie pękaj, trzymałam kciuki za córe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 W Ravce taki kierowiec fajny był ... Może na egzaminie Ravki żadnej nie będzie Zabieram się za łazienkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Przybiegłam sie przywitać Brazunia a kiedy Ty ten egzamin zdajesz? cobym wiedziała kiedy kciuki trzymać A tymczasem trzymam kciuki za maturzystów i rodziców maturzystów, bo myślę, że rodzice to się bardziej denerwują niż dzieciaki...ups..przepraszam...młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.05.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Hej, hej! Wróciłam! Skąd? Sami zgadnijcie! Konkurs ogłosiłam w moich komentarzach. Kto pozna na podstawie pierwszych pięciu zdjęć? Wieczorem wkleję kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 PS. Jeżeli da się wkleić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 W Ravce taki kierowiec fajny był ... Może na egzaminie Ravki żadnej nie będzie Zabieram się za łazienkę! No to cię usprawiedliwia ale na egzaminie zapomnij o fajnych kierowcach , ja cie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Musiałam przenieść się 5km od domu. Kowal i weterynarz w końcu znaleźli czas i można było zająć się księżniczką!! Wiecie co? Ta klaczka to skarb!! Ponad godzinę stała praktycznie bez ruchu, gdy kowal naprawiał jej kopyta i podkowy zakładał!! Z wetem jestem jeszcze umówiona na piątek, bo badania trzeba zrobić!! Eeech, nie miała baba kłopotu, konia sobie kupiła Obiecuję, że na egzaminie żadne kierowce nie będą mnie interesowały!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Brazuniu Kiedy te egzamin , bo ja juz naprawde malo siede przy kompie i nie zawse zajrze , wiec nie wiem kiedy trzymac Dopiero wlasnie zdjecie Twojej nowej corci zobaczylam Ladna jest , a jak jeszcze piszesz , ze grzeczna to calkiem miodzio. Chyba fajnie jest miec konia I suchy chleb sie nie marnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Rrmisiu, egzamin 10 maja o 13:30!! Trzymaj kochaniutka, bo ja chcę go w końcu zdać!!! A nowa (trzecia) córcia jest świetna!!! I o tyle lepsza, że na dwie pierwsze nie wsiędę - no, chyba że merytorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Następna w kałabanię popadła ze zwierzętami, całkiem jak Rrmi, całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Następna w kałabanię popadła ze zwierzętami, całkiem jak Rrmi, całkiem... Eeee ... no nieskromnie powiem, że ja lepsza od Rrmisi jestem, bo ja jeszcze mogę na punkcie psicy kałabaniować Tyle, że do konkurencji nie stanęłam A jaki filmik ze zdjęć psiczunia ma, to ho ho ho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Brazuniu I suchy chleb sie nie marnuje Nie marnuje się, ja to nawet swiezy kroję i suszę bo koniki lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Oj z tym chlebem to prawda!!! Cały kaloryfer w kuchni zazwyczaj kromkami chleba załadowany A latem, gdy słoneczko - to na balkonie suszę No, same pozytywy z posiadania zwierzaków - psiczunia zazwyczaj "myje podłogę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts