mayland 06.05.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Skoro juz wstałaś to Cię wyściskam z rana Cmok, cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ano, zwlokłam się z tej moej grzyndy ... córcia niedługo do szkoły. Warto było wstać wcześnie, choćby dla tych Twoich cmoków Też Cię wyściskam, a co ... ścisku, ścisku i cmok, cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ano, zwlokłam się z tej moej grzyndy ... córcia niedługo do szkoły. Warto było wstać wcześnie, choćby dla tych Twoich cmoków Też Cię wyściskam, a co ... ścisku, ścisku i cmok, cmok co wy nie wiecie, że jak się baby całujom to bedzie dyszcz??????????/ starczy tych czułości moje drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.05.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 no i wycałowały... qrka wodna u mnie leje... a ja tu zaklinam pogodę, bo jak w niedzielę będzie padać no to klops na całego... jakąś kozę będę musiała do stodoły załatwiać, żeby grzała... i bynajmniej nie futrem tylko coby w niej napalić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Spokojnie, my tak szybko, deszcz nawet nie zdążył zajarzyćł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dziwne ... a u mnie soneczko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzień dobry, końsko-kowalowa damo! Całkiem już Szanowny chyba nie ma z Ciebie pożytku. Donieść mu trza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No a jak On ma mieć ze mnie pożytek, jak Go nie ma Czekaj, wróci, to Mu taki pożytek sprawię, że tak Mu gały wyjdą Cześć!!! Trzęsieś portkami??? .......................................... To dobrze, trzęś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No a jak On ma mieć ze mnie pożytek, jak Go nie ma Czekaj, wróci, to Mu taki pożytek sprawię, że tak Mu gały wyjdą Co Ty chcesz mu zrobić??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No a jak On ma mieć ze mnie pożytek, jak Go nie ma Czekaj, wróci, to Mu taki pożytek sprawię, że tak Mu gały wyjdą Co Ty chcesz mu zrobić??????? Nie powiem, bo banana dostanę Się domyśl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No a jak On ma mieć ze mnie pożytek, jak Go nie ma Czekaj, wróci, to Mu taki pożytek sprawię, że tak Mu gały wyjdą Co Ty chcesz mu zrobić??????? Nie powiem, bo banana dostanę Się domyśl ... Gubię się w domysłach! U mnie też leje, a miałam tyyyyle pożytecznych rzeczy w ogródku zrobić! Zamiast tego za wklejanie zdjęć się wzięłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 U mnie pięęęęęknieeee jest, miałam na spacer z psuką pójść a musze do stajni, bo jakieś przeprowadzki beze mnie robią Rany, ci ludzie nigdy się nie nauczą!!!! I łazienka musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No to jedź tam i zrób porządek!!! Kto to widział Księżniczkę przeprowadzać?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Nie, nie, Księżniczki nie ruszają - jeszcze czego!!!!!! Sprzęt przenoszą z campingu, bo na sezon będzie ów camping potrzebny! Ale byłam wczoraj parę godzin, jakby nie mogli powiedzieć, psia krew!!!! Nie lubię, jak mi ktoś w rzeczach grzebie, fobię taką mam!! Chyba mogę mieć, no nie!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Możesz, możesz, czemu nie? Niech Cię jeszcze trochę tam powkurzają, to dostaniesz szwungu do szukania siedliska, że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No a jak On ma mieć ze mnie pożytek, jak Go nie ma Czekaj, wróci, to Mu taki pożytek sprawię, że tak Mu gały wyjdą Cześć!!! Trzęsieś portkami??? .......................................... To dobrze, trzęś O żesz... Dziękuję za życzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Szwunk do szukania to ja mam i owszem, ale jakoś tak się skłąda, że się nic nie składa Depsia, ktoś przeca tymi portkami musi trząść, Synek ma inne zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Kieckę dziś miałam, nikt nie wziął dyżuru trzęsącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Kieckę dziś miałam, nikt nie wziął dyżuru trzęsącego. Eeeee ... no jakby to powiedzieć ... noooo ... to nikt nie miał portek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Portki poszły w pole, nie chciały się trząść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts